laszczyk 16.11.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 witam, dach prawie ukończony... Pomijając przeboje z kolorem dachówki (a właściwie z różnym nakrapianiem bo to Creaton Balance płomieniowana). Niepokoi mnie równość wykonania dachu a właściwie nierówność... Czym to jest spowodowane? Czym to grozi na przyszłość? dziękuje za informacje i porady... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winiu1 16.11.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czym to jest spowodowane. 20pln za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.11.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Czym to grozi na przyszłość? Niczym. Są to drobne wady estetyczne spowodowane tak jak wspomniał szanowny przedmówca niską ceną czyli koniecznością szybkiego wykonania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laszczyk 18.11.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 20pln za m2 20 PLN to nie.... ale fakt: 45 PLN/metr (województwo łódzkie) - więc cena niska ale dach spierniczony nieco... Jak pewnie każdy teraz wolałbym zapłacić więcej ale i mieć lepsze wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 18.11.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Chlopakom chodziło o cene dachówki. A ja gratuluje takiej ceny za wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laszczyk 18.11.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Chlopakom chodziło o cene dachówki. A ja gratuluje takiej ceny za wykonawce gratulujsz? Miałem wycenę na ok. 30% wyższą cenę, ale efekt był dużo lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 19.11.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 No własnie cena 70zł to taka norma, u mnie w okolicy za 45zł to nawet nie chcą ekipy które sie nie znaja dachów robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts