wyanna 21.02.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A tutaj ten sam łobuz, w maju. Cóż za niewinność i skromność tego pogromcy butów i pluszaków... Zdjęcie dzięki uprzejmości pani Miry Nowak, stąd: http://www.samoyedija.blogspot.com/2012/04/tak-mao-sonecznych-dni.html http://2.bp.blogspot.com/-pjBsLncT15Q/T5MW4hTVnPI/AAAAAAAAD3A/U9oTxzhglW0/s1600/P1013637.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Chcesz powiedzieć, że ten słodziak o niewinnym spojrzeniu i rozkosznym uśmiechu pożarł Twoje buty? Nie pomyliłaś się? A, do zdjęć jeszcze by się wymiary przydały, żeby jakąś sensowną skalę zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 I jeszcze jedno, Guciaszek z rodzeństwem w porze lanczyku: http://3.bp.blogspot.com/-O0WOc5FLNs8/T57nFAua0fI/AAAAAAAAD5Y/3ev7tqb5-Tc/s1600/P1014036.JPG Zdjęcie dzięki uprzejmości pani Miry Nowak, stądW ogóle polecam cały blog pani Mirki: samojed i jaChoćby zdjęcia nowego miotu. Te białe "chomiczki" są niesamowite! http://2.bp.blogspot.com/-Nh4wXom-3zU/URPskvpQD_I/AAAAAAAAFwg/LOsSiGqpRxQ/s1600/P2068225.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Chcesz powiedzieć, że ten słodziak o niewinnym spojrzeniu i rozkosznym uśmiechu pożarł Twoje buty? Nie pomyliłaś się? A, do zdjęć jeszcze by się wymiary przydały, żeby jakąś sensowną skalę zachować Będą, pani profesor! I niestety, nie pomyliłam się. Ten niewinny pluszak tylko w tym tygodniu posłał do krainy wiecznego recyklingu organicznego: moje buty, swoją ukochaną piłkę i łapki (wszystkie 4) swojego ukochanego szczurka. Resztę szczura chyba zostawił na jeszcze cięższe czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 To jeszcze kilka zdjęć:http://1.bp.blogspot.com/-9Qe6AP2JwYU/T86HvLZ1AaI/AAAAAAAAEBY/xsThiXkdRpQ/s1600/Gustav8.jpg http://4.bp.blogspot.com/-zb4HjTdHf7s/T86HmLyvMLI/AAAAAAAAEBQ/0OoqLWLgUbA/s1600/Gustav1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Kilka dodatkowych szczenięcych zdjęć Gucia i jego siostry, Tuby tutajDobranoc wszystkim! http://2.bp.blogspot.com/-ZJVKEqV9BSk/T86IYlDN7SI/AAAAAAAAECI/6vayZ7rc0gU/s1600/Gustav13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ania...boże kochany ! przecież to to, mozna zjeść ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 21.02.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 A jaki one mają charakter ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Samojedy to psy pierwotne. Jeśli się im od małego nie pokaże, kto rządzi w stadzie, to mogą być uciążliwe. Ja swojego spacyfikowałam trzeciej czy czwartej doby (wcześniej miałam miękkie serce, bo jak można krzyczeć na takie futerko)... ale jak mi poprzegryzał sandałki, obgryzł nogi od stolika i sikał średnio 15 razy dziennie, a jak nie sikał to piszczał, wtedy zaczęłam go dyscyplinować. Generalnie to bardzo przyjazne, łagodne zwierzaki, wbrew pozorom, nie są trudne w utrzymaniu, futro jest samoczyszczące - co się wysyfi, to się wykruszy zanim dojdę z nim do domu, sierść sypie tylko raz lub dwa razy do roku, więc nie ma problemu. Kocha dzieci, kocha psy, kocha komplementy, kocha zabawy i zabawki, ale jak nie mam dla niego czasu, to nie jest uciązliwy - bawi się sam ze sobą albo śpi. Fajny jest w sumie (pomijając fakt, że raz na jakiś czas dokonuje szkód - ostatni wybryk to moje nowe najeczki do treningów - zjadł mi cały język w bucie).Samojedy mają specyficzną budowę pyska - zawsze wyglądają, jakby się uśmiechały, bo wargi im się unoszą do góry. Mega poprawiacz humoru. A jak Gutek strzeli ze dwie czy trzy miny do tego, to zdarza mi się śmiać na głos z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 wyanna - no pieska masz do zjedzenia, podziwiania i przytulania. Mój (nie samojed) tez na początku zjadał skórzane części butów i jeszcze papier lubił rwać na małe niteczki:eek: czy Ty widziałaś na żywo swoją tapetę? Mi osobiście na tak wąskie paski źle się patrzy-migotania oczu dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.02.2013 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 wyanna - no pieska masz do zjedzenia, podziwiania i przytulania. Mój (nie samojed) tez na początku zjadał skórzane części butów i jeszcze papier lubił rwać na małe niteczki:eek: czy Ty widziałaś na żywo swoją tapetę? Mi osobiście na tak wąskie paski źle się patrzy-migotania oczu dostaję Widziałam. Jak się pod sam nos podstawi, to robi się trójwymiarowa, ponieważ oprócz pasków kolorystycznych jest faktura w postaci fal. Spróbuję w weekend zrobić zdjęcie makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.02.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 To jeszcze kilka zdjęć: http://1.bp.blogspot.com/-9Qe6AP2JwYU/T86HvLZ1AaI/AAAAAAAAEBY/xsThiXkdRpQ/s1600/Gustav8.jpg http://4.bp.blogspot.com/-zb4HjTdHf7s/T86HmLyvMLI/AAAAAAAAEBQ/0OoqLWLgUbA/s1600/Gustav1.jpg Aniu ! witam immienniczkę Takiej słodyczy naprawdę wiele da się wybaczyc,wierzę.Moj shih tzu (choc okazało się ,że nie do konca i nie od początku rasowy) uwielbia do dzisiaj pod naszą nieobecnosc zjadac buty,jeansy-to jego przysmak i miski mojego syna,wiem co czujesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 22.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ach napisz jak mozesz co to za serial to będę namiętnie oglądała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.02.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ach napisz jak mozesz co to za serial to będę namiętnie oglądała:) London, kochana, nie będziesz. To serial dla młodzieży, i to chyba tej młodszej Leci na Disney Channel od tego tygodnia o 16 bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Twój Gucio jest tak cudny, że wybaczyłabym mu wszystko co by zbroił. Wystarczy popatrzeć na jego uśmiech i nogi same się uginają- toż to czysta rozkosz i chodząca niewinność U mnie na jednej ścianie połączenie tapety we wzorek i pasków i dodatkowo rozdzielający border- jedynie na co trzeba uważać to nie można za dużo ścian tak wytapetować bo strasznie przytłoczy i zdominuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.02.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ania, Piesio piękny Muszę powiedzieć, że rozumiem jego miłość do szczurków (szczególnie ikeowskich) Czuję, że mogłabym się z Gustawem zaprzyjaźnić Oto mój parapet w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gustaw jest przesadzony! Mogłabym sie na niego godzinami gapić a jak bym go dopadła to chyba bym go zagłaskała słodycz aż kipi! Cudniasty ale nie dla mnie. Ja nienawidzę kupować butów więc nie zniosłabym ich pożerania Ja z paskami nie pomogę bo w temacie tapet to ja ciemna masa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.02.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ania, Piesio piękny Muszę powiedzieć, że rozumiem jego miłość do szczurków (szczególnie ikeowskich) Czuję, że mogłabym się z Gustawem zaprzyjaźnić Oto mój parapet w pracy [ATTACH=CONFIG]172347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172348[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172350[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]172351[/ATTACH] KOchana, specjalnie dla Ciebie. To właśnie ten szczurek został pozbawiony łapek w tym tygodniu. Weteran wojenny http://4.bp.blogspot.com/-YK-waz_ukY4/T86IRZWG0LI/AAAAAAAAECA/ceU8qXK5Ps4/s1600/Gustav12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 22.02.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Gustaw jest przesadzony! Mogłabym sie na niego godzinami gapić a jak bym go dopadła to chyba bym go zagłaskała słodycz aż kipi! Cudniasty ale nie dla mnie. Ja nienawidzę kupować butów więc nie zniosłabym ich pożerania Ja z paskami nie pomogę bo w temacie tapet to ja ciemna masa jestem Kurde, czemu tak daleko mieszkasz! Dostałabyś klucze do mieszkania, Gutek miałby towarzyszkę a ja jeden problem z głowy Korozjo, jakbyś kiedyś jeszcze zawitała w tej części Polski, to pamiętaj, że drzwi u nas są dla Was zawsze otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.02.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Też nad tym ubolewam Mój M. również jest zachwycony Waszym psiakiem. On uwielbia wszystkie takie misiowate czworonogi więc Gutek miałby więcej towarzyszy raz, jak na wakacjach mój M. zobaczył na żywca białego chow chow to przez chyba m-c to przeżywał! całe Świnoujście przeszliśmy wzdłuż i wszerz żeby tego chow chow odszukać! hehe Dziękuję za zaproszenie Muszę tylko tego mojego chłopa do wycieczki zmusić. Na razie tylko marudzi jakie to bilety drogie, jak to w stolicy drogo. Na nic moje tłumaczenie że bilety kupimy z wyprzedzeniem to zniżka będzie a ja narobię mu gar kotletów i nie będzie musiał się w drogiej stolycy żywić. Obiecałam nawet nie chodzić po sklepach Tylko to jest tak zwany człowiek-problemik więc łatwo nie mam Ale jak się uda to bede pamiętać o Waszych otwartych drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts