Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wyanna urządza mieszkanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O w końcu się zguba znalazła:p

Weź mnie kobita nie denerwuj swoją wagą. Ja zgubiłam 12 kg i 3 mi wróciło :cry::cry: a ja chcę być chuda! Też nie miałam w czym chodzić więc siedziałam i przerabiałam na mniejsze. Teraz mi sie przytyło i ciuchy są za ciasne! :mad: Takie błędne koło. Wszystko przez M. bo się obżeraliśmy w jego urlop. Też nigdzie nie pojechaliśmy, bo kasy brak więc zostało tylko objadanie się i opijanie :oops:

Oj, wracające kilogramy są be. Dlatego zastanawiam się, czy w końcu nie warto odkurzyć benefita i pójść na jakąś siłkę. Nawet nie wiem, gdzie jest karta, a kasa za nią co miesiąc schodzi. Ale 12 kg to naprawdę duuuuuuużo, zasuszyłaś się.

Rany boskie. 5 rano śmieci!? Toż to masakra jakaś. Trzeba to gdzieś zgłosić. U nas przed 7 zaczynają na budowie to człowieka szlag trafia a tu o 5. Szok. Pamiętam raz jak u nas ok 4-5 zaczęli taką specjalną, mega głośna maszynką chodnik tuż pod naszym oknem odśnieżać :bash:

Dzisiaj też ten remondis mnie obudził. A zaczynanie dnia od kilku soczystych "pań pracujących na poboczach dróg krajowych" przed 6, jak się kładzie po pierwszej, nie przynosi zbyt dobrej wróżby na resztę dnia. Zgłaszaliśmy do remondisu, ale mają nas w głębokim poważaniu. Na razie próbuję logistycznie ogarnąć, jak szybko straż miejska może przyjechać o tej porze. Boję się, że zanim się zjawią, to ja zdążę nie tylko wyjść do pracy, ale i wrócić....

Chałupa się nie przejmuj. Co tam karnisze. Ja dalej na kartonach mieszkam. Po 2 latach! więc w porównaniu do mnie to jesteś z wykończeniówką o wieeeeeeeeele dalej. Po mału wszystko ogarniesz. Nic na siłę.

W maju/czerwcu zamontowaliśmy szafę w przedpokoju. Do tej pory nie przeprowadziłam się do niej. Nie mam kiedy. Postęp jest taki, że w ten weekend kupiłam kilka wieszaków...

Maciek zamówił też magika, który położy nam listwy przypodłogowe.

Od kilku dni zastanawiam się nad wyborem tkanin na zasłony. Oscyluję w błękitach i bielach, ale coraz bardziej podoba mi się kolor koralowy. Oczywiście takich tkanin nie ma. Jedynym ratunkiem USA. Chyba będę namawiać mężusia mojego ukochanego w jutrzejszym dniu naszej 4 rocznicy ślubu, że warto na ten odkładany od 2011 roku urlop pojechać do USA i stamtąd na jakąś kostarykę czy inne panamy :D:D

NIe mogę niestety wstawiać zdjęć w muratorze i nie wiem dlaczego, bo chętnie powrzucałabym nawet dla siebie wszystkie ładne tkaniny, żeby mieć bibliotekę. Ech no ech.

Aniu, jesteś :hug:

Gustava też odchudziliście?

Guciaszek chociaż wygląda na 45+ kg ma tylko 23 kg, w związku z czym pieski o podobnej posturze tłuką go bez problemu, bo nie ma porównywalnej masy. A pieski w jego wadze są panicznie trzymane przez właścicieli na smyczy, bo "gdzie taki wielkolud do mojej funi, stratuje ją!". Ale jest też sporo fajnych psiaków i psiarzy na Ursynowie, więc codziennie wychodzę po pracy na spacer z czystym śnieżnobiałym obłoczkiem a wracam z wyślinioną, wydeptaną, wybłoconą i umorusaną wszystkim, co tylko najgorsze, mokrą szmatką, która dawno nie przypomina koloru białego. Ale przynajmniej Gutek szczęśliwy jest.

Gustawa lepiej nie głodzić, bo za buty się weźmie

Problem mam z butami. W związku ze zjedzeniem przez niego moich ukochanych szpilek kupiłam sobie trzy nowe pary. W czerwcu. Nie wiedziałam, że jak się chudnie, to stopa też chudnie. Ani jedna para nie leży. Mimo zapiętek i wkładek :cry:

W ubiegłym tygodniu zostałam przegoniona przez pół Wiednia w takich butach. Do tej pory mnie stopy bolą :)

Ale w razie potrzeby, Guciaszek jest do wypożyczenia. Chłopak ma gust, więc wszystkie skórzane buty zostaną odpowiednio "sygnowane".

Ja!? Zasuszona?! :rotfl:Ja kurdupel jestem więc mi do zasuszenia daleko. Moja kuleżanka waży 55 kg i przy mnie, 49 kg dalej wyglądała jak laska a ja jak mała kulka. U mnie w dupę i uda idzie strasznie więc góra chuda, małe cycki, wystające obojczyki a uda i tyłek tłuste :bash::bash: i nie przesadzam. Potwierdzone opiniami innych osób.

U nas ostatnio też był problem z butami. Kot w nocy grasował i zasikał mojemu M. Mi na szczęście nie ale któregoś dnia w ostatniej chwili wyciągnęłam szpilki spod zębów kociczki:mad: skończyło się na tym że buty trzymaliśmy w sypialnie na szafie hehe

A te swoje szpilki mi podeślij. Może na mnie będą dobre :lol2:

Koralowy kolorek to ja uwielbiam. Często gęsto maluje nim pazurki ;) Zasłony wyglądałyby ładnie. Jak będziesz w USA to koniecznie złożę zamówienie :lol:

Ja!? Zasuszona?! :rotfl:Ja kurdupel jestem więc mi do zasuszenia daleko. Moja kuleżanka waży 55 kg i przy mnie, 49 kg dalej wyglądała jak laska a ja jak mała kulka. U mnie w dupę i uda idzie strasznie więc góra chuda, małe cycki, wystające obojczyki a uda i tyłek tłuste :bash::bash: i nie przesadzam. Potwierdzone opiniami innych osób.

:lol:

To ja się nie odzywam. Ważę 59 po schuściu....

A co do stanów, to losy się ważą. Na razie co noc śni mi się, że rzucam wypowiedzenie i wychodzę szczęśliwa......

It's official!!! Czeka mnie wyjazd do Nowego Jorku!

http://s3.manifo.com/usr/7/78B2/20/manager/usa/nowy-jork-2.jpg

Co prawda będę miała tylko trzy dni, ale koniecznie muszę pójść do MoMA, do Crate&Barrel, do Joann fabric i na coś fajnego na Broadwayu!

Jupiii!

Edytowane przez wyanna

• 2 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 4 months później...
  • 2 months później...