wyanna 24.01.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Zachwyciła nas ta ściana i chceliśmy coś takiego w sypialni: Ale to zdjęcie sprawiło, że zaczęłam się baaaardzo wahać.... Chyba muszę poczekać do soboty, nie ma innego wyjścia..... Edytowane 24 Stycznia 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Pierwsza ściana booooooooooska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 26.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 hej, wlasnie odpisalam Ci na priva, fajnie sie zapowiada i niezłe tempo, mam nadzieję, że nie spóżnilam się za bardzo z moją odpowiedzią bede podgladac ps tak to mniej wiecej wyglada teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Wyanna, Ja wiem, że inspirację sypialni z tapetą mam u siebie i też nad nią myslę, ale wydaje mi się, że ta pierwsza do Ciebie bardziej pasuje. Jest niesamowita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 26.01.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Wyanna, Ja wiem, że inspirację sypialni z tapetą mam u siebie i też nad nią myslę, ale wydaje mi się, że ta pierwsza do Ciebie bardziej pasuje. Jest niesamowita. Wpadam na szybko, bo pracuję i jestem w czarnej d... z robotą. A do poniedziałku muszę oddać projekt. Inaczej mnie powieszą. Skat, dziękuję Ci za priva. Ni.estety, już po ptakach. Jakiś mądrala przekonał mojego męża, że taki przycisk się nie sprawdzi, bo nie ma jak zrobić rewizji i w razie czego trzeba będzie płytę KG ciąć... Ale i tak cieszę się, że się odezwałaś. Może kiedyś, jak będziemy robić remont... Illusjon (i Ty, Siner, która się nie ujawnia), dziękuję Wam za privy, nie mam czasu na ogarnięcie się, ale jak już to zrobię, to obszernie odpowiem Illuś, dzisiaj oglądaliśmy na żywo ten produkt i niestety, większość efektu to zdjęcie Zrezygnowaliśmy, bo na żywo to taki megaświecący klajster na ścianie jest. Jak bym taki chciała, to bym sobie tapetkę w Liroju kupiła. Też takie som, co dają połyskiem po oczach. Kupiliśmy do łazienki farbę Bena Moore'a Edgecomb gray HC-173 http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00102898-2.jpg http://colorchats.benjaminmoore.com/wp-content/uploads/2012/06/edgecomb-gray-HC-173-found-on-colorzenblog.blogspot.jpg A nad ścianą w sypialni się zastanawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Illusjon (i Ty, Siner, która się nie ujawnia), dziękuję Wam za privy, nie mam czasu na ogarnięcie się, ale jak już to zrobię, to obszernie odpowiem Illuś, dzisiaj oglądaliśmy na żywo ten produkt i niestety, większość efektu to zdjęcie Zrezygnowaliśmy, bo na żywo to taki megaświecący klajster na ścianie jest. Jak bym taki chciała, to bym sobie tapetkę w Liroju kupiła. Też takie som, co dają połyskiem po oczach. Kupiliśmy do łazienki farbę Bena Moore'a Edgecomb gray HC-173 http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00102898-2.jpg http://colorchats.benjaminmoore.com/wp-content/uploads/2012/06/edgecomb-gray-HC-173-found-on-colorzenblog.blogspot.jpg A nad ścianą w sypialni się zastanawiamy. Wyanna, Jaki jest koszt Benjamin Moore`a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2013 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Piękny ten kolor łazienkowy Co do sypialni, rozumiem, że propozycja nr 1 odpadła, a jak się ma opcja szablonowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.01.2013 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dropku, chyba będziemy ściągać ze stanów ten szablon. Ale najpierw musze się wykaraskać z projektu. A potem podpytać forumowych koleżanek, czy ktoś nie chce wspólnie wziąć szablonu Ilutek, moje DIY łazienkowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ło Jezu jakie to ładne Vesi a powiedz mi jeszcze ta piękna szarość u ciebie na ścianach w salonie to co to? Dropka już nie pytam, bo śni mi się po nocach jej szarość w łazience, co to nie wiadomo ile kropli niebieskiej farby do niej dała. A właściwie wiadomo, że dwie, nie wiadomo tylko jak duże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Wyanno, no co Ty mówisz! Serio? Toż ja od dawna marzę o takim szabloniku Jeśli to nie będą jakieś sumy kosmiczne to może bym się podpięła... Ilu, okej, krople były gdzieś takie: http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWWJ_VMyx7gzoxIT4joxhqA0qQmnrJJLpFgVBDnxTwGT7_XZCHwQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.01.2013 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jupi! Łazienka się wykluwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.01.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Coś mi się źle załączył prysznic:[ATTACH=CONFIG]165688[/ATTACH] Edytowane 28 Stycznia 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 cześć wyanna ja tylko chciałam się przywitać i zaczynam podglądać bo ciekawie się zapowiada Twoje DIY łazienkowe superanckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.01.2013 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 cześć wyanna ja tylko chciałam się przywitać i zaczynam podglądać bo ciekawie się zapowiada Twoje DIY łazienkowe superanckie Ooo, mugatka w moich progach! Serdecznie witamy! (szczerze mówiąc, Twój nowy wątek DIY mnie zainspirował do wyjścia z moimi samoróbkami. Oczywiście, ja takie pomysły mam, jak tylko robota wisi niczym miecz Damoklesa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wyanna witam się Pięknie podrasowana seria York Ogólnie fajne wnętrze się zapowiada Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wyanna witam się Pięknie podrasowana seria York Ogólnie fajne wnętrze się zapowiada Miłego Cześć, Venuska! Dzięki za przypomnienie, że to yorki były, bo odkąd zdarłam nalepki, to zapomniałam. Chociaż mała uwaga - one od dołu były w takich jakby podstawkach chromowanych, ale nie przyklejone idealnie i po roku polewania zaczęła się tam woda zbierać. Na razie więc odkleiłam i zastanawiam się, czy przyklejać jeszcze raz, ale na jakiś sylikon, czy zostawić, jak jest. Będę się pewnie martwić po przeprowadzce dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.01.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 wyanna a skąd te literki wytrzasnęłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 http://images.myperfectcolor.com/repositories/images/colors/MPC00102898-2.jpg Wiecie co, ten kolor u mnie na monitorze w pracy wygląda bardzo beżowo, a w rzeczywistości jest znaaaaaaaaaaacznie bardziej szary.... Taki budyń, jak teraz widzę to by nie przeszedł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 wyanna a skąd te literki wytrzasnęłaś ? Zamówiłam w firmie, która wykonuje różne chromowane symbole (np takie kibelkowe, loga, napisy na pomnikach, trofeach i takich tam.... nagrobkach ). Poprosiłam w wybranej czcionce szeryfowej, chromowane, przewiercone. Powiesiłam na gumkach przezroczystych do robienia biżuterii i pospinałam takimi oczkami, które się zaciska. I właściwie od tych pojemniczków zaczęło się projektowanie naszej łazienki. Chyba pod tym względem najbardziej pokręcona historia - wykańczać łazienkę pod kolor pojemniczków.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 29.01.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Na sentyment mi się wzięło. Przy robocie, rzecz jasna, jak termin goni...http://img594.imageshack.us/img594/2370/dsc07933y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts