Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooo tak, jedna z szyneczkami, druga z wypiekami.. jak tu zyc ? DROGIE FORUMOWICZKI

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.

ps.Miras sprawdz pw.

Ooo tak, jedna z szyneczkami, druga z wypiekami.. jak tu zyc ? DROGIE FORUMOWICZKI

Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.

ps.Miras sprawdz pw.

Witaj Dusiek ! Dawno Cię nie było tutaj. Nie marudź tylko przyjeżdżaj na te pyszności ;)

hejka, Potem Ruda rozmawiała ze mną że mam podać konto na które należy wpłacić kasę i powiem wam że mam na biurku dyspozycję przelewu na 6 grudzień z okazji mikołajek i obietnicę że bedzie firma robić wszystko aby dziewczynki wyjechały. Normalnie jestem szczęśliwa jakby mi ktoś w kieszeń narobił :)

chciałam nieśmiało zapytać - wyszło coś z tego? Czy nie wiadomo?

Tak oczywiście EZS, jednak powiem, że fundacji to trzeba pilnować. Dosłownie wszystko się dzisiaj wyjaśniło.

Pani maja i jej szefowa spisały się świetnie, nie wiem jak im za to dziękować.

Jednak nie obylo się bez komplikacji ze strony Fundacji. Cała akcja dopiero dziś się wyjaśniła.

Maja i jej szefowa dotrzymały slowa, pieniążki przelane a na subkoncie ich nie bylo. Fundacja się tłumaczyła, że to konto drugie to rzadziej weryfikują, że wplaty z niego dłużej są księgowane. Kurcze jak tak można, co sobie ma pomyśleć maja i jej szefowa. Wyjasniło się dopiero dzisiaj, przepraszali i zapewniali że tak więcej nie będzie. Jeju jak tak dziala ta fundacja to ja jej dziękuję, przecież nie można sprawdzać każdego przelewu, a przelane pieniążki powinny być kierowane natychmiast na subkonto. Człowiek rwie włosy z głowy bo nie ma na rehabilitacje, a oni przez blisko miesiąc nie zdążyli pieniążków przelać na subkonto. A co byłby gdybym się nie upomniał, nie tak to powinno wyglądać.

To jest jeszcze jeden powód dla którego powinna powstać Fundacja Muratora.

wiem marynko i bardzo się tym martwię. jeszcze nie wiem co z tym zrobię ale pisalem już do Agnes, może ktoś tu z Forum coś poradzi. To chyba nie powinno tak wyglądać.
Witaj Dusiek ! Dawno Cię nie było tutaj. Nie marudź tylko przyjeżdżaj na te pyszności ;)

Krokusiu, jestem z Wami kazdego dnia, zawsze zagladam choc na chwilke, pracuje ciezko coby jakie dolary zaoszczedzic... przecie Fundacja powstaje.

Zycze Wszystkim spokojnej nocki.

Miras - racja - tak nie może fundacja działać !

A co jak byś się nie upominał ?:mad:

Aga będzie wiedziała - to z pewnością podpowie,

Ci co i jak na przyszłość !:yes:

Dla Maji i jej Szefowej ! Wielkie Dzięki !!:wave::wave::wave:

:D:D