Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wyanna urządza mieszkanie

Recommended Posts

Aniu, jaka ładna kuchnia :) Czy wy wszystkie pomieszczenia, będziecie robili pod psa ???? ;)

Gutek ma taki wyraz mordy i oczu, że sama nie wiesz o co cho :) Zeżreć kuchnię czy tę szurniętą co mi fleszem po oczach wali ???? :lol2:

A salceson ....Co marimag powiedziała, no co ...?????

Wiele osób tak je nazywa ! Nie zapomnij, ze nazwałam go tak przed tym jak go pokazałaś ! Widzę, że Twój nie jest salcesonem. Jest zardzewiały ! :lol2:

Ciekawa jestem jak wyglada w całości :popcorn::popcorn::popcorn:

Piszesz, że nie masz wnętrzarskiej motywacji....A te kwiatuszki, donisie na jeszcze nie poskładanej do kupy kuchni, to co ?????

Siostra Kopernikiem ?

Czyli, prawdę mówili w Seksmisji ! :lol2:

Ten artykuł to o siostrze ?

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, jaka ładna kuchnia :) Czy wy wszystkie pomieszczenia, będziecie robili pod psa ???? ;)

Gutek ma taki wyraz mordy i oczu, że sama nie wiesz o co cho :) Zeżreć kuchnię czy tę szurniętą co mi fleszem po oczach wali ???? :lol2:

A salceson ....Co marimag powiedziała, no co ...?????

Wiele osób tak je nazywa ! Nie zapomnij, ze nazwałam go tak przed tym jak go pokazałaś ! Widzę, że Twój nie jest salcesonem. Jest zardzewiały ! :lol2:

Ciekawa jestem jak wyglada w całości :popcorn::popcorn::popcorn:

Piszesz, że nie masz wnętrzarskiej motywacji....A te kwiatuszki, donisie na jeszcze nie poskładanej do kupy kuchni, to co ?????

Siostra Kopernikiem ?

Czyli, prawdę mówili w Seksmisji ! :lol2:

Ten artykuł to o siostrze ?

Mari, no nie wszystkie pod psa, sypialnię dla siebie :) A Gucia nie mogłam wygonić z tego kąta. Ale jak się odwróciłam z aparatem, żeby szuflady obfocić na półwyspie, to pies mi się natychmiast zmaterializował przy szufladach.

A co do salecesonu to się nie obrażam przecież! Lepiej powiedzieć salceson, niż próbować opisać, ze taki ciapaty, ale tylko trochę i wylko gdzie niegdzie i w ogóle....

A z kwiatuszkami to cię rozczaruję: jedna doniczka to cebulki, druga to bazylia a trzecie to z wypakowywania wyszło, nie mam wystarczająco dużo półek (ani decyzji, co z tym zrobić) więc se stoi.

A nie, moment, żonkile są. No bo lubię i u mnie zawsze kwiaty cięte muszą stać. Ale ustawiałam je tak o, a nie wnętrzarsko :D

A artykuł o mojej najmłodszej siostrze :)

Hej:)

Po pierwsze : wielkie gratki dla sister:)jestem pewna ,że nadejdzie Jej czs na sławę,prędzej czy pozniej:rolleyes:

Po drugie:kuchnia śliczna,blat idealnie pasujący do podłogi:)choc dla mnie za duzo tych ciemnych-brązowych plamek.

Po trzecie : bez tegez tam tegez lampa Ikarus BOSSSSSKAAAA!!!:jawdrop:

A na koniec :SMACZNEGO JAJA i WESOŁYCH ŚWIĄT:-P

PAPA:bye::bye:

Kasiu, nie powiem, wyobraźnia zaczęła pracować. Nie przewidywaliśmy tej ramki w ten sposób. Ja chciałam już zostawić, ewentualnie na czarno, żeby ze sprzętem się zgrać. W ogóle mamy sprzęt czarny z lenistwa - wybraliśmy go, żeby grał z czarnym blatem i już nie chciało się nam szukać niczego w inoxie (bo białe niestety odpadły). Kamień nie przez Pana Piotra, tylko w Fedmarze. Mają siedzibę i warsztat na Jana Kazimierza na Woli. Robiliśmy wyceny kamienia w kilku miejscach i tam najlepiej kosztowo wyszło, poza tym to właśnie tam zostaliśmy przekonani, że chcemy swój salcesonowaty blat, a nie czarny nagrobek :) Od razu zobaczyliśmy taki blat na żywo, robiony z takiego samego slabu, jak nasz (tj z sąsiedniego) i zrobił na nas niezwykłe wrażenie. Plusem też jest to, że nie widać na takich ciapatych kurzu i okruszków, a tego u mnie nigdy nie brakuje :)

Szukamy też kinkietów na ścianę kuchenną. Mają pełnić funkcję dekoracyjną, a nie użytkową.

Aniu...kinkiety dekoracyjne ? A jakie będziecie mieć oświetlenie w kuchni ? Podrzuć jakieś foty lub typy co by sie jakoś ustosunkowac :)

Mari, spojrz na to zdjęcie, widać na nim 10 oczek w suficie, plus kabel pod pochłaniacz, który też swoje światełko ma.

http://img580.imageshack.us/img580/3227/dsc07009g.jpg

Kinkiety więc nie muszą dawać żadnego funkcjonalnego światła, raczej mają zapełnić tę ścianę. Zastanawiamy się nad czarnymi korytkami, żeby nawiązać do czarnego sprzętu, ale z drugiej strony coś w stylu kinkietów delhi też chodzi nam po głowie

http://sklep.romantic-home.pl/product_thumb.php?img=images/3105119.jpg&w=99&h=150

Chciałam je kupić od Magdyzzz ale się od tygodnia nie odzywa :( Nie wiem, najwyżej kupię w necie...

No to w takim razie pytanie kolejne...

Ponieważ Wasza kuchnia jest aneksem i w sposób bardzo oczywisty łączy się z resztą to jaka ma być ta reszta ...?

Kuchnia nowoczesna, posadzka kamieniczna, kinkiety stylowo - stylizowane......

Moim baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo skromnym zdaniem :) można by rzeczywiście nawiązać do koloro AGD, ale czy koniecznie kolorem kinkietów....

Można wrzucić czarne krzesła przy stole czy czarne poduchy na sofie i tez będzie grało :) Czarnym łatwo nawiązać...a to ramka, piardensik na komodzie tudzież konsoli.....

Określ się stylowo :)