tomekwa 10.12.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cały czas śledzę ciekawe watki o nowoczesnych budynkach. Podgląda Twoje rozwiązania Kasiu i Roberta, u kogóż podpatrywać jak nie u architektów. Ja jestem dopiero na etapie wyboru okien, PC, reku itp. Moje okna ewoluują zarówno jeżeli chodzi o profile, poprzez wygląd i funkcjonalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 10.12.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Cały czas śledzę ciekawe watki o nowoczesnych budynkach. Podgląda Twoje rozwiązania Kasiu i Roberta, u kogóż podpatrywać jak nie u architektów. Ja jestem dopiero na etapie wyboru okien, PC, reku itp. Moje okna ewoluują zarówno jeżeli chodzi o profile, poprzez wygląd i funkcjonalność Jeśli chodzi o wybór okien to jest to chyba najtrudniejszy i najdłuższy z wyborów Postaram się niedługo opisać troche zmagań z pompą ciepła - mam pompę powietrze - woda i odpukać daje radę już drugi sezon. Wprawdzie nie grzeje jeszcze cwu, bo nie mieszkamy, ale też nie zostały jeszcze podłączone dodatkowe grzałki wiec mam nadzieje, że da radę Nie może być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.12.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 W takim razie ja też się witam, bo podglądam od samego początku z dużym zaciekawieniem Domek super - moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 10.12.2012 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 W takim razie ja też się witam, bo podglądam od samego początku z dużym zaciekawieniem Domek super - moje marzenie Witam również i miło mi, że sie podoba Przy okazji takie zimowe zdjęcie ... http://www.ogrzejdom.home.pl/snieg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 10.12.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 wooow szczęka mi opadła:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 10.12.2012 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No no, świetnie wygląda Wasz dom w zimowej odsłonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 10.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 No no, świetnie wygląda Wasz dom w zimowej odsłonie A wcale ze nie: PASKUDA NORMALNIE:P:lol2: BOSKO;)ZAZDROSZCZE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 10.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 O pompie ciepła też chętnie poczytam, bo też mam ją w planach , fajna fota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 10.12.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 O pompie ciepła też chętnie poczytam, bo też mam ją w planach , fajna fota . A jaka planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 10.12.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Kasiu ! Czy mogłabyś z aparatem oblecieć cały dom, pokazać ze wszystkich stron ?Dom od strony ulicy wygląda więcej niż fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 11.12.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Jeszcze nie wybrałam konkretnej pompy , chyba na to za wcześnie , dom dopiero się rysuje i jak będzie projekt gotowy to chyba wtedy ktoś policzy jaka powinna być moc itdtak że na razie podczytuję kto co ma i jak się sprawuje ( a raczej mój mąż obczytuje te tematy , ja tylko zaprojektowałam dom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Gratuluję, bardzo fajny projekt i realizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BESZO 17.12.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Cześć Kasiu, Świetny projekt:yes: Bardzo ciekawe są twoje relacje z budowy. Czy napiszesz coś na temat wyboru drewnianych okien? Na co zwracałaś uwagę przy ich wyborze? Jestem ciekawa twoich uwag jako architekta:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 18.12.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witaj Kasiu. Poza tym sklejka, bo satysfakcja nieopisana, bo sama ja mogłam wykonać (w sensie szlifowanie, lakierowanie, tylko montaż pozostawiam panu od płytek, chociaż myślę, ze też dałoby się zrobić). Strasznie zainteresowała mnie wasza sklejka. My dajemy sklejkę na elewacji i zaczynam sie powoli rozglądać za tym matreiałem. Czy mogłabyś napisać co to za sklejka, czym barwiłaś i gdzie kupiona, jaka cena ? A i dlaczego napisałaś,że szlifowałaś ??? Serdecznie pozdrawiam żona Pawła D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 19.12.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Witaj Kasiu. Strasznie zainteresowała mnie wasza sklejka. My dajemy sklejkę na elewacji i zaczynam sie powoli rozglądać za tym matreiałem. Czy mogłabyś napisać co to za sklejka, czym barwiłaś i gdzie kupiona, jaka cena ? A i dlaczego napisałaś,że szlifowałaś ??? Serdecznie pozdrawiam żona Pawła D. Do wnętrz kupowałam sklejke w Leroy różne ceny w zależności od grubości - znajdziesz w sklepie lub na ich stronie. "Szlifowałam" papierem ściernym przed lakierowaniem oraz przed nałożeniem ostatniej warstwy lakieru (wtedy papier bardzo cienki i delikatnie). Ponieważ trochę tego było (mam cały sufit w salonie ze sklejki) uzywałam do tego nasadki na wiertarkę. Wiem, że są tez takie specjalne maszyny od razu z podłączenim na rure od odkurzacza, żeby sie nie pyliło, ale za pomoca wiertaki tez da się radę Ja używałam lakierów Bondex Na elewacji prawdopodobnie też bedę miała sklejkę - aktualnie trwają testy (płyta pomalowana wisi na płocie). Najróżniejsze sklejki masz na http://www.sklejki.pl - jak się interesujesz tym tematem to pewnie juz tam trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł D. 19.12.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Bardzo Ci dziekuje za szybka odpowiedz.My bedziemy mieli jakies 100 m2 na elewcji barwiona na bursztynowo-pomarnczowo. Zapewne bedzie mnie to kosztowało duzo prob.Pozdrawiam i czekam na wasz efekt koncowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 23.12.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8o2vgFY7a1rdfpqfo1_500.jpg Radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia marzeń w Nowym Roku (części przynajmniej, żeby było na co czekać ) życzy cronin z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 24.12.2012 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Dziękuje za życzenia. Ja również życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych Świąt oraz spełnienia marzeń w Nowym Roku ( szczególnie tych budowlanych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikele.g 27.12.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 witam Kasiu !mam prosbę czy możesz udostępnić namiar na wykonawcę dachów membranowych ? kto wykonywał Ci dachy i czy jesteś zadowolona ? jak wychodzi cenowo taki dach w tej technologii ? z góry dziękuję i pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts