ivy17 26.02.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 dzińdoberek Chyba się jeszcze nie witałam, a podczytuję już jakiś czas Pracowałam w agencji, a klienci tak mają, że do 16-17 im się nie śpieszy. Za to gdy zaczynali się zbierać do domu, to wtedy wszystkimi kanałami przesyłali uwagi i oczywiście poprawki chcieli na rano... u mnie tak samo, czasem mam wrażenie, że ludzie chyba na drugą zmianę przychodzą do południa nic sie nie dzieje a potem sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Pracowałam w agencji, a klienci tak mają, że do 16-17 im się nie śpieszy. Za to gdy zaczynali się zbierać do domu, to wtedy wszystkimi kanałami przesyłali uwagi i oczywiście poprawki chcieli na rano... u mnie tak samo, czasem mam wrażenie, że ludzie chyba na drugą zmianę przychodzą do południa nic sie nie dzieje a potem sajgon Łeee, to ja mam lepiej Właśnie mi się zaczyna etap pt. sajgon cały czas Miałam jeden raz taki, że poszłam do pracy z torbą z ciuchami i innymi rzeczami w środę a wyszłam w piątek w nocy. Krótko po tym wydarzeniu powiedziałam sobie, że nigdy więcej i za żadne pieniądze. Jakie to szczęście, że drzwi mojej fabryki zamykają o 22. I nikt nie ma prawa wtedy tu być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.02.2013 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Cześć, dziewczyny. Dzisiaj mam sądny dzień. Od rana mam taki sajgon, jak chyba jeszcze nigdy w tej pracy. Roboty mi wpadło tyle, że przez tydzień miałabym co robić. A mam to ogarnąć do końca dnia. Godzinę zajęło mi samo ustalanie, komu jest najbardziej pilno, a kto może do jutra poczekąć. Dodatkowo, muszę wyjść wcześniej, bo trzeba podskoczyć do mieszkania. W domu pies został sam i nikt nie ma kluczy, żeby go wysikac, więc muszę wracać w podskokach do niego. Wykonawca mi marudzi i pewnie mu się na rozmowy zbierze. Od rana pracuję, bo nawet zaczęłam robić dialogi w autobusie. I okazuje się dzisiaj, że 5 odcinków serialu P na poniedziałek, jest 10 odcinkami na najbliższy piątek, do tego piosenka i propozycje tytułów. Plus trzy odcinki serialu na V. Też na piątek, ale w drodze wyjątku na poniedziałek samo rano. Czemu takie rzeczy się nie rozkładają równomiernie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.02.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wpadam tylko na chwilę, bo jedna rzecz mi nie daje spokoju: Kocimiętko, czy zorganizowałaś sobie tego shine asha, czy wysyłać? PS. Chyba widzę światełko w tunelu. Uda się! (I wykończeniowo, i tłumaczeniowo) PS2. Ivy, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dyżurny wiewiór zaciska łapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aneczka, jakiś czas temu napisałaś u mnie: A przyszło Ci to podświetlane lusterko do łazienki? My kupiliśmy inne, ale było za duże i za mocne i miałam zamówić takie, jak to Twoje, więc będę wdzięczna za opinię. Czy mogłabyś u mnie na wątku albo na priva przesłać mi linka do tego Twojego. Chcę dzisiaj zamówić jakieś i chciałabym wiedzieć na jaki Ty trafiłaś. Wybrałaś jakieś inne? Jeśli tak to jak jest Twoja opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 W PS. Chyba widzę światełko w tunelu. Uda się! (I wykończeniowo, i tłumaczeniowo) PS2. Ivy, kochana trzymam kciuki za sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Chyba widzę światełko w tunelu. Uda się! (I wykończeniowo, i tłumaczeniowo) Ania, To wspaniała wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 27.02.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wpadam tylko na chwilę, bo jedna rzecz mi nie daje spokoju: Kocimiętko, czy zorganizowałaś sobie tego shine asha, czy wysyłać? No wiesz, tyle masz pracy i jeszcze o moich/ naszych płytkach pamiętasz, zuch dziewczyna! Zorganizowałam u siebie, nawet w podobnej cenie. Jest plan, żeby robić mix asha z perłą. Ciekawa jestem bardzo jak tam Twoja podłoga i tak sobie cichutko zagladam w nadziei na zdjęcia, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.02.2013 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Kocimiętko, trochę mi głupio, bo w sumie zobowiązałam się, że Ci podeślę próbkę, ale mam nadzieję, że na żywo podoba Ci się ten ash tak, jak i nam Zdjęcie tego nie odda nigdy! Spadam do pracy, ale wrzucam link do piosenki, która za mną chodzi. Jest naprawdę fajna: http://www.youtube.com/watch?v=HIkIL_bpIp4 za to właśnie mi płacą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wyanno, Gucio jest absolutnie najsłodszą futrzastą kulką jaką mi przyszło oglądać. Serio, czysta słodkość! Pracę rzeczywiście masz męczącą, ale i satysfakcjonującą chyba... Podziwiam, że przy tak intensywnym trybie życia ogarniasz pisanie tekstów piosenek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.02.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Cześć Aneczka, dzisiaj chomikuję dobre informacje na wątku Dotarły zamówione tapety, mam pomalowane sufity i jeden pokój a także kupiłam lusterko podświetlane i 2-stronnie powiększające do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.03.2013 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dzieje się! Dzisiaj nie byłam u siebie, bo nie mam na to czasu, ale mam zdjęcie z komórki http://img838.imageshack.us/img838/405/20130228195943.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 01.03.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dzieje się, pięknie, ale czemu 1 (jedno! ) zdjęcie? I gdzie się podziała szara podłoga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.03.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dzieje się, pięknie, ale czemu 1 (jedno! ) zdjęcie? I gdzie się podziała szara podłoga? Bo nie ja robiłam zdjęcia A szara podłoga jakieś 4 metry w tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.03.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Aneczka, Piękna podłoga mam tylko jedno ale, dlaczego fotograf poszedł bez instrukcji obfocenia wszystkiego co się da? Z niecierpliwością czekam na szerszą fotorelację. Wiem, że ciężko w ten weekend pracujesz, zatem niech chociaż tłumaczenie lekko przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 02.03.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Aneczka, Piękna podłoga mam tylko jedno ale, dlaczego fotograf poszedł bez instrukcji obfocenia wszystkiego co się da? Z niecierpliwością czekam na szerszą fotorelację. Wiem, że ciężko w ten weekend pracujesz, zatem niech chociaż tłumaczenie lekko przychodzi Mój małżonek był dzisiaj w mieszkaniu. Dwa razy prosiłam go o zrobienie zdjęć podłogi w świetle dziennym. Zrobił. Zdjęcie płytek. Na pytanie, dlaczego nie podłogi, usłyszałam, że przecież już ją widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.03.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mój małżonek był dzisiaj w mieszkaniu. Dwa razy prosiłam go o zrobienie zdjęć podłogi w świetle dziennym. Zrobił. Zdjęcie płytek. Na pytanie, dlaczego nie podłogi, usłyszałam, że przecież już ją widziałam. I jak tu ich nie kochać? PS. Głowa nie boli? Jak robota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 03.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hej Aniu, Mam nadzieję, że robota szła gładko, nadgoniłaś wszystko i teraz już nie będziesz pracowała po nocach. Jak się czujesz? Idzie ku lepszemu? Facetów na pewno ulepiono z tej samej gliny.Jestem w stanie udowodnić to naukowo, a dowód nie byłby długi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 03.03.2013 23:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hej Aniu, Mam nadzieję, że robota szła gładko, nadgoniłaś wszystko i teraz już nie będziesz pracowała po nocach. Jak się czujesz? Idzie ku lepszemu? Facetów na pewno ulepiono z tej samej gliny. Jestem w stanie udowodnić to naukowo, a dowód nie byłby długi... Niestety nie. Ciągle w lesie jestem. Dzisiaj nie mam szansy na choćby chwilę snu. Ale do rana się wyrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts