TwoOfUs 22.02.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dzień dobry Okropnie dawno nie zaglądałam a śledzę postępy prawie od początku i czekam na oszałamiający efekt końcowy Fajnie zaczyna wyglądać drewno w salonie i okrutnie podoba mi się pomysł ułożenia go po skosie, do tego jeszcze ta opaska wokół super. Uściski dla Gucia Kiedy to było jak moje futro było taką białą, puszystą kulką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.02.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ania, To prawda, będziecie mieli piękną i oryginalną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Andzia, mam nadzieję, że bidulko, brak Ciebie na FM nie oznacza, że nawet w sobotę tyrasz. Mam nadzieję, że zafundowałaś sobie dzisiaj zasłużony odpoczynek i bawisz się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.02.2013 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Tak, u mnie fabryka świątek, piątek czy niedziela. Mam do oddania wkrótce dwa pakiety serialowe, pakowanie, sprzątanie i przeprowadzkę w perspektywie tygodnia. Własnie zgrałam zdjęcia z telefonu, bo dziś podziałaliśmy w łazience. Nadal jest jedną wielką niedoróbką, ale ja już widzę koniec Ale najpierw inne znalezisko: oto jaki widok zastałam pewnego pięknego dnia, po powrocie z pracy: http://img825.imageshack.us/img825/7515/20121127172815.jpg Co prawda materac był do wyrzucenia, ale nie sądziłam, że Gutek zechce pomóc, żebym się nie przedźwigała w drodze do śmietnika:lol2: Swoją drogą, adidaski, które stoją na kennelu (tej klatce, która służy Gutkowi jako buda, a generalnie używana jest na wystawach, żeby piesek miał swoje miejsce, w którym może podrzemać itp) też zostały zutylizowane przez Gucia. I nie, nie są to te buty, które zjadł ostatnio:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.02.2013 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Tadam! Dzisiaj malowaliśmy dół łazienki farbą Benjamina Moore'a. Wiem, jest nierówno, ale od góry przykryje wszystko tapetka. To widok z drzwi. Już niedługo na wprost zawiśnie lustro z VOXa a kiedyś kinkiety, o ile znajdę ładne ale krótkie. I tanie. http://img72.imageshack.us/img72/73/20130223214057.jpg Tu widać przyłącza pod kibelek i dużą dziurę na szafkę na łazienkowe rzeczy. http://img9.imageshack.us/img9/2/20130223214110.jpg Zaimpregnowałam też pierwszą warstwą naszą mozaikę marmurową. Ale ten kamień jest piękny, jak jest mokry. Mam cichą nadzieję, że ten impregnat po drugiej warstwie troszkę wyciągnie z niego taki odcień, jak po zmoczeniu. Biała płaszczyzna za wanną to płytki z cienką białą fugą. Bardzo fajnie się zlewają w jedną taflę. http://img41.imageshack.us/img41/5456/20130223214120.jpg Tu widać więcej ściany, łącznie z listwami przysufitowymi i podciągami na ledy. Zdecydowaliśmy się na nie, żeby było jaśniej. Teraz mamy łazienkę z oknem, a przeprowadzamy się do takiej bez, więc siła nawyku Nad płytkami będzie tapeta. http://img827.imageshack.us/img827/8069/20130223214128.jpg http://img267.imageshack.us/img267/8241/20130223214154.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.02.2013 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Dzień dobry Okropnie dawno nie zaglądałam a śledzę postępy prawie od początku i czekam na oszałamiający efekt końcowy Fajnie zaczyna wyglądać drewno w salonie i okrutnie podoba mi się pomysł ułożenia go po skosie, do tego jeszcze ta opaska wokół super. Uściski dla Gucia Kiedy to było jak moje futro było taką białą, puszystą kulką Cześć, Two! Miło mi Cię gościć! Nie mam niestety żadnych zdjęć podłogi po lakierowaniu, mam tylko taką opyloną, po albo w trakcie cyklinowania i dwa zdjęcia z układania. Specjalnie dla Ciebie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.02.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Anulka, coraz bliżej To gdzie ma być tapeta? Gustava, jeśli pozwolisz, przemilczę Może lepiej nie dopuszczaj go do pakowania, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.02.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Chciałam zameldować, że przeleciałam Cie od tłu do przodu i od przodu do tyłu ! Zadowolona ? Skarżyłaś się u mnie, że nikt Cię z rana nie przeleciał Ja rano raczej nie mam tego typu potrzeb, ale wieczorem ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Aneczka, łazienka super, ale podłoga drewniana :jawdrop: Absolutnie cudowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ania, Znalazłam krótsze kinkiety, ale wkleiłam u siebie , więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.02.2013 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ania, Znalazłam krótsze kinkiety, ale wkleiłam u siebie , więc zapraszam Dzięki, kochana jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.02.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wczoraj do 23 skręcalismy nasze birkelandy. A wcześniej mój mąż pomalował łazienkę ostatnią warstwą, odkurzyliśmy i domyliśmy całą sypialnię, i odsłoniliśmy podłogę. Inną ją zapamiętałam A dzisiaj dylemat - pracować nad tłumaczeniami, czy jechać do mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wczoraj do 23 skręcalismy nasze birkelandy. A wcześniej mój mąż pomalował łazienkę ostatnią warstwą, odkurzyliśmy i domyliśmy całą sypialnię, i odsłoniliśmy podłogę. Inną ją zapamiętałam A dzisiaj dylemat - pracować nad tłumaczeniami, czy jechać do mieszkania? Ania, Dylemat straszny, ciężko się zdecydować Ale chyba uwinęłabym się z robotą a wtedy w mieszkaniu mogłabym siedzieć do późna, bo taka praca nie wymaga tyle uwagi i skupienia Pokażesz podłogę wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja bym dla spokoju sumienia popracowała z godzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.02.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ja bym dla spokoju sumienia popracowała z godzinkę Problem polega na tym, że mam trzy odcinki do zrobienia. Serial mega trudny i bardzo powoli się robi. W sumie to jakieś 150 minut filmu, a ja robię ok 4 minuty na godzinę. to daje jakieś 37h pracy ciurkiem. Bez przerwy na siusiu, papu, sen, muratora i szeroko rozumiany wypoczynek. A oddać muszę na piątek rano wszystkie trzy. Czekam teraz na maila z info, że jednak termin się wydłuża na poniedziałek... a on nie chce przyjść. 37h roboty to jakieś 9h 30 minut dziennie przez 4 ostatnie dni lutego, bo tyle zostało. A ja pracuję też na etacie (dziękuję Ci drogi pracodawco, dzieki tobie mam czas teraz klepać w klawiaturę, bo po południu nie ma szans). Pracuję od 8 do 16, dojazd do domu zajmuje mi z oporządzeniem 1h 20 minut. WIęc żeby to wszystko pogodzić, muszę urwać się z pracy 20 minut wcześniej, o 17 siąść do kompa i wstać o 1, pójść spać, wstać o 6:15, wyjść bez śniadania, i od 8 znowu w pracy... Same rozumiecie, że na przeprowadzkę i wykończeniówkę nie mam chwilowo czasu. Ale nie takie rzeczy się już robiło Poza tym licze na to, że jest tam trochę piosenek w tych odcinkach, bo piosenek nie dubbingujemy. Zawsze to kilka minut zaoszczędzę Wracam do roboty i czatowania na skrzynce pocztowej miłego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Powodzenia Ja się obijam, bo nie dostałam wytycznych odnośnie prowadzonych przedmiotów. Co za problem, to nie koordynator świeci oczami przed studentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 25.02.2013 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Powodzenia Ja się obijam, bo nie dostałam wytycznych odnośnie prowadzonych przedmiotów. Co za problem, to nie koordynator świeci oczami przed studentami. Oo... jak ja lubię się obijać... to takie przyjemne... Właśnie sobie przypomniałam, że do końca tygodnia muszę też napisać piosenkę do drugiego serialu, która będzie czołówką, więc musi być dopracowana. A w przyszłym tygodniu JEDNOCZEŚNIE powinnam być na szkoleniu w Polsce i siedzieć w reżyserce przy starcie nowego sezonu mojego serialu. No same powiedzcie, jak ja mam się wykańczać jak się wykańczam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Oo... jak ja lubię się obijać... to takie przyjemne... Owszem, pod warunkiem, że to obijanie kontrolowane. No same powiedzcie, jak ja mam się wykańczać jak się wykańczam? Przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ania, Współczuje. Gdy Ciebie czytam, to jakbym siebie widziała 12 lat temu. Pracowałam w agencji, a klienci tak mają, że do 16-17 im się nie śpieszy. Za to gdy zaczynali się zbierać do domu, to wtedy wszystkimi kanałami przesyłali uwagi i oczywiście poprawki chcieli na rano... Miałam jeden raz taki, że poszłam do pracy z torbą z ciuchami i innymi rzeczami w środę a wyszłam w piątek w nocy. Krótko po tym wydarzeniu powiedziałam sobie, że nigdy więcej i za żadne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aneczka, wiem, że ciężko pracujesz, to tylko weny Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts