Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wyanna urządza mieszkanie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyanna,

Ja wiem, że inspirację sypialni z tapetą mam u siebie i też nad nią myslę, ale wydaje mi się, że ta pierwsza do Ciebie bardziej pasuje. Jest niesamowita.

Wpadam na szybko, bo pracuję i jestem w czarnej d... z robotą. A do poniedziałku muszę oddać projekt. Inaczej mnie powieszą.

Skat, dziękuję Ci za priva. Ni.estety, już po ptakach. Jakiś mądrala przekonał mojego męża, że taki przycisk się nie sprawdzi, bo nie ma jak zrobić rewizji i w razie czego trzeba będzie płytę KG ciąć... Ale i tak cieszę się, że się odezwałaś. Może kiedyś, jak będziemy robić remont...

Illusjon (i Ty, Siner, która się nie ujawnia), dziękuję Wam za privy, nie mam czasu na ogarnięcie się, ale jak już to zrobię, to obszernie odpowiem :)

Illuś, dzisiaj oglądaliśmy na żywo ten produkt i niestety, większość efektu to zdjęcie :( Zrezygnowaliśmy, bo na żywo to taki megaświecący klajster na ścianie jest. Jak bym taki chciała, to bym sobie tapetkę w Liroju kupiła. Też takie som, co dają połyskiem po oczach.

Kupiliśmy do łazienki farbę Bena Moore'a Edgecomb gray HC-173

http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00102898-2.jpg

http://colorchats.benjaminmoore.com/wp-content/uploads/2012/06/edgecomb-gray-HC-173-found-on-colorzenblog.blogspot.jpg

A nad ścianą w sypialni się zastanawiamy.

Illusjon (i Ty, Siner, która się nie ujawnia), dziękuję Wam za privy, nie mam czasu na ogarnięcie się, ale jak już to zrobię, to obszernie odpowiem :)

Illuś, dzisiaj oglądaliśmy na żywo ten produkt i niestety, większość efektu to zdjęcie :( Zrezygnowaliśmy, bo na żywo to taki megaświecący klajster na ścianie jest. Jak bym taki chciała, to bym sobie tapetkę w Liroju kupiła. Też takie som, co dają połyskiem po oczach.

Kupiliśmy do łazienki farbę Bena Moore'a Edgecomb gray HC-173

http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00102898-2.jpg

http://colorchats.benjaminmoore.com/wp-content/uploads/2012/06/edgecomb-gray-HC-173-found-on-colorzenblog.blogspot.jpg

A nad ścianą w sypialni się zastanawiamy.

Wyanna,

Jaki jest koszt Benjamin Moore`a?

Ło Jezu jakie to ładne :o

Vesi a powiedz mi jeszcze ta piękna szarość u ciebie na ścianach w salonie to co to?

Dropka już nie pytam, bo śni mi się po nocach jej szarość w łazience, co to nie wiadomo ile kropli niebieskiej farby do niej dała. A właściwie wiadomo, że dwie, nie wiadomo tylko jak duże... ;)

cześć wyanna :) ja tylko chciałam się przywitać i zaczynam podglądać bo ciekawie się zapowiada :)

Twoje DIY łazienkowe superanckie :)

Ooo, mugatka w moich progach! :D Serdecznie witamy!

(szczerze mówiąc, Twój nowy wątek DIY mnie zainspirował do wyjścia z moimi samoróbkami. Oczywiście, ja takie pomysły mam, jak tylko robota wisi niczym miecz Damoklesa)

Wyanna witam się :bye:

Pięknie podrasowana seria York :) Ogólnie fajne wnętrze się zapowiada :rolleyes:

Miłego :)

:bye: Cześć, Venuska! Dzięki za przypomnienie, że to yorki były, bo odkąd zdarłam nalepki, to zapomniałam.

Chociaż mała uwaga - one od dołu były w takich jakby podstawkach chromowanych, ale nie przyklejone idealnie i po roku polewania zaczęła się tam woda zbierać. Na razie więc odkleiłam i zastanawiam się, czy przyklejać jeszcze raz, ale na jakiś sylikon, czy zostawić, jak jest. Będę się pewnie martwić po przeprowadzce dopiero :)

wyanna a skąd te literki wytrzasnęłaś ?

Zamówiłam w firmie, która wykonuje różne chromowane symbole (np takie kibelkowe, loga, napisy na pomnikach, trofeach i takich tam.... nagrobkach :p). Poprosiłam w wybranej czcionce szeryfowej, chromowane, przewiercone. Powiesiłam na gumkach przezroczystych do robienia biżuterii i pospinałam takimi oczkami, które się zaciska. I właściwie od tych pojemniczków zaczęło się projektowanie naszej łazienki. Chyba pod tym względem najbardziej pokręcona historia - wykańczać łazienkę pod kolor pojemniczków....