Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wyanna urządza mieszkanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o matko, jak mnie tu długo nie było:eek:

A tyle zmian wykończeniowych

Naprawdę jestem zachwycona Twoją podłogą, bardzo pomysłowo.

Jeszcze chciałam nawiązać do Twoich inspiracji łazienkowych i ostatecznej realizacji:lol2:

Ja też chorowałam na wszystkie łazienki, które wklejałaś, na tę konsolę czarną, na pasy ( szocik mi nawet wizki robiła z pasami), a skończyło się u mnie na prostej białej, Ty chociaż mugaty przemyciłaś:hug: Tak niestety portfel weryfikuję nasze marzenia:D

A jeszcze poproszę więcej zdjęć ..... sierściucha, jest cudowny:yes:

Ciekawa jest tez taka wzorzysta tapeta, coś w ten deseń chodzi mi po głowie:

http://styl-sklep.pl/gfx/big/1320920151.0058.jpg

I ta sama w pomieszczeniu - wygląda całkiem fajnie. chociaż po dłuższym zastanowieniu, zaczynam tam widzieć szereg ludzkich główek :rotfl:

1321616465.2677.jpg

http://www.udekorujdom.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/MJ51119.jpg

Ta druga niestety za droga.

A tak w ogóle, to dzieki, że zaglądacie. Bo sama sobie z tematem tapety chyba nie poradzę. Za bardzo się miotam. Natalka, ja nie mma mugatów, mam tylko octagono na podłodze :) Wiesz, wizkę chętnie bym sobie sama zobaczyła, ale po pierwsze primo nie umiem zrobić, a po drugie primo, nie wiem jakie proporcje tych paseczków przyjąć, jak bardzo będą się zlewać....

Edytowane przez wyanna

Albo jeszcze inne paski: CHARISMA-3892-20

Myślałam też o tej wzorzystej w tle, ale z daleka wygląda to jak stado siedzących bobków :)

http://tapetomarket.pl/product/image/15012/1350398763CHARISMA-3892-20-TAPETY-NA-FLIZELINIE-TAPETA-PS.jpg

http://tapetomarket.pl/product/image/15012/CHARISMA-3892-20-TAPETY-NA-FLIZELINIE-TAPETA-PS.jpg

Wiesz, wizkę chętnie bym sobie sama zobaczyła, ale po pierwsze primo nie umiem zrobić, a po drugie primo, nie wiem jakie proporcje tych paseczków przyjąć, jak bardzo będą się zlewać....

A masz obecne zdjęcie ściany, gdzie miałaby być tapeta?

To Ci zrobię :hug:

Ania,

jeżeli mogę zabrać głos. Mnie się wydaje, że do niewielkich pomieszczeń należy wybierać tapety w niewielkie wzory lub wąskie pasy, bo w przeciwnym wypadku ma się wrażenie "zderzenia" ze wzorem.

Pani od tapet mi to ładnie zwizualizowala w sklepie. Właśnie dlatego tej tapety, która się wszystkim podobała, taka lekko pałacowa, nie wzięłam, bo wzór byłby widziany ze zbyt bliskiej odległości i straciłby cały swój urok. :yes:

Ania,

jeżeli mogę zabrać głos. Mnie się wydaje, że do niewielkich pomieszczeń należy wybierać tapety w niewielkie wzory lub wąskie pasy, bo w przeciwnym wypadku ma się wrażenie "zderzenia" ze wzorem.

Pani od tapet mi to ładnie zwizualizowala w sklepie. Właśnie dlatego tej tapety, która się wszystkim podobała, taka lekko pałacowa, nie wzięłam, bo wzór byłby widziany ze zbyt bliskiej odległości i straciłby cały swój urok. :yes:

O widzisz, jak to dobrze trafić na kogoś mądrzejszego, niż ja sama. W takim razie szala przechyla się w stronę pasiaków. Te z kodu paskowego są niesamowite w fakturze. W sumie jak się na nie patrzy, ma się iluzję greige gdzie niegdzie. A ten kolor mi tam pasuje. Jedyne, co mnie powstrzymuje to fakt, że nigdzie nie ma zdjęć z realizacji przy użyciu tej tapety. Jest tylko w kolorze granat-złoty albo czarny-złoty (nie pamiętam)

Narendil, poprosiłam mojego męża o zdjęcia z dzisiaj, specjalnie pod tapetę. Będzie ciężko, bo to małe pomieszczenie. I się szeroko do Ciebie uśmiechniemy :D

London, mnie się właśnie "ta druga" strasznie podoba. Ale kosztuje 360 PLN za rolkę, a tego nie zdzierżę.

pa pa dobrej nocki,śnijmy o paseczkach i wzoreczkach:sleep::bye:

O, jak niektórym dobrze :) Ja jeszcze ze dwie godziny pracuję nad moim serialem. Zaczyna mnie termin gonić. A swoją drogą pierwsze odcinki już lecą w telewizji.

Narendil, muszę jakieś bardziej neutralne kolorystycznie światło skombinować, bo zdjęcia wychodzą żółte. Daj nam kilka dni, pomalujemy dół ściany farbą, i wtedy podeślę zdjęcia.