mariomili 11.07.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 A skad z Mazur jak mozna spytac? Tata stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 My mielismy tynkarzy z podlaskiego:) ale to tylko miasto dalej;) My mamy tynki gipsowe i z pracy jestesmy zadowoleni, bardzo rowniutkie mielismy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 nie, tata weterynarz stolarstwem sie nie zajmuje, raczej handlem a poza tym ma możliwości spawania, malowania stalowych elementów. Ja z Gizycka jestem, a Ty jakie okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.07.2013 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 podaj na priva tych tynkarzy, szukam na budowę w Gizycku - może beda chcieli przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 (edytowane) Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 11.07.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 podaj na priva tych tynkarzy, szukam na budowę w Gizycku - może beda chcieli przyjechać. Podesle Ci numer jutro, musze sprawdzic czy maz ma jeszcze numer zapisany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.07.2013 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 No ja chyba nie musze pisać że niecierpliwie czekam na więcej zdjęć... I pomyśleć,ze jeszcze niedawno myślałam,że parkiet w "jodełke" to przeżytek i "wiocha":lol2:-ALE ZE MNIE WIEŚMAK:lol2:-TERAZ POKOCHAŁAM TE PODŁOGE MIŁOSCIA STRASZLIWĄ Kasiu-jest pięknie i podpatruje czy coś wrzucasz:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 16.07.2013 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dziś pierwszy dzień montażu kuchnina razie jeszcze nie ma co pokazać... więc tylko taka zapowiedź: (szprosy jeszcze nie wyregulowane, jakby ktoś pytał) http://kasia-labo.home.pl/laboarch/kkk.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.07.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 04.08.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Bardzo fajny układ pomieszczeń, no i wanna pod oknem...to mi się podoba , mimo że budynek ogólnie nie w moim guście to jest naprawdę interesujący. Te płytki ceglane to vandersanden? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.08.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 odpowiedz płytki są betonowe Incana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.08.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kasiu- a kiedy zamieścisz swoja kuchnie i resztę swojego cudeńka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.08.2013 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 kuchnia wciąż w montażu trochę się spóźnili, trochę byłam na urlopie... mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu uda się ją skończyć. W nadchodzącym tygodniu zabieramy się za pokój dzieci... sami wiec pewnie trochę to potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 04.08.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 No tak to niestety bywa....W każdym razie jak cokolwiek będzie to proszę zamieszczaj i pociesz moje oko spragnione zobaczenia pięknych wnetrz:DPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 04.08.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kasiu ja również z niecierpliwością czekam na dalszy ciąg Twoich wnętrz Czy mogłabyś zdradzić co to za lampy-reflektory w kuchni? Ja właśnie jestem na etapie oświetlenia i jakoś kiepsko mi idzie Kasiu orientujesz się może czy znajdę tańszy odpowiednik aquaform http://www.stereodesign.pl/Sklep/natynkowe/SQUARES-111X2-ON,2,0,267,357.htm one są w cenie ok 530 zł. Z góry dziękuję za odpowiedź, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.08.2013 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 jesli chodzi Ci o reflektory nad wyspą to będa ze Spotlina - ostatecznie troche inne niz na wizkach natomiast te co podałaś link to oprawy natynkowe - u mnie na zdjeciu kuchni są poddtynkowe bezramkowe też spotline. Co do ceny to na razie nie mam pomysłu na tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.08.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 zaczątki kuchni http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/a1.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/a2.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/a3.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/a4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_22 04.08.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kuchnia już prezentuje się świetnie! Śliczna, a nie typowo forumowa Dzięki za odpowiedź odnośnie reflektorków. My mamy podtynkowe i natynkowe, dlatego pytałam o oba. Czyli ten z posta 408 to spotline? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jendrulakowalski 04.08.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Z daleka wyglądają do złudzenia podobnie jak ceglane. Umknęło mi jedno zdjęcie na których widać że to nie cegła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.08.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 fantastyczny odcień "drewna" w kuchni. super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts