Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 523
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

bardzzo ladna kuchnia , widzialam u "stolarza" w watku o kuchniach:)

moja kolorystyka tez mi sie taka podoba tylko ukladzik szafek nie moj ja mam mniejsza kuchnie u mnie uklad U raczej bedzie:)

a na myszy to pulapki polecam ja u siebie juz jedna zgladzilam po tygodniu buszowania po domu brrrrrrrr ewentulanie trutki ale moja "myszka"nie chciala tknac juz , ale trutke to w takim miejscu zeby nigdzie ci nie weszla zebys ja znalazla jak padnie...:D

Przepraszam wszystkich czekających, zdjęcia mam, ale niestety nie mogę wkleić z telefonu...może jutro w pracy

I dzięki za miłe słowa o kuchni

Kasiu jak funkconuje wysówany stół z wyspy jeszcze nie widziałam go na zdjeciach ale cos pisałaś ze taki miał byc ja tez sie nad takim zastanawiałam ale mi rozradzono, ze będzie nie stabilny, Nie wiem czy taki sam mamy na mysli,

Kasiu jak funkconuje wysówany stół z wyspy jeszcze nie widziałam go na zdjeciach ale cos pisałaś ze taki miał byc ja tez sie nad takim zastanawiałam ale mi rozradzono, ze będzie nie stabilny, Nie wiem czy taki sam mamy na mysli,

Wysuwany, wysuwanemu nierówny :)

Nasz sprawdza się bardzo dobrze, właściciele zadowoleni. Niestety w tej chwili nie mam dokładnych zdjeć z mechanizmem. Jeśli jesteś zainteresowana szczegółami to niestety musisz chwilke poczekać, bo klienci są na urlopie i nie mam jak zrobić zdjęć bądz ich o to poprosić :(

Z zewnatrz wyglada to tak:

http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol1.jpg

http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol2.jpg

http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol3.jpg

http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol4.jpg

hmmmmm nieogarniam, jak te stół ma się schować w wyspę?? skoro on jest w kształcie L :confused:

Stół nie jest w kształcie litery L. Jest prostokatny - na zdjeciach jest w wersji złożonej - czyli część jest schowana w "wyspie"

Po odsunięciu jest do ścinany - niby mała zmina, ale klientom bardzo zależało na tym żeby na codzień mieć tam pod oknem przejście, a jak ktoś przychodzi to zawsze zmieszczą się 2 dodatkowe krzesła.

Dziekuje za zdjecia szybciutko. Bedę się nad tym zastanawiać bo u mnie kuchnia juz gotowa.Mąż i stolarz mogą dostac zawału jak usłyszą o przeróce. Zartuje. Właśnie czekam na szybe nad zlew i do szafy taka mała spiżarka przy jadalni. Otóż stół wyszed mi na ciano 4 osoby,ciasto bo bardzo chciałam niec krzsła panton i jest jedo kolo drugieo na styk bo one są szersze i troche mnie to denerwuje,ale nie wiem czy u mnie jest taka mozliwośc bo wyspe mam z przodu nie z boku a na niej kuchenka i szuflasdy. Wiec nie wiem czy dużego stołu nie zrobie w salonie. Ale dziekuje jesli masz jakąś propozycje to czekam na dorade.

Dziekuje za zdjecia szybciutko. Bedę się nad tym zastanawiać bo u mnie kuchnia juz gotowa.Mąż i stolarz mogą dostac zawału jak usłyszą o przeróce. Zartuje. Właśnie czekam na szybe nad zlew i do szafy taka mała spiżarka przy jadalni. Otóż stół wyszed mi na ciano 4 osoby,ciasto bo bardzo chciałam niec krzsła panton i jest jedo kolo drugieo na styk bo one są szersze i troche mnie to denerwuje,ale nie wiem czy u mnie jest taka mozliwośc bo wyspe mam z przodu nie z boku a na niej kuchenka i szuflasdy. Wiec nie wiem czy dużego stołu nie zrobie w salonie. Ale dziekuje jesli masz jakąś propozycje to czekam na dorade.

Ciężko coś doradzać nieznając dokładnie sytuacji. W wyspie przesdawonej przeze mnie było specjalnie zostawione miejsce bez szuflad (były płytsze), żeby się ten stół chował. Mam też obawy czy krzesła takie ściśniete beda się ładnie prezentować :(

Zrobiłam zdjecia, udostepniłam na lapka internet z tel i co... muli...