narendil 04.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Pospałaś choć troszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.03.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ania, Kawy nie pijesz, więc aż się boję pomyśleć na jakim paliwie pracujesz Trzymam kciuki za tempo prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Aneczka, Co się u ciebie dzieje? a) Pakujesz się? b) Rozpakowujesz się? c) Zarobiona jesteś po dach? Zaznacz właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.03.2013 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aneczka, Co się u ciebie dzieje? a) Pakujesz się? b) Rozpakowujesz się? c) Zarobiona jesteś po dach? Zaznacz właściwe [ATTACH=CONFIG]174731[/ATTACH] cześć! Na razie jestem po nocce z a) przed weekendem z b) i po tygodniu c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aniu, jak dobrze Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 08.03.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 I nawzajem!Właśnie przyszedł pan z GLS z moimi tapetkami!Komisyjnie odpakowałam i potwierdzam, że są śliczne. Koleżanki z pracy też stwierdziły, że fajne. I nie obchodzi mnie to, czy mówiły szczerze, czy nie. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.03.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Aneczka, Wiem, że jesteś w trakcie przeprowadzki, wiec trzymam kciuki. Bardzo jestem ciekawa tapet i łazienki. Czekam niecierpliwie na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aneczka, Już ponad tydzień od pierwszego dnia przeprowadzki i co? Żadnego, nawet najmarniejszego zdjątka... Już nie mówię ładnego, ale nawet takiego w jakości Illusjon? Ja nie mówię, że Ty masz się odrywać od roboty, ale szanowny M miedzy wkręceniem 1 śrubki a 2 mógłby coś tam cyknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aneczka, Już ponad tydzień od pierwszego dnia przeprowadzki i co? Żadnego, nawet najmarniejszego zdjątka... Już nie mówię ładnego, ale nawet takiego w jakości Illusjon? Ja nie mówię, że Ty masz się odrywać od roboty, ale szanowny M miedzy wkręceniem 1 śrubki a 2 mógłby coś tam cyknąć Rany boskie, co za presja! Ilu, ja nie mam co fotografować, podłogi nie widać - bo zastawiona kartonami, kuchni nie widać, bo nie dojechała, szafy nie widać, bo nie zamówiona, lamp nie widac, bo nie wybrane.... Dodatkowo, cały weekend pracowałam nad tłumaczeniami i tylko udało mi się kilka pudeł z ciuchami odnaleźć, żeby nie musieć dzisiaj w piżamie iść do pracy... Poprawię się, obiecuję, bo mam parę rozkminek wnętrzarskich. Ale daj mi chwilę, dzisiaj przyjedzie pan monter internetu i będę miała kontakt ze światem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Żadnego, nawet najmarniejszego zdjątka... Już nie mówię ładnego, ale nawet takiego w jakości Illusjon? Ale, Aniu, Ania ma rację. Niech się M postara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Anulki, M pracował razem ze mną. Gdyby nie jego pomoc, po raz kolejny nie wyrobiłabym się w terminie. A poza tym nie wiem, gdzie spakowaliśmy aparat Ale ale, umówiłam sie ze specem Illusion na oglądanie mojej łazienki celem wytapetowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ale ale, umówiłam sie ze specem Illusion na oglądanie mojej łazienki celem wytapetowania To o Twoją łazienkę już jestem spokojna Przyjedzie od razu spec czy p. Grzegorz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 To o Twoją łazienkę już jestem spokojna Przyjedzie od razu spec czy p. Grzegorz? Pan Grzegorz Będzie mieć bliskie spotkanie trzeciego stopnia z moim czterołapnym kożuszkiem Gucio lubi gości. A tak w ogóle masz wrażenie, że się ganiamy po trzech wątkach dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Anulki, M pracował razem ze mną. Gdyby nie jego pomoc, po raz kolejny nie wyrobiłabym się w terminie. Taki M to skarb. Wybaczamy zatem. A poza tym nie wiem, gdzie spakowaliśmy aparat Ooo, to znany objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Pan Grzegorz Będzie mieć bliskie spotkanie trzeciego stopnia z moim czterołapnym kożuszkiem Gucio lubi gości. A tak w ogóle masz wrażenie, że się ganiamy po trzech wątkach dzisiaj? Masz rację z tym ganianiem. Może dlatego, że tylko na 3 coś się dzieje? I tak się składa, że to Anki są takie pracowite. P. Grzegorza to nawet moje koty lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 1. montaż zabudowy KG na ścianie z umywalką i kibelkiem, wraz ze zrobieniem wnęki na szafkę na chemię i inne kibelkowe sprawy 2. dokończenie obudowy kibelka 3a. elektryka: trzeba rozbić kabelek do jednego kinkietu na dwa 3.b elektryka - podprowadzenie kabelka pod lusterko 3.c ostateczne ustalenie, jak będzie wyglądało oświetlenie górne: czy zostajemy przy jednym punkcie świetlnym, czy pociągniemy ledy pod listwami przysufitowymi - będą podświetlenia4. gdzie to lusterko ma być? i jakie? (chyba trzeba powoli się rozglądać za zakupem) - zrobione 5. montaż miski sedesowej, ale tak, żeby scooba się pod nią zmieściła 6. montaż umywalki 7. opracowanie sposobu bezpiecznego montażu konsoli do KG, tak aby teoretyczny kamienny blat się utrzymał i montaż - chyba też można odhaczyć 8. zamówienie blatu i podwieszanej szuflady. I szafki. 9. gruntowanie całości. 10. Zamówienie ścianek prysznica 11. Znalezienie tapety 12. Malowanie i tapetowanie 13. Wybór i montaż drzwi 14. położenie cokołów 15. wybór dużego lustra 16. wybór kinkietów i oświetlenia górnego Miałam ja kiedyś taką listę, jak powyżej. Został mi punkt 8, punkt 10, punkt 12 w połowie, punkt 14, który czeka na realizację punktu 10, i kawałek punktu 16. W związku z tym ten tydzień upłynie pod znakiem: projektujemy szafkę wnękową w łazience! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 W związku z tym ten tydzień upłynie pod znakiem: projektujemy szafkę wnękową w łazience! Jak ja lubię takie zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Miałam ja kiedyś taką listę, jak powyżej. Został mi punkt 8, punkt 10, punkt 12 w połowie, punkt 14, który czeka na realizację punktu 10, i kawałek punktu 16. W związku z tym ten tydzień upłynie pod znakiem: projektujemy szafkę wnękową w łazience! Zuch Dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.03.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hej Aneczka, Widać Cię zza "papierów" czy jeszcze się wykopujesz? Jak tam rozpakowywanie? Zadomowiłaś się chociaż troszeczkę? Jak Wasz futrzany Przyjaciel zniósł przeprowadzkę. Niby moje koty to nie pies, ale ciekawa jestem jak Gutek zareagował na nowe miejsce. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.03.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 No ja też jestem ciekawa jak tam przeprowadzka. No i czekam na focisze mam nadzieję że nie długo bo przy mojej diecie popcorn niewskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts