kasia_labo 27.06.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 parkiet był zamówiony jako gotowy olejowany - jednak ta warstwa oleju pierwsza jest znikoma i po ułożeniu należy to jeszcze raz lub dwa zaolejować - tak doradzał parkieciarz i ja też jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 27.06.2013 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Dzięki, chętnie je zobaczę bo potrzebuję wielgachnej znalazlam podobną metrową, ale cena jest zaporowa a napiszesz o jakiej myślałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 27.06.2013 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 prace zewnetrzne stoja...chciałabym robic już podjazd - kostkę, ale nie ma tarasów, tarasów nie ma bo chcieliśmy wylać na koniec pod wymiar jak już bedzie ostatecznie wybrana decha, teraz robić się nie da bo woda stoi... a jak nie ma tarasów to i płytki na elewacji nie ma, bo chcemy po laniu betonu, żeby się nie pobrudziła...i tak w kółko... ze wszystkim... a miałam nadzieję na uporzadkowany ogródek na wakacje, dzieci marzą o basenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.06.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a napiszesz o jakiej myślałaś? Jasne ma 100 cm średnicy. I nie mogę przestać o niej myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 28.06.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 no to moja wyjdzie za jakąś połowę ceny tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 28.06.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Przepraszam, a jak sie nazywa? Bo chyba przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 28.06.2013 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 ale która? Ta Bami - nazwa, jak klikniesz na wklejone przez nią zdjecie. Moja to Neutra firmy Kartel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 no to moja wyjdzie za jakąś połowę ceny tej To JEST argument, a uroda porównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 28.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Obie świetne, ale do mnie raczej pasuje kartell. Zapisane do bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Obie świetne, ale do mnie raczej pasuje kartell. Zapisane do bazy A ja z pewnością udam się do miejsca wskazanego przez Kasię oblukać na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 nareszcie http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/barierka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 zaczeli montować sień, ale oczywiście wystapiły liczne problemy... i ostatecznie maja skonczyć w nastepnym tygodniu. W poniedziałek z opóźnieniem wjeżdza kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.07.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Bardzo ładna balustrada. Czy mogę prosić o kilka ujęć w zbliżeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 sesja bedzie jak najbardziej. Niestety nawet ja nie widziałam na żywo... siedze w pracy i zajmuje sie obcymi domami... zdjecie z telefonu od męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 dodam, że balustrada tym razem wg projektu męża, ja tylko obserwuje... Całość łacznie ze szkłem klejonym przyjechała z Mazur po bajecznej cenie (zresztą schody też mazurskie), dziś mąż z pomocnikami montował. Kolor taki sam jak schody, prezentuje się jak dla mnie, bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Czy też macie tyle komarów???!!! Ja wczoraj myłam okna, zachciało się duzych, po dwóch hs-ach miałam dość - i nie odważyłam się wyjsc na zewnatrz, umyłam tylko od środka, bo bałam sie, że te potwory zywcem mnie pożrą. Może ktoś z Was ma na nie jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Kasiu, co raz piekniej, oczywiscie czekam na wieksza porcje fotek i kuchni nie moge sie doczekac:) A skad z mazur zamawialas balustrady ( tak z ciekawosci, bo ja mazurska dziewczyna:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 11.07.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 W tym roku jest plaga. U mnie w pobliżu zarośli nie da się wytrzymać bo zjadają żywcem. Pogoda im sprzyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) my mamy jeszcze działkę wsród pól ... wczoraj maz wykosił ze 2 metry krzaczorów wokół działki i popryskał czyms... zobaczymy. A tak na marginesie to dzieki komarom bede miała ładna klime. A było tak : upał straszliwy, duszno, okna strach otwierac z wiadomych powodów, wiec postanowiłam odpalić klime w kuchni. Mam klimatyzaror kasetonowy. Zdjełam folię, a tu... masakra... okazało się, że gipsiarze postanowili zdejmowany plastikowy panel przytwierdzić na stałe. Zaakrylowali go do sufitu, akryl oczywiście już popekał wkoło, malarz nie zdjął foli przed malowaniem, wiec dookoła piekna koronka... a na dodatek przykleili ta folie badziewna, najgorsza zółta taśmą, która zdążyła się juz wgryźć w plastik - słowem obraz nedzy i rozpaczy - oczywiscie moja wina, nie dopilnowałam. Na szczeście w kuchni akurat pan obsadzał kasety pod śwaiatła wiec wszystko doszpachluje - oj, dobrze, że kuchnia się spóźnia Ja też z Mazur Tata robił - jakby ktoś chciał polecam Edytowane 11 Lipca 2013 przez kasia_labo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 mariomili - masz może jakichś godnych polecenia tynkarzy na Mazurach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts