jocer 17.11.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Witam, Kończę budowę mojego "wymarzonego" domku, ale do tematu. miało być szambo i nawet nie zastanawiałem się nad oczyszczalnią ale znajomi zrobili mi mętlik w głowie. czy warto zainwestować w szambo ekologiczne?? rodzina 5 osobowa, działa 950m. podobno mam dobry teran na takie szambo. ale co z kosztami, słyszałem że trzeba wrzucać jakieś bakterie gdzie dzieci sa chore i dostają antybiotyk.prosze ekspertów o podanie mi zalet takiego szamba, i mniej wiecej kosztów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 20.11.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 najpierw poczytaj wątki o oczyszczalniach biologicznych jak coś będzie niejasne pytaj w tamtych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts