vesila 10.06.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pierzasta lampa świetna, a najlepsiejszy jest sposób jej demontażu, choćby za samo to bym ją kupiła, ale nimam miejsca dla niej:D Pozostałe lampy, też są niezłe, ale może przez złą jakość zdjęć, na żywo mniej mi sie podobają niż na obrazku katalogowym;) Natomiast DIY komody jest obłędne, super Ci wyszło, podoba sie mi bardzo odnowiona komoda, gratuluję pomysłu i zdolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pierwszy raz w zyciu, podoba mi się rekodzieło Komoda wyszła super. Powinnaś wejść w spółę z IKEA. Oni produkują a Ty ulepszasz. Lampy te powiedzmy tradycyjne sa bardzo ładne, ikarus natomiast, jakos mnie rozczarował. Spodziewałam się, że to jest jakies wielkie i mocno roztrzepane lampiszcze a tu taka lekko nastroszona chuda kura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.06.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Po wymianie den szuflad, otapetowaniu ich resztkami tapety z łazienki, dodaniu uchwytów i bardzo długotrwałym obijaniu materiałem wygląda tak: materiałem?? jaki to materiał ?? Lampy fajniutkie , ptaszek intrygujący - dobrze że nie masz kota bo by było polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 10.06.2013 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pierzasta lampa świetna, a najlepsiejszy jest sposób jej demontażu, choćby za samo to bym ją kupiła, ale nimam miejsca dla niej:D Pozostałe lampy, też są niezłe, ale może przez złą jakość zdjęć, na żywo mniej mi sie podobają niż na obrazku katalogowym;) Natomiast DIY komody jest obłędne, super Ci wyszło, podoba sie mi bardzo odnowiona komoda, gratuluję pomysłu i zdolności Złą jakość zdjęć? NO jak to? Kolory som, perspektywa jest, da się pokazać, które to lampa. No bajka A serio to za parę dni, jak będzie słonecznie, zrobię kilka ładniejszych zdjęć, bo te faktycznie są takie sobie. Za pochwały komodowe dziękuję, jestem z niej bardzo dumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 10.06.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pierwszy raz w zyciu, podoba mi się rekodzieło Komoda wyszła super. Powinnaś wejść w spółę z IKEA. Oni produkują a Ty ulepszasz. Lampy te powiedzmy tradycyjne sa bardzo ładne, ikarus natomiast, jakos mnie rozczarował. Spodziewałam się, że to jest jakies wielkie i mocno roztrzepane lampiszcze a tu taka lekko nastroszona chuda kura. Mari, no to to kurka na chudy rosół jest. Większe by za bardzo dominowało, a ja potrzebowałam czegoś dyskretnego tak naprawdę. I taniego w miarę, bo moje typy były po dwa tysiaki:mad: Ale tym stwierdzeniem, że pierwszy raz ci się rękodzieło podoba to mnie zagięłaś. Mnie się wydawało, że ty jesteś bardzo rękodziełowa i najchętniej byś wszystko poprzerabiała na swoje Za komplement dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Z komody ????Powinnas raczej z samej siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 10.06.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 materiałem?? jaki to materiał ?? Lampy fajniutkie , ptaszek intrygujący - dobrze że nie masz kota bo by było polowanie Ivy, mówisz, masz. Tkanina to Marine 6, możesz ją znaleźć na tkaniny.net klik a uchwyty z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.06.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Tkanina to Marine 6, możesz ją znaleźć na tkaniny.net klik a uchwyty z ikei dziękuję czym to mocowałaś do komody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A skąd to przekonanie ? Ja taka raczej cepelia jestem. Za meble sie jeszcze nie brałam no bo nie mam motywacji. Gdy motywacja będzie miała rację bytu to poszaleję. Ja mam inny problem. Nigdzie nie ma tego co mi sie podoba. Co nieco znalazłam w USA Jak tak dalej pójdzie to zajme się raczej produkcją a nie przerabianiem. Cholera jasna ! Twoje DIY, wyglada jak z fabryki. Totalne wyczucie, stylu, symetrii, wykończenia. Bardzo profesjonalne i staranne wykończenie. Ładnie i nie widocznie zagięty materiał. Nie ma się do czego przyczepić, dlatego jest to DIY najwyższych lotów. To co do tej pory widziałam u innych to takie raczej próbowanie zrobienia czegoś z niczego. Widac było i to nic i to coś. U Ciebie mamy produkt przemyslany i wykonany na 100 % Jestem okropnym szczególarzem. Czasem wolę, nie podjąć się czegoś niż to zrobic na odwal się i nie byc z tego zadowoloną. Dlatego WIELKI szacun i całuję te zdolne rączki. Powtarzam : REWELA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 10.06.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A skąd to przekonanie ? A nie wiem sama, chyba z lektury Twoich postów mi się taki obraz Ciebie wykrystalizował ale chyba trochę trafiłam, co? Nigdzie nie ma tego co mi sie podoba. Co nieco znalazłam w USA Jak tak dalej pójdzie to zajme się raczej produkcją a nie przerabianiem. Cholera jasna ! Ja już sobie odpuściłam w kilku przypadkach szukanie tego, co mi się podoba i zadowalam się poziomem "do przyjęcia". Chyba po prostu bardziej zależy mi na poczuciu, że mam skończone mieszkanie. I tak mam poczucie, że nie jest to nasze docelowe mieszkanie, więc jeszcze zdążę się naurządzać w przyszłości. Twoje DIY, wyglada jak z fabryki. Totalne wyczucie, stylu, symetrii, wykończenia. Bardzo profesjonalne i staranne wykończenie. Ładnie i nie widocznie zagięty materiał. Nie ma się do czego przyczepić, dlatego jest to DIY najwyższych lotów. To co do tej pory widziałam u innych to takie raczej próbowanie zrobienia czegoś z niczego. Widac było i to nic i to coś. U Ciebie mamy produkt przemyslany i wykonany na 100 % Jestem okropnym szczególarzem. Czasem wolę, nie podjąć się czegoś niż to zrobic na odwal się i nie byc z tego zadowoloną. Dlatego WIELKI szacun i całuję te zdolne rączki. Powtarzam : REWELA !!! Boziu, normalnie aż się czerwienię. Dziękuję. Wyszłam z założenia, że co mi szkodzi spróbować przerobić ten mebel, skoro i tak miał iść na śmietnik, to chyba sprawiło, że się nie bałam, że coś zrobię nie tak, że nie ma odwrotu itp. A faktycznie wyliczenie, żeby się paseczki zgrały było trudne, zwłaszcza, że nie jest to jedna płaszczyzna i w zależności od kąta patrzenia albo się zgrywają, albo nie. I wkręcanie rączek tak, by paski się nie zwichrowały, też wymagało cierpliwości. Miło mi, że Twoje czujne oko nie zauważyło delikatnych zafalowań, które ja wiem, że tam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 10.06.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 dziękuję czym to mocowałaś do komody ? Zszywkami z pistoletu. W przypadku złego wymierzenia, zawsze łatwiej wyciągnąć, niż gwoździk. I nie naciągają tak materiału, jak gwoździe. Do pełnego "ę ą" brakuje mi tylko przyklejenia wewnątrz szuflady tasiemki, która zasłoniłaby zszywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 czujne oko nie zauważyło delikatnych zafalowań No więc, narodził sie kolejny Twój talent ! Robisz zajebiście dobre zdjęcia ! :lol2: A Ja za cholere nie umiem odpuścić. To czego szukam, jest tak inne, ze nie ma w sprzedaży wersji zadowalającej. Każda inna wersja meble, spieprzy mi to co chce zrobić. Jak tu sie nie pochlastać ? Niestety, żadne DIY tez nie pomoże bo tu chodzi o konstrukcyjny styl mebla a nie jego wykończenie. Nie wiem czy wyraziłam się jasno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 10.06.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No trudno, otwieraj stolarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.06.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No trudno, pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.06.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aneczka, Lampy bardzo mi się podobają, chociaż też myślałam, że KURA będzie większa Gratuluję własnego ogródka na parapecie. Mi jeszcze nic nie wyrosło z nasionka czy pestki. Ja to cieszę się, jak coś mi nie padnie od razu... Natomiast komody to wielkie WOW, LOL, ŁAŁ, i OLA BOGA!!!! Rewelacyjnie wyszły i pięknie wyglądają. Jesteś BARDZO ZDOLNA. Wielkie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.06.2013 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Aneczka, Lampy bardzo mi się podobają, chociaż też myślałam, że KURA będzie większa Gratuluję własnego ogródka na parapecie. Mi jeszcze nic nie wyrosło z nasionka czy pestki. Ja to cieszę się, jak coś mi nie padnie od razu... Natomiast komody to wielkie WOW, LOL, ŁAŁ, i OLA BOGA!!!! Rewelacyjnie wyszły i pięknie wyglądają. Jesteś BARDZO ZDOLNA. Wielkie Gratulacje! No tylko czerwienić się mogę... Dziękuję. Aż wczoraj sobie tak pogłaskałam tę komódkę, bo podoba mi się coraz bardziej. Teraz przymierzam się do obijania łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.06.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ale sie rozpędzasz. Uważaj, żeby nie stapicerować Gutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ale sie rozpędzasz. Uważaj, żeby nie stapicerować Gutka Albo nie obić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Andzia, Co u Ciebie tak cicho? Podobno jak jest cicho to znaczy, że coś się święci. Co Ty tam tak po cichaczu majstrujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.06.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Aniu piórkowa lampa wygląda świetnie! Pozostałe lampy też fajne, pasują do mieszkania I jaki Ty masz ogródek w domu?! I jaki fajny widok z okna Komoda w sypialni mnie zabiła. Cudna jest! Chylę czoła że tak ja po miszczowsku obiłaś. Trzeba było nagrać filmik jak to robiłaś myślę że wiele z as by skorzystało A co to za komoda w łazience? Co tak na fotce kawałek nieśmiało wystaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts