Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wyanna urządza mieszkanie

Recommended Posts

dzińdoberek :hug: Chyba się jeszcze nie witałam, a podczytuję już jakiś czas :yes:

Pracowałam w agencji, a klienci tak mają, że do 16-17 im się nie śpieszy. Za to gdy zaczynali się zbierać do domu, to wtedy wszystkimi kanałami przesyłali uwagi i oczywiście poprawki chcieli na rano...

u mnie tak samo, czasem mam wrażenie, że ludzie chyba na drugą zmianę przychodzą :cool: do południa nic sie nie dzieje a potem sajgon :bash:

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pracowałam w agencji, a klienci tak mają, że do 16-17 im się nie śpieszy. Za to gdy zaczynali się zbierać do domu, to wtedy wszystkimi kanałami przesyłali uwagi i oczywiście poprawki chcieli na rano...

u mnie tak samo, czasem mam wrażenie, że ludzie chyba na drugą zmianę przychodzą :cool: do południa nic sie nie dzieje a potem sajgon :bash:

Łeee, to ja mam lepiej :lol2:

Właśnie mi się zaczyna etap pt. sajgon cały czas :rotfl:

Miałam jeden raz taki, że poszłam do pracy z torbą z ciuchami i innymi rzeczami w środę a wyszłam w piątek w nocy.

Krótko po tym wydarzeniu powiedziałam sobie, że nigdy więcej i za żadne pieniądze.

:o

Jakie to szczęście, że drzwi mojej fabryki zamykają o 22. I nikt nie ma prawa wtedy tu być.

Cześć, dziewczyny.

Dzisiaj mam sądny dzień. Od rana mam taki sajgon, jak chyba jeszcze nigdy w tej pracy. Roboty mi wpadło tyle, że przez tydzień miałabym co robić. A mam to ogarnąć do końca dnia. Godzinę zajęło mi samo ustalanie, komu jest najbardziej pilno, a kto może do jutra poczekąć.:bash: Dodatkowo, muszę wyjść wcześniej, bo trzeba podskoczyć do mieszkania. W domu pies został sam i nikt nie ma kluczy, żeby go wysikac, więc muszę wracać w podskokach do niego. Wykonawca mi marudzi i pewnie mu się na rozmowy zbierze. Od rana pracuję, bo nawet zaczęłam robić dialogi w autobusie. I okazuje się dzisiaj, że 5 odcinków serialu P na poniedziałek, jest 10 odcinkami na najbliższy piątek, do tego piosenka i propozycje tytułów. Plus trzy odcinki serialu na V. Też na piątek, ale w drodze wyjątku na poniedziałek samo rano. Czemu takie rzeczy się nie rozkładają równomiernie?

Aneczka,

jakiś czas temu napisałaś u mnie:

A przyszło Ci to podświetlane lusterko do łazienki? My kupiliśmy inne, ale było za duże i za mocne i miałam zamówić takie, jak to Twoje, więc będę wdzięczna za opinię.

Czy mogłabyś u mnie na wątku albo na priva przesłać mi linka do tego Twojego.

Chcę dzisiaj zamówić jakieś i chciałabym wiedzieć na jaki Ty trafiłaś.

Wybrałaś jakieś inne? Jeśli tak to jak jest Twoja opinia?

Wpadam tylko na chwilę, bo jedna rzecz mi nie daje spokoju: Kocimiętko, czy zorganizowałaś sobie tego shine asha, czy wysyłać?

No wiesz, tyle masz pracy i jeszcze o moich/ naszych :) płytkach pamiętasz, zuch dziewczyna! Zorganizowałam u siebie, nawet w podobnej cenie. Jest plan, żeby robić mix asha z perłą. Ciekawa jestem bardzo jak tam Twoja podłoga i tak sobie cichutko zagladam w nadziei na zdjęcia, pozdrawiam :)

Kocimiętko, trochę mi głupio, bo w sumie zobowiązałam się, że Ci podeślę próbkę, ale mam nadzieję, że na żywo podoba Ci się ten ash tak, jak i nam :) Zdjęcie tego nie odda nigdy!

Spadam do pracy, ale wrzucam link do piosenki, która za mną chodzi. Jest naprawdę fajna:

http://www.youtube.com/watch?v=HIkIL_bpIp4

za to właśnie mi płacą :)

Aneczka,

Piękna podłoga :lol2:

mam tylko jedno ale, dlaczego fotograf poszedł bez instrukcji obfocenia wszystkiego co się da?

Z niecierpliwością czekam na szerszą fotorelację. :popcorn:

Wiem, że ciężko w ten weekend pracujesz, zatem niech chociaż tłumaczenie lekko przychodzi :hug:

Mój małżonek był dzisiaj w mieszkaniu. Dwa razy prosiłam go o zrobienie zdjęć podłogi w świetle dziennym. Zrobił. Zdjęcie płytek. Na pytanie, dlaczego nie podłogi, usłyszałam, że przecież już ją widziałam.

Mój małżonek był dzisiaj w mieszkaniu. Dwa razy prosiłam go o zrobienie zdjęć podłogi w świetle dziennym. Zrobił. Zdjęcie płytek. Na pytanie, dlaczego nie podłogi, usłyszałam, że przecież już ją widziałam.

:rotfl:

I jak tu ich nie kochać?

PS. Głowa nie boli? Jak robota?

Hej Aniu,

Mam nadzieję, że robota szła gładko, nadgoniłaś wszystko i teraz już nie będziesz pracowała po nocach.

Jak się czujesz? Idzie ku lepszemu?

Facetów na pewno ulepiono z tej samej gliny.

Jestem w stanie udowodnić to naukowo, a dowód nie byłby długi...

Niestety nie. Ciągle w lesie jestem. Dzisiaj nie mam szansy na choćby chwilę snu. Ale do rana się wyrobię :D