illusjon 20.02.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ania, Kod paskowy - faktycznie, ale bardzo oryginalnie to wygląda i mnie zwyczajnie podoba się Musiałabym jeszcze zobaczyć wizualkę tapety w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 o matko, jak mnie tu długo nie było:eek: A tyle zmian wykończeniowych Naprawdę jestem zachwycona Twoją podłogą, bardzo pomysłowo. Jeszcze chciałam nawiązać do Twoich inspiracji łazienkowych i ostatecznej realizacji:lol2: Ja też chorowałam na wszystkie łazienki, które wklejałaś, na tę konsolę czarną, na pasy ( szocik mi nawet wizki robiła z pasami), a skończyło się u mnie na prostej białej, Ty chociaż mugaty przemyciłaś Tak niestety portfel weryfikuję nasze marzenia:D A jeszcze poproszę więcej zdjęć ..... sierściucha, jest cudowny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 20.02.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam:bye:Tapeta naprawdę super,moim zdaniem nie będzie za ciemno,łazieneczka jest bardzo jasna:Dpowinno wyjśc fajnie:yes:Zawsze to coś innego wszędzie gdzie krolują grube pasy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Ciekawa jest tez taka wzorzysta tapeta, coś w ten deseń chodzi mi po głowie: http://styl-sklep.pl/gfx/big/1320920151.0058.jpg I ta sama w pomieszczeniu - wygląda całkiem fajnie. chociaż po dłuższym zastanowieniu, zaczynam tam widzieć szereg ludzkich główek http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/MJ51119.jpg Ta druga niestety za droga. A tak w ogóle, to dzieki, że zaglądacie. Bo sama sobie z tematem tapety chyba nie poradzę. Za bardzo się miotam. Natalka, ja nie mma mugatów, mam tylko octagono na podłodze Wiesz, wizkę chętnie bym sobie sama zobaczyła, ale po pierwsze primo nie umiem zrobić, a po drugie primo, nie wiem jakie proporcje tych paseczków przyjąć, jak bardzo będą się zlewać.... Edytowane 21 Lutego 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Albo jeszcze inne paski: CHARISMA-3892-20 Myślałam też o tej wzorzystej w tle, ale z daleka wygląda to jak stado siedzących bobków http://tapetomarket.pl/product/image/15012/1350398763CHARISMA-3892-20-TAPETY-NA-FLIZELINIE-TAPETA-PS.jpg http://tapetomarket.pl/product/image/15012/CHARISMA-3892-20-TAPETY-NA-FLIZELINIE-TAPETA-PS.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wiesz, wizkę chętnie bym sobie sama zobaczyła, ale po pierwsze primo nie umiem zrobić, a po drugie primo, nie wiem jakie proporcje tych paseczków przyjąć, jak bardzo będą się zlewać.... A masz obecne zdjęcie ściany, gdzie miałaby być tapeta? To Ci zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.02.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Helloł Super te tapety, wydaje mi sie,że te ornamęty( to moje mast have:D,) będą świetnie pasowały.Naja naj jest STADO SIEDZĄCYCH BOBKÓW:lol2: ,ta pierwsza troszkę za bogata,druga sama mowiłaś odpada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ania, jeżeli mogę zabrać głos. Mnie się wydaje, że do niewielkich pomieszczeń należy wybierać tapety w niewielkie wzory lub wąskie pasy, bo w przeciwnym wypadku ma się wrażenie "zderzenia" ze wzorem. Pani od tapet mi to ładnie zwizualizowala w sklepie. Właśnie dlatego tej tapety, która się wszystkim podobała, taka lekko pałacowa, nie wzięłam, bo wzór byłby widziany ze zbyt bliskiej odległości i straciłby cały swój urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ania, jeżeli mogę zabrać głos. Mnie się wydaje, że do niewielkich pomieszczeń należy wybierać tapety w niewielkie wzory lub wąskie pasy, bo w przeciwnym wypadku ma się wrażenie "zderzenia" ze wzorem. Pani od tapet mi to ładnie zwizualizowala w sklepie. Właśnie dlatego tej tapety, która się wszystkim podobała, taka lekko pałacowa, nie wzięłam, bo wzór byłby widziany ze zbyt bliskiej odległości i straciłby cały swój urok. O widzisz, jak to dobrze trafić na kogoś mądrzejszego, niż ja sama. W takim razie szala przechyla się w stronę pasiaków. Te z kodu paskowego są niesamowite w fakturze. W sumie jak się na nie patrzy, ma się iluzję greige gdzie niegdzie. A ten kolor mi tam pasuje. Jedyne, co mnie powstrzymuje to fakt, że nigdzie nie ma zdjęć z realizacji przy użyciu tej tapety. Jest tylko w kolorze granat-złoty albo czarny-złoty (nie pamiętam) Narendil, poprosiłam mojego męża o zdjęcia z dzisiaj, specjalnie pod tapetę. Będzie ciężko, bo to małe pomieszczenie. I się szeroko do Ciebie uśmiechniemy London, mnie się właśnie "ta druga" strasznie podoba. Ale kosztuje 360 PLN za rolkę, a tego nie zdzierżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aneczka, Cieszę się, że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Tutaj widać na słupku i przy lustrze proporcje pasków w pomieszczeniu. Coś by tam było widać w sumie.... Tylko, że ta tapeta ma złote paski, a moja srebrne.http://decorations.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_55953763875db62a37beb70da4d987dd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.02.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ania, Ważna jest też struktura. Właśnie w mniejszych pomieszczeniach ona gra też duża rolę. Jeżeli podoba Ci się to bierz. Zresztą Narendil jest taka serdeczna, że na pewno zrobi Ci wizke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Cena tej drugiej kosmos:jawdrop: Poproś o wizki paseczków i wzorków:D ja stawiam na wzorki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mi ogromnie podoba się tapeta,ktora jest na zdjęciach ,ktore znalazłaś jako podgladowe Twojego mieszkania (str.2)taka będzie u mnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Czekam na zdjęcia i coś tam wymodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 21.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 pa pa dobrej nocki,śnijmy o paseczkach i wzoreczkach:sleep: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 pa pa dobrej nocki,śnijmy o paseczkach i wzoreczkach:sleep: O, jak niektórym dobrze Ja jeszcze ze dwie godziny pracuję nad moim serialem. Zaczyna mnie termin gonić. A swoją drogą pierwsze odcinki już lecą w telewizji. Narendil, muszę jakieś bardziej neutralne kolorystycznie światło skombinować, bo zdjęcia wychodzą żółte. Daj nam kilka dni, pomalujemy dół ściany farbą, i wtedy podeślę zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aniu, mnie się nie pali Zrobisz, wyślesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aniu, mnie się nie pali Zrobisz, wyślesz. Si si! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 I jeszcze dla wszystkich fanów, jego wysokość Herr Gustav!http://img5.imageshack.us/img5/2417/20121223141701.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts