Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja też dziś wysłałam parę rzeczy. Tylko widzę teraz, że Twoje dzieci duże są- dziewczyny już 98, a Krzyś 110?

Cholewcia, a ja myślałam, że moje duże. Mam jednak nadzieję, że ubranka będą pasowały na Twoje pociechy, w końcu każda firma ma inną rozmiarówkę.

pozdrawiam mikolajkowo:bye:

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam.

Jeśli chodzi o ubranka dla Krzysia to "wyjściowych" już nie mam, ale może przydadzą się też takie na co dzień? Jesli tak, to prosze o adres na priv. Z tym że wyślę je dopiero około 20-go, bo chcę też zrobić przegląd kartonów, które magazynujemu u Teściów na strychu. Wiem na pewno, że jest tam cieplutka kurteczka na zimę.

Pozdrawiamy całą Wielką Piątkę :bye:

Nasze dzieciaczki nie ubieramy jak księżniczki, choć tak na nie wołamy, bo taką zadymę na Forum zrobiły. To samo dotyczy się Krzysia. Jesteśmy za to bardzo wdzięczni. Na pewno wszystkie ciuszki jak do nas trafią zostaną w taki czy inny sposób pokazane. Tak aby każdy miał pewność, że one własnie nam służom, naszym dzieciom.

Miras dzięki za instrukcję, będę mozolnie ćwiczyć do skutku ;) w pracy zrobiłam dziś pospolite ruszenie na przekopywanie szaf i pudeł. Mam nadzieję, że coś się wykopie dla Twojej Trójcy Wspaniałej :)

malka przepłyniemy czy przejdziemy wszystko jedno, zważywszy, że pływać nie potrafię ;) w każdym razie żadna rzeka nas nie podzieli :)

carver ależ Ty cudne zdjęcia robisz...aż się rozmarzyłam ;)

:hug:

i wszystkich z wątku do tego przytulasa zagarniam,żebym na święta z podbitym (przez Mirasową żonę )okiem nie została :p

Dzieki Marynata za przytulanca, dzisiaj byl mi bardzo potrzebny. Ja rowniez Wszystkich bez wyjatku, cieplutko pozdrawiam.

Drogi Mikolaju już do Ciebie napisałem .

i wszystko ci powiedziałem.

Że żona grzeczna nie była,

że czasami mnie mocno biła.

Że na mnie krzyczała,

a ruzgą dziś nie dostała?

A ja grzeczny i sprawiedliwy,

nigdy nie byłem dla niej złośliwy.

Że dzieci po nocy spać nie dają,

bo one mocno nas kochają.

Pozdrawiamy cała wielką piatką

Dziękuję za przytulaski i też Was przytulam wszystkich !! Taki dzisiaj mamy cieplutki dzień na serduszkach!! i nawet Mikołaj tu zajrzał i Mirek na żonę doniósł :D i tak fajnie jest :)

I mam nadzieję że Majka dzisiaj też prezent przesłała na konto :) Ten o którym tu tak głośno było :wiggle:

Dobrej nocki wszystkim!! całuski dla dzieciaczków!!

Muszę cię zmartwić EZS, bo to nie cała dokumentacja

Na część wyników czekam np Ostatnie z metaboliki z warszawy a byliśmy tam w polowie września.

W poniedziałek dopiero dostane wyniki genetyki którą robiliśmy we Wrocławiu w połowie lipca. Nie powiem że się nie stersuję

Ostatnio dotarł do nas wynik rezonansu Karoliny, który był robiony równo z Julką dokładnie 01.03.2012, trochę musiałem się upominać. Pani nie miala czasu, chyba napisać Epikryzy.

No oczywiście że są dobre wieści. Odezwała się dzisiaj maja że własnie wykonała przelew. Myślę że jutro będzie już na subkoncie. Jak już będzie to oczywiście że powiadomię wszystkich. Podsumowując, maja i szefowa zrobiła mikolaja dzieciaczkom, zresztą nie tylko ona.

Jesli chodzi o kablowanie na żonkę do św Mikolaja to chcialem wam troszkę poprawić humor. Przecież nie będe cały czas narzekał i smęcił jak to jest w życiu źle. Malka pierwsza kopłaby mnie w zad i słusznie zresztą.

No a wy kiedy ostatni raz pisaliście list do św. Mikłaja. Forum powinno ogłosić taki konkurs. Nawet im to zasugerowałem, a byłoby co czytać

"Drogi święty Mikolaju bardzo chciałbym distać od Ciebie 30 pustaków i 2 kubiki betonu, a i jeszcze zlew bo ten to już mi......"

No sami spróbujcie.