syberia 25.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 I przy płytach trzeba uważać na jedną rzecz , mianowicie upierdliwe sterowanie . Czasem robią to tak że najpierw trzeba wybrać pole , na którym chce się zmienić moc a potem to zrobić przyciskami + - które są wspólne dla wszyskich pól. Zanim się coś kupi najlepiej najpierw sciągnąć instrukcję obsługi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 25.01.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 26.01.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Nie kusi cię ? bo ja przez chwilę o tym pomyślałam , http://www.myway-paradyz.com/kolekcje/rovere_by_my_way/giallo ale zaraz potam wróciłam do drewna , chociaż wiele spraw byłoby z głowy , a wygląda to całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 26.01.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Na zdjęciu wygląda ok, ale na żywo gorzej. Ja jestem zwolenniczką drewna z całym jego urokiem i wadami Nie zależy mi na idealnie gładkiej bez rys powierzchni. Drewno żyje i to jest w nim najlepsze, zmienia się z biegiem czasu. Właśnie jestem na budowie łazienka dzieci wciąż w proszku... buuu... Ale dzwoniłam i Pan jedzie... więc może jeszcze dziś skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 26.01.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jakby ktoś miał doświadczenie z pochłaniaczami zamiast wyciągu będę wdzięczna za informację. Mam mieć pochłaniacz plus reku. Wiem ze koniecznie potrzebny będzie filtr węglowy. Siedzę sobie właśnie w jadalni, 19 stopni pompa powietrzna daje radę hurra!!! A nie mamy jeszcze grzałek podpiętych. Czekamy ze strachem na rachunek za prąd. W tamtym roku było sporo, ale jeszcze na taryfie budowlanej. Dom oddałam do użytkowania więc taryfa już normalna, zobaczymy. Pan w nadzorze jak byłam pytał jak się mieszka, ja na to, że jeszcze się nie mieszka,a on "oj tam pewnie trochę mieszka..."nie chciał uwierzyć, że nie mieszkam, bo wszyscy z wiadomych przyczyn zwlekają z oddaniem budynku. A my akurat nie mogliśmy się doczekać co by taryfę obniżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 26.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 szok...nie zabrany humus... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 26.01.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 szok...nie zabrany humus... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 I przy płytach trzeba uważać na jedną rzecz , mianowicie upierdliwe sterowanie . Czasem robią to tak że najpierw trzeba wybrać pole , na którym chce się zmienić moc a potem to zrobić przyciskami + - które są wspólne dla wszyskich pól. Zanim się coś kupi najlepiej najpierw sciągnąć instrukcję obsługi . Ja tak właśnie mam. I naprawdę nie widzę w tym najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 26.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 O co chodzi z tym humusem bo nie zajarzyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.01.2013 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 O co chodzi z tym humusem bo nie zajarzyłam? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?2500-czy-trzeba-usuwa-humus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 27.01.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?2500-czy-trzeba-usuwa-humus Nadal nie widzę związku... U mnie humus był ściągany o czym pisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 27.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam się i ja Przepiękny dom, taki mi się marzy Będę podglądać i kibicować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 28.01.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bardzo ladny domek - czysty, prosty i elegancki... Jak milo odpoczac od typowo polskich zolto-zielono-rozowych pseudo dworkow z betonowym plotem... normlanie ukojenie dla zmyslow i powiew normlanosci kasia-labo... czy jako architektka nie natknelas sie moze gdzies w internecie na jakies przerobki PRL-owskich kostek na podobna modle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JestGit 28.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Pixon, zajrzyj do Demonów:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210399-stodoła-Pawła-i-demona/page5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 28.01.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dzieki - zagladam juz, zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 29.01.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Nadal nie widzę związku... U mnie humus był ściągany o czym pisałam. Nie wiem,ja nie komentowałam Waszego humusu,tylko naprowadziłam Syberię Pixon,możesz się skontaktować z Maćkiem,miłośnikiem przeróbek kostek,dla forumowiczów pracuje za alkohol i ma tam jakieś przykłady całkiem za darmo też http://forum.muratordom.pl/member.php?174814-MaciekTyr Edytowane 29 Stycznia 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 31.01.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Jakby ktoś miał doświadczenie z pochłaniaczami zamiast wyciągu będę wdzięczna za informację. Mam mieć pochłaniacz plus reku. Wiem ze koniecznie potrzebny będzie filtr węglowy. Przyłączam się do tego pytania.... właśnie przerabiam ten temat. U nas również rekuperacja i potrzebujemy do kuchni pochłaniacz zamiast wyciągu. Help... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 31.01.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Przyłączam się do tego pytania.... właśnie przerabiam ten temat. U nas również rekuperacja i potrzebujemy do kuchni pochłaniacz zamiast wyciągu. Help... Ja chyba zdecyduję się na Fabera Stilnovo Plus X 90, wydajność 680m3/h. - podszafkowy/szafkowy Z tego co poczytałam to pochłaniacz ma sobie przede wszystkim poradzić z tłuszczem, żeby nie zabrudzic rekuperacji plus usunąć część zapachu z resztą zapachów ma sobie radzić reku, można jak się intensywnie smaży podkręcić reku na wyzszy bieg, żeby te zapachy szybciej uciekły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 31.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dokładnie tak ma być! Ma radzić sobie z tłuszczem, a resztą ma zająć się reku. Dzięki Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 31.01.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 No i bardzo dobry okap , najważniejsze że filtry można myć w zmywarce. Nie masz kuchni na wyspie i nie musisz wydawać kasy na okap wyspowy ( ja jeszcze nie znalazłam okapu który by mi pasował na wygląd ) yyyy no znalazłam ale za 7 tys , nie stać mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts