kasia_labo 02.10.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Co masz na myszy? Widziałam, ze stolarz mnie wyprzedził i wrzucił moja kuchnie na wątek o kuchniach wczoraj skończyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 02.10.2013 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Myśleliśmy o kocie, ja uwielbiam koty, ale mąż ma silne uczulenie i nie bardzo chce się zgodzić. Dziś jedna myszka wpadła do wiadra na śmieci i została wyniesiona w pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 02.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Co masz na myszy? Widziałam, ze stolarz mnie wyprzedził i wrzucił moja kuchnie na wątek o kuchniach wczoraj skończyli Może trochę to trwało ale efekt jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwaKrzys 02.10.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Witam bardzzo ladna kuchnia , widzialam u "stolarza" w watku o kuchniach:) moja kolorystyka tez mi sie taka podoba tylko ukladzik szafek nie moj ja mam mniejsza kuchnie u mnie uklad U raczej bedzie:) a na myszy to pulapki polecam ja u siebie juz jedna zgladzilam po tygodniu buszowania po domu brrrrrrrr ewentulanie trutki ale moja "myszka"nie chciala tknac juz , ale trutke to w takim miejscu zeby nigdzie ci nie weszla zebys ja znalazla jak padnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 02.10.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 bardzo mi się podoba rozkład w tej kuchni widzę, że zmieniliście kolorystykę od projektowej - teraz jest drewniano bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.10.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 kuchnia wyszła pięknie, choć jestem fanem czerni i antyfanem bieli i wolałam wersję z ciemnymi szafkami nad oknem. robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.10.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Kasiu, kuchnię widziałam. Przepiękna i super prosta. Lubię takie. Widok za oknem faktycznie urzeka. Czekam na resztę domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.10.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a mnie jednak nikt nie przekona , że olcha i dąb to dobre połączenie,biorąc pod uwagę , że olcha będzie żółkła bardziej niż dąb, choć kuchnia niewątpliwie piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 02.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ja sie na watku kuchennym troche juz pozachwycalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 02.10.2013 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Przepraszam wszystkich czekających, zdjęcia mam, ale niestety nie mogę wkleić z telefonu...może jutro w pracy I dzięki za miłe słowa o kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieha22 03.10.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Przepraszam wszystkich czekających, zdjęcia mam, ale niestety nie mogę wkleić z telefonu...może jutro w pracy I dzięki za miłe słowa o kuchni Kasiu jak funkconuje wysówany stół z wyspy jeszcze nie widziałam go na zdjeciach ale cos pisałaś ze taki miał byc ja tez sie nad takim zastanawiałam ale mi rozradzono, ze będzie nie stabilny, Nie wiem czy taki sam mamy na mysli, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 03.10.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Kasiu jak funkconuje wysówany stół z wyspy jeszcze nie widziałam go na zdjeciach ale cos pisałaś ze taki miał byc ja tez sie nad takim zastanawiałam ale mi rozradzono, ze będzie nie stabilny, Nie wiem czy taki sam mamy na mysli, Wysuwany, wysuwanemu nierówny Nasz sprawdza się bardzo dobrze, właściciele zadowoleni. Niestety w tej chwili nie mam dokładnych zdjeć z mechanizmem. Jeśli jesteś zainteresowana szczegółami to niestety musisz chwilke poczekać, bo klienci są na urlopie i nie mam jak zrobić zdjęć bądz ich o to poprosić Z zewnatrz wyglada to tak: http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol1.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol2.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol3.jpg http://kasia-labo.home.pl/forum muratora/michal/stol4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.10.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Kasia Ty mi pokazuj swoje wnetrza kuchnia piekna, ciepła takie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 hmmmmm nieogarniam, jak te stół ma się schować w wyspę?? skoro on jest w kształcie L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 03.10.2013 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 hmmmmm nieogarniam, jak te stół ma się schować w wyspę?? skoro on jest w kształcie L Stół nie jest w kształcie litery L. Jest prostokatny - na zdjeciach jest w wersji złożonej - czyli część jest schowana w "wyspie" Po odsunięciu jest do ścinany - niby mała zmina, ale klientom bardzo zależało na tym żeby na codzień mieć tam pod oknem przejście, a jak ktoś przychodzi to zawsze zmieszczą się 2 dodatkowe krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.10.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 aha, czyli na co dzień jest tak jak teraz... a jak trzeba to się wysuwa - teraz kapuję bo ja się zastanawiałam jak to co widać teraz ma się wsunąć w wyspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieha22 03.10.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dziekuje za zdjecia szybciutko. Bedę się nad tym zastanawiać bo u mnie kuchnia juz gotowa.Mąż i stolarz mogą dostac zawału jak usłyszą o przeróce. Zartuje. Właśnie czekam na szybe nad zlew i do szafy taka mała spiżarka przy jadalni. Otóż stół wyszed mi na ciano 4 osoby,ciasto bo bardzo chciałam niec krzsła panton i jest jedo kolo drugieo na styk bo one są szersze i troche mnie to denerwuje,ale nie wiem czy u mnie jest taka mozliwośc bo wyspe mam z przodu nie z boku a na niej kuchenka i szuflasdy. Wiec nie wiem czy dużego stołu nie zrobie w salonie. Ale dziekuje jesli masz jakąś propozycje to czekam na dorade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.10.2013 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziekuje za zdjecia szybciutko. Bedę się nad tym zastanawiać bo u mnie kuchnia juz gotowa.Mąż i stolarz mogą dostac zawału jak usłyszą o przeróce. Zartuje. Właśnie czekam na szybe nad zlew i do szafy taka mała spiżarka przy jadalni. Otóż stół wyszed mi na ciano 4 osoby,ciasto bo bardzo chciałam niec krzsła panton i jest jedo kolo drugieo na styk bo one są szersze i troche mnie to denerwuje,ale nie wiem czy u mnie jest taka mozliwośc bo wyspe mam z przodu nie z boku a na niej kuchenka i szuflasdy. Wiec nie wiem czy dużego stołu nie zrobie w salonie. Ale dziekuje jesli masz jakąś propozycje to czekam na dorade. Ciężko coś doradzać nieznając dokładnie sytuacji. W wyspie przesdawonej przeze mnie było specjalnie zostawione miejsce bez szuflad (były płytsze), żeby się ten stół chował. Mam też obawy czy krzesła takie ściśniete beda się ładnie prezentować Zrobiłam zdjecia, udostepniłam na lapka internet z tel i co... muli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.10.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.10.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 nie no.. masakra z komputera a na serwer nie chce się wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts