Adam___ 11.04.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Witam Moze cie mi powiedziec drodzy forumowicze co myslicieo tym projekcie Mnie sie podoba a na dzialce tez sie zmiesci http://nowydom.onet.pl/1054,1,projekt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 12.04.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Ja lada moment zaczynam budowę według tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 12.04.2004 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Ja lada moment zaczynam budowę według tego projektu. Bedzuiesz budowala wg projetku czy wprowadzilas jakies zmiany?? A gdzie bedziesz sie budowala?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 12.04.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Na razie myślę o jednej zmianie - przeniesienie pieca do łazienki (gazowy) i przesunięcie ściany łazienki w stronę pomieszczenia gospodarczego. Dzięki temu będę miał większą łazienkę na dole, a pomieszczenie gospodarcze to będzie wąska "kiszka" - spiżarnia.Poza tym kilka zmian technologicznych. Ocieplenie fundamentów - zamiast kosmicznie drogiego niebieskiego styropianu - zwykły biały pomalowany lepikiem. Strop nie wylewany z betonu, tylko z prefabrykatów, teriva. To na razie tyle, myslę że więcej wyjdzie w trakcie budowy. Buduję koło Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts