kasia_labo 27.12.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 po powrocie ze świąt opisze Ci na priv, ale z wykonawcy nie jestem zadowolona i raczej bym go nie polecała. Ja mam membranę Sika i proponuje Ci zadzwonić bezposrednio do tej firmy, żeby oni polecili jakiegos swojego wykonawcę (musi mieć ich certyfikat, żeby była mozliwa gwarancja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikele.g 28.12.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 dziękuję serdecznie i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 30.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Witam Piękny dom...tylko pozazdrościć. Czy ja również mogłabym dostać na priv koszt instalacji reku. Dostałam od wykonawców różne ceny i zastanawiam się kogo wybrać. Z czego najlepiej zrobić kanały ?Jeden Pan robił mi wycenę na 12 tyś (samo rozłożenie kanałów bez rekuperatora) a drugi 6 tyś . Ten pierwszy twierdzi,że do zrobionej przez niego rekuperacji jest dojście. W wycenie za 6 tyś . Pan zrobi instalację z materiału FLEX czy coś takiego.Co o tym myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 30.12.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 u mnie montaż sztywnych przewodów wraz z materiałem kosztował 8400netto. Rura typu flex jest tylko na końcówkach - dla łatwiejszego montażu w gk.Całości jako flex nie polecam. Co to znaczy, ze Pan twierdzi że do jego instalacji jest dojście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 31.12.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Kochani architekci http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=157414&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 01.01.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Pan tłumaczył mi to na przykładzie zwierząt np. gdyby jakieś dostało się do wnętrza...Osobiście nie znam się na temacie i dlatego pytam.Czy Pan jest zadowolony ze swojej rekuperacji? Wspomniał Pan, że flex jest na końcówkach a cała reszta z jakiego materiału jest zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikele.g 04.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kasiu przypominam się odnośnie namiarów na wykonawcę dachu z membrany i napisz proszę dlaczego nie byłaś z nich zadowolona pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 04.01.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Kasiu przypominam się odnośnie namiarów na wykonawcę dachu z membrany i napisz proszę dlaczego nie byłaś z nich zadowolona pozdrawiam ! Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 witam wszystkiego dobrego w Nowym ROku za radą Julianny nieśmiało proszę o radę w moim wątku dot. umywalki oczywiście jeśli miałabyś ochotę i czas dylematy łazienkowe nieraz, jednak bez ujawniania się, zaglądam do Twojego wątku i podziwiam domek projekt super będę wdzięczna za pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 06.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 pięknie! wpisuję się zeby mi ten wątek nie uciekł bo zamierzam czytać i podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellost 07.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 fajnie, że jacyś architekci odważyli się pokazać swoje "nasze, przez nas zrobione, i to nie jest nasze ostatnie słowo" domostwo mam jedno pytanie - gabinet. jak dla przedstawicieli tak wolnego zawodu, pomieszczenie to wydaje się być strasznie skromne... poza tym mało reprezentacyjne. upchnięte między kuchnią, toaletą i sienią. bardziej by się nadawało na spiżarnię... chyba, że "gabinet" to taki eufemizm dla służbówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 07.01.2013 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 fajnie, że jacyś architekci odważyli się pokazać swoje "nasze, przez nas zrobione, i to nie jest nasze ostatnie słowo" domostwo mam jedno pytanie - gabinet. jak dla przedstawicieli tak wolnego zawodu, pomieszczenie to wydaje się być strasznie skromne... poza tym mało reprezentacyjne. upchnięte między kuchnią, toaletą i sienią. bardziej by się nadawało na spiżarnię... chyba, że "gabinet" to taki eufemizm dla służbówki Biura nie prowadzimy w domu, można by nazwać pokój komputerowy, co by niedaleko od garnków było roboczo nazywany też pokojem babci Witam w moim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 07.01.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ale ze służbówką dobre, dobre... muszę przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellost 07.01.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 dziękuję za miłe przyjęcie a propos babci - łazienka "babci" jest absolutnie nieadekwatna dla seniorów. to już nawet nie chodzi o poruszających się na wózkach, ale o zwykłego starego człowieka. jeśli jeszcze możecie, to lepiej powiększcie tę łazienkę kosztem kuchni.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 07.01.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Na razie dziadków mamy chyba sprawniejszych od nas... siedzących przy komputerach, a jak będzie kiedyś taka potrzeba to zrobi się łazienkę z bezpośrednim wejściem z pokoju w części pomieszczenia gospodarczego. A swoją droga łazienka znów taka mała nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kasia- a kiedy beda zdjecia bo ja sie doczekac nie moge.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellost 07.01.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) życzę Ci jak najlepiej i zdrowia Twojej rodzinie! przepraszam, może nie powinienem być "psujem", ale oglądam wszelkie projekty pod kątem moich doświadczeń - dwoje moich dziarskich dziadków trafiły udary i trzeba było sobie z nimi radzić... w bloku. udało się przerobić nieco blokową łazienkę, żeby się nimi zająć, ale dla domu co najmniej 2x3 i wejście od dłuższego boku po środku... Edytowane 7 Stycznia 2013 przez pawellost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 08.01.2013 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Kasia- a kiedy beda zdjecia bo ja sie doczekac nie moge.... Ja też się doczekać nie mogę Wszystko kosmicznie się wlecze. Dzisiaj jadę ostatecznie ustalić zabudowę kominka. Łazienki nadal "w proszku", a o kuchni nie wspomnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 08.01.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Kilka zdjęć z dzisiejszej wizyty na budowie. Kominek uzgodniony, mam nadzieję, że pójdzie szybciej niż łazienki Glif okienny w łazience hand made, dopiero na zdjęciu widzę jaki zakurzony http://ogrzejdom.home.pl/08,12_1.jpg W końcu widoczny sufit w salonie http://ogrzejdom.home.pl/08,12_2.jpg http://ogrzejdom.home.pl/08,12_3.jpg http://ogrzejdom.home.pl/08,12_4.jpg http://ogrzejdom.home.pl/08,12_5.jpg I dzisiejsze osiągnięcie - lusterko w małej łazience http://ogrzejdom.home.pl/08,12_6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_labo 08.01.2013 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 I jeszcze taka ciekawostka w Leroy jest duża przecena kamiennych umywalek z 800-900zł na 200-300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts