kasia_labo 14.08.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Chciałabym wyceniam kuchnie, bo trzeba by było zamówić ścianę mam do oblozenia drewnem schody itd Jak możesz podeslij mi namiar. Dzięki Podłoga sufit w kuchni to 250 cm Przy suficie i podłodze będzie czarna listwa zlicowała z zabudową z podcięciem wentylacyjnym na osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.08.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Kasiu czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 15.08.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 przypominam się nieśmiało i zmieniam formę, bo wypaliłam tak od razu na Ty - bez pojęcia całkiem... pięknie jest... pięknie będzie! moja szczena robi i i ponownie może Pani zdradzić czy smarowaliście/malowaliście/impregnowaliście czymś sufity betonowe? czy tylko się ściąga szalunki i włala i czy może Pani zrobić jakieś zbliżenie dziurek/kamyczków?? jakichś nierówności :) jeśli takowe posiadacie i jak robiony był dystans od szalunku do zbrojenia że nic nie widać drutów?? myśleliśmy o podkładkach betonowych, ale czy to "plamek" od nich nie będzie widać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 02.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam Zaglądam z nadzieją na nowe wiadomości, a tu cisza... Pewnie początek roku szkolnego daje się we znaki, czy już udało się Wam przeprowadzić? Pozdrawiam Tequila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 05.09.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 (edytowane) Witam wszystkich czekających Faktycznie poczatek roku szkolnego, a do tego dwie Pierwszoklasistki No i problemy z netem ... na wsi - znaczy MIESZKAMY !!! mariomili - namiar wysyłam na priva, a tak wyglada kuchnia wykonana przez pana wg mojego projektu: Pan się bardzo stara... z ta kuchnią został przeze mnie tak już przeszkolony, że myślę, że żaden temat mu nie bedzie straszny Kuchni brakuje jeszcze wyspy i wysuwanego z niej stołu - nie mam zjęć, ale ponoć wyglada nieżle i dobrze funkcjonuje Edytowane 5 Września 2013 przez kasia_labo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 05.09.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 lukasz69karolina Nie no, bez Pań i Panów proszę Jesli chodzi o stropy to używaliśmy po prostu dystansów do zbrojenia - co jakiś czas je widać w stropie, ale nam to nie przeszkadza. Ogólnie wolę beton na którym coś się dzieje, a nie taki "sztuczny" wymuskany tzw. architektoniczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 05.09.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Kasiu Gratulacje !!! Kuchnia piękna, masz okap zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 06.09.2013 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Owcaania dzięki, na razie trwa okres aklimatyzacji mariomili, o okap nie pytaj... mam straszna obsuwe ze stolarzem, ale to nie ten co Ci go poleciłam. Termin realizacji kuchni miałam na 17 czerwca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 06.09.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 żeby nie było niedomówień, te ostatnie zdjęcia to nie moja kuchnia, ale prawie... mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 06.09.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 żeby nie było niedomówień, te ostatnie zdjęcia to nie moja kuchnia, ale prawie... mój projekt cudowna!!! mozna wiedziec co to za fornir- dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 06.09.2013 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 cudowna!!! mozna wiedziec co to za fornir- dziekuje!!! Fornir dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 06.09.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Kasiu kiedy wkleisz foty twojej kuchni ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 06.09.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 i nie tylko kuchni miłego mieszkania , ale z tym netem to chyba wszędzie skucha , ja np będę miała u mnie na wsi neostrade ale kabel jest za cienki i bedzie wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.09.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kasiu jak sie mieszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tequila 1719511601 01.10.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Zapanowała cisza......, a ja egoistycznie przebieram nogami, z nadzieją na relację z teo pięknego domu Jak będziesz miała Kasiu chwilkę to napisz jak sie mieszka i pokaż jakieś zdjecia... Pozdrawiam Tequila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 01.10.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kasiu świecisz się . Daj znać jak się mieszka. Może fotorelacja jakaś... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 01.10.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Świece w telefonie, bo czytam co piszecie Jutro postaram się coś wrzucić Mamy myszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.10.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Buuuu. Ja mam pipczałke to się do domu nie pchają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 02.10.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jak są myszy to potrzebny kot , a najlepiej dwa, żeby się nie nudziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts