marimag 29.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Aniu, jaka ładna kuchnia Czy wy wszystkie pomieszczenia, będziecie robili pod psa ???? Gutek ma taki wyraz mordy i oczu, że sama nie wiesz o co cho Zeżreć kuchnię czy tę szurniętą co mi fleszem po oczach wali ???? A salceson ....Co marimag powiedziała, no co ...????? Wiele osób tak je nazywa ! Nie zapomnij, ze nazwałam go tak przed tym jak go pokazałaś ! Widzę, że Twój nie jest salcesonem. Jest zardzewiały ! Ciekawa jestem jak wyglada w całości :popcorn: Piszesz, że nie masz wnętrzarskiej motywacji....A te kwiatuszki, donisie na jeszcze nie poskładanej do kupy kuchni, to co ????? Siostra Kopernikiem ? Czyli, prawdę mówili w Seksmisji ! Ten artykuł to o siostrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.03.2013 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Aniu, jaka ładna kuchnia Czy wy wszystkie pomieszczenia, będziecie robili pod psa ???? Gutek ma taki wyraz mordy i oczu, że sama nie wiesz o co cho Zeżreć kuchnię czy tę szurniętą co mi fleszem po oczach wali ???? A salceson ....Co marimag powiedziała, no co ...????? Wiele osób tak je nazywa ! Nie zapomnij, ze nazwałam go tak przed tym jak go pokazałaś ! Widzę, że Twój nie jest salcesonem. Jest zardzewiały ! Ciekawa jestem jak wyglada w całości :popcorn: Piszesz, że nie masz wnętrzarskiej motywacji....A te kwiatuszki, donisie na jeszcze nie poskładanej do kupy kuchni, to co ????? Siostra Kopernikiem ? Czyli, prawdę mówili w Seksmisji ! Ten artykuł to o siostrze ? Mari, no nie wszystkie pod psa, sypialnię dla siebie A Gucia nie mogłam wygonić z tego kąta. Ale jak się odwróciłam z aparatem, żeby szuflady obfocić na półwyspie, to pies mi się natychmiast zmaterializował przy szufladach. A co do salecesonu to się nie obrażam przecież! Lepiej powiedzieć salceson, niż próbować opisać, ze taki ciapaty, ale tylko trochę i wylko gdzie niegdzie i w ogóle.... A z kwiatuszkami to cię rozczaruję: jedna doniczka to cebulki, druga to bazylia a trzecie to z wypakowywania wyszło, nie mam wystarczająco dużo półek (ani decyzji, co z tym zrobić) więc se stoi. A nie, moment, żonkile są. No bo lubię i u mnie zawsze kwiaty cięte muszą stać. Ale ustawiałam je tak o, a nie wnętrzarsko A artykuł o mojej najmłodszej siostrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.03.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 A to właśnie to zdjęcie zadecydowało, że z czarnego nagrobkowego zmieniliśmy granit na zardzewiały salceson [ATTACH=CONFIG]161055[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.03.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Nagrobkowy powiadasz ??????????????? Zajrzyj do mnie! Święto zmarłych czy Grób nieznanego żołnierza...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 29.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Aniu...Tobie, Twojemu szanownemu i Guciowi....Wesołych Świąt http://c.wrzuta.pl/wi15587/f14aedf5000d28db4594e70a/jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 29.03.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Hej:) Po pierwsze : wielkie gratki dla sister:)jestem pewna ,że nadejdzie Jej czs na sławę,prędzej czy pozniej:rolleyes: Po drugie:kuchnia śliczna,blat idealnie pasujący do podłogi:)choc dla mnie za duzo tych ciemnych-brązowych plamek. Po trzecie : bez tegez tam tegez lampa Ikarus BOSSSSSKAAAA!!! A na koniec :SMACZNEGO JAJA i WESOŁYCH ŚWIĄT:-P PAPA:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 29.03.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Kuchnia pikna! Zastanawiam się czy niefajnie wyglądałaby obramówka w wysokiej zabudowie z kamienia tego samego co blat (odwrócone U, bez cokołu) ... Edytowane 30 Marca 2013 przez kasia_labo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 29.03.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/kamien.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/kamien1.jpg nie mogłam się powstrzymać kamień też zamawiany przez pana Piotra? Edytowane 29 Marca 2013 przez kasia_labo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.03.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Kasiu, nie powiem, wyobraźnia zaczęła pracować. Nie przewidywaliśmy tej ramki w ten sposób. Ja chciałam już zostawić, ewentualnie na czarno, żeby ze sprzętem się zgrać. W ogóle mamy sprzęt czarny z lenistwa - wybraliśmy go, żeby grał z czarnym blatem i już nie chciało się nam szukać niczego w inoxie (bo białe niestety odpadły). Kamień nie przez Pana Piotra, tylko w Fedmarze. Mają siedzibę i warsztat na Jana Kazimierza na Woli. Robiliśmy wyceny kamienia w kilku miejscach i tam najlepiej kosztowo wyszło, poza tym to właśnie tam zostaliśmy przekonani, że chcemy swój salcesonowaty blat, a nie czarny nagrobek Od razu zobaczyliśmy taki blat na żywo, robiony z takiego samego slabu, jak nasz (tj z sąsiedniego) i zrobił na nas niezwykłe wrażenie. Plusem też jest to, że nie widać na takich ciapatych kurzu i okruszków, a tego u mnie nigdy nie brakuje Szukamy też kinkietów na ścianę kuchenną. Mają pełnić funkcję dekoracyjną, a nie użytkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.03.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ania, Kasia, Fajnie wyszła ta ramka wokół mebli.Tak niestandardowo i fajnie nawiązuje i do blatu i do podłogi. Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 PS Kuchnia wyszła super Genialnie eksponuje Twoje wiosenne akcenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie życzy Aga z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg Uploaded with ImageShack.us Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych życzy Aneta z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 30.03.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Aniu...kinkiety dekoracyjne ? A jakie będziecie mieć oświetlenie w kuchni ? Podrzuć jakieś foty lub typy co by sie jakoś ustosunkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.03.2013 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt! http://images.meredith.com/content/dam/bhg/Images/2013/01/29/102034780.jpg.rendition.largest.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.03.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Aniu...kinkiety dekoracyjne ? A jakie będziecie mieć oświetlenie w kuchni ? Podrzuć jakieś foty lub typy co by sie jakoś ustosunkowac Mari, spojrz na to zdjęcie, widać na nim 10 oczek w suficie, plus kabel pod pochłaniacz, który też swoje światełko ma. http://img580.imageshack.us/img580/3227/dsc07009g.jpg Kinkiety więc nie muszą dawać żadnego funkcjonalnego światła, raczej mają zapełnić tę ścianę. Zastanawiamy się nad czarnymi korytkami, żeby nawiązać do czarnego sprzętu, ale z drugiej strony coś w stylu kinkietów delhi też chodzi nam po głowie http://sklep.romantic-home.pl/product_thumb.php?img=images/3105119.jpg&w=99&h=150 Chciałam je kupić od Magdyzzz ale się od tygodnia nie odzywa Nie wiem, najwyżej kupię w necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.03.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Aniu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 31.03.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka, mokrego dyngusa,a także odpoczynku w rodzinnym groniehttp://cindycoutts.com/wp-content/uploads/2011/03/Happy-Easter-Card1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.03.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 No to w takim razie pytanie kolejne... Ponieważ Wasza kuchnia jest aneksem i w sposób bardzo oczywisty łączy się z resztą to jaka ma być ta reszta ...? Kuchnia nowoczesna, posadzka kamieniczna, kinkiety stylowo - stylizowane...... Moim baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo skromnym zdaniem można by rzeczywiście nawiązać do koloro AGD, ale czy koniecznie kolorem kinkietów.... Można wrzucić czarne krzesła przy stole czy czarne poduchy na sofie i tez będzie grało Czarnym łatwo nawiązać...a to ramka, piardensik na komodzie tudzież konsoli..... Określ się stylowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts