mariomili 04.08.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kolor kuchni świetny ! I ta jodelka na podłodze , czemu ja męża nie sluchalam Pięknie jest tak lekko ,inaczej ... Kasiu privek wyslalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Kasia, kuchnia wyszła Wam rewelacyjnie. Nie mogę doczekać się reszty Waszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 05.08.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 dzieki za pozytywne komentarze właśnie ruszam z Mazur do Warszawy na plac boju Dobrze, że dziś od rana burza to nie szkoda pogody bo do wczoraj była piękna... Dzieci zostają nadal u babci wiec jest szansa, że coś pokończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 05.08.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ŚWIETNIA KUCHNIA:rolleyes: czekamy na więcej fotek:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 11.08.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Kurcze, czekam na waszą kuchnie jak na prezent świąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 11.08.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam serdecznie.Sama niedługo planuję rozpoczęcie budowy domu, tak trafiłam na forum. Zaglądam tu od niedawna, ale musiałam się zarejestrować, by pochwalić Pani piękny dom! Już teraz czuć jego wyjątkowy charakter, a ja z niecierpliwością czekam na wielki finał. Bardzo podoba mi się kuchnia.Mam prośbę, czy pamięta Pani producenta i model swoich wysokich szafek/ koszy cargo ? oraz jaki mają wymiar.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.08.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Szafki na zdjęciu to Peka Tandem. Szerokość 60 cm, wysokość jest regulowana i można kupić w różnych przedziałach wysokości. U mnie o ile dobrze pamiętam jest to 180-220, miało się zgrać z lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.08.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witam serdecznie. Sama niedługo planuję rozpoczęcie budowy domu, tak trafiłam na forum. Zaglądam tu od niedawna, ale musiałam się zarejestrować, by pochwalić Pani piękny dom! Już teraz czuć jego wyjątkowy charakter, a ja z niecierpliwością czekam na wielki finał. Bardzo podoba mi się kuchnia. Mam prośbę, czy pamięta Pani producenta i model swoich wysokich szafek/ koszy cargo ? oraz jaki mają wymiar. Pozdrawiam Wow, dopiero zobaczyłam pierwszy post na forum u mnie Czuje się zaszczycona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.08.2013 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Kurcze, czekam na waszą kuchnie jak na prezent świąteczny. Blaty dopiero za dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 11.08.2013 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 A i jeszcze chciałam się pochwalić, że od tygodnia śpimy z mężem w domku Warunki jeszcze nie do końca, ale jest dobrze. Dzieci na wakacjach u babci, a my zasuwamy non stop, żeby jak wrócą nie wracać już do bloku skąd skutecznie wygoniły nas upały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 11.08.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Bardzo dziękuję,za tak szybką odpowiedz.Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 12.08.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 witam Swietna kuchnia bardzo duza i przestronna sliczne drewno a ile miejsca do przechowywania super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 14.08.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 gratuluję przepięknej kuchni! z niecierpliwością czekam na kuchenny finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Czesc Kasiu, Fajnei, ze pomieszkujecie juz w domu:yes: Napisz mi prosze skad jest Twoj stolarz? Fronty kuchenne masz matowe czy polpoler? I jeszcze jedno pytanko:cool: Mozesz mi podac namiary na oswietlenie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 14.08.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Czesc Kasiu, Fajnei, ze pomieszkujecie juz w domu:yes: Napisz mi prosze skad jest Twoj stolarz? Fronty kuchenne masz matowe czy polpoler? I jeszcze jedno pytanko:cool: Mozesz mi podac namiary na oswietlenie w kuchni? Stolarzy mam dwóch, obaj z Warszawy Oświetlenie w kuchni to spotline. Fronty są w macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 14.08.2013 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Wczoraj w nocy prawie skończyliśmy z mężem zabudowę tv. Jestem strasznie duma że się udało i super wyszło. Niedługo zdjęcia, jak tylko uda mi się laptopa podłączyć do netu, z telefonu nie dam rady wkleić zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 14.08.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 pięknie jest... pięknie będzie! moja szczena robi i i ponownie możesz zdradzić czy smarowaliście/malowaliście/impregnowaliście czymś sufity betonowe? czy tylko się ściąga szalunki i włala i czy możesz zrobić jakieś zbliżenie dziurek/kamyczków?? jakichś nierówności :) jeśli takowe posiadasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 14.08.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Czesc Kasiu, Fajnei, ze pomieszkujecie juz w domu:yes: Napisz mi prosze skad jest Twoj stolarz? Fronty kuchenne masz matowe czy polpoler? I jeszcze jedno pytanko:cool: Mozesz mi podac namiary na oswietlenie w kuchni? Właśnie uświadomiłam sobie, że przecież mam stolarza fajnego w Ełku!!! Robił w Giżycku kuchnie i szafy oraz zabudowę, biurka, regały do kancelarii adwokackiej wg mojego projektu. Prześle Ci namiar, a co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Chciałabym wyceniam kuchnie, bo trzeba by było zamówić ścianę mam do oblozenia drewnem schody itd Jak możesz podeslij mi namiar. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lodsto 14.08.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Kasiu. Ja dołączam do grona zachwyconych Pięknie!!!! Chciałam zapytać jak wysoka jest zabudowa kuchenna u Ciebie? Czy bedziesz "wypełniała" czymś przestrzeń między sufitem a zabudową? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts