Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale wy szybcy jesteście, ledwo zostało opublikowane a tu proszę już znalezione. To był wywiad nagrywany przez telefon. Byliśmy wtedy we Wrocławiu i po wizycie na szybkiego nagrywaliśmy podkład. Zdjęcia zostały dosłane dzisiaj :)
  • Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochani - ile mogłem w tej chwili to Wam przelałem na konto Złotowianki z dopiskiem :"Julia i Karolina R/14". Dopiero dzisiaj zauważyłem na forum temat. Musicie być silni! Życie niestety piszę różne scenariusze, których nie sposób przewidzieć. Z całego serca życzymy Wam dużo siły oraz by przede wszystkim Wasze Księżniczki były szczęśliwe!

Jesteśmy również rodzicami bliźniaczek jednojajowych- Michalinki i Oleńki. W tej chwili mają 11 miesięcy. Michalinka gdy miała 3 miesiące przeszła bakteryjne zapalenie opon mózgowych oraz sepsę. Była 3 tygodnie w szpitalu w Poznaniu. Wyszła z tego CUDEM. Także tym bardziej rozumiemy Waszą sytuację. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki za Wasze Skarby! Na zdjęciu cała nasz trójka trzyma również za Dziewczynki kciuki! Z całego serca!

A 1% od podatku porozsyłam wszystkim znajomym. Mam nadzieję, że chociaż troszkę Wam pomożemy!

jakie śliczne dzieciaczki. No i nasze księżniczki mają nowe koleżanki. Dziękujemy za gest i ciepłe słowo. Czasami jest ono tak bardzo potrzebne. Jednocześnie witamy w naszym wątku, gdzie oprócz zwykłego narzekania i marudzenia (z mojej strony), jest dużo ciepła serdeczności oraz innych zabawnych sytuacji.

muszę przyznać lovella jest dobra w tym szukaniu. Nawet nie dała mi szansy się pochwalić :)

Ale z drugiej strony to bardzo dobrze, działamy, działamy.

Przepraszam , że się pośpieszyłam, ale wszyscy tak strasznie kibicujemy Wam, że jesteśmy głodni wiedzy...heheh a, że teraz jesteście rozchwytywani to ja mogę zostać Waszym rzecznikiem forumowym ;)):lol2:

Coś mnie się wydaje lovella, że już zostałaś tym rzecznikiem.

Czy dochodzimy do siebie? no już w niedzielę doszliśmy do siebie. Robimy to co robiliśmy, szukamy najlepszych rozwiązań dla naszych księżniczek. Są środki to i człowiek może spokojnie turnus zaplanować, rozliczyć zaległości. Jest lżej, nie ma tego obciążenia psychicznego"skąd weźniemy pieniążki".

Krzyś choidzi do przedszkola, tata do pracy a mamusia z dziewczynkami. Ma wsparcie jednej babci, ale to z tym różnie bywa. Wiadomo dwie kobiety w domu tu uff, a tu mamy aż cztery na raz :)

super , że wszytko się udało, dla Was takie akcje społeczne to pewnie wielkie obciążenie organizacyjne. Mnóstwo dodatkowych obowiązków. Dobrze, że dzieciaczki stanęły na wysokości zadania i tak ładnie pomagały. Dla nich na pewno to też było męczące.

Cześć Miraski,

co do soboty służę pomocą, podaj mi jeszcze raz nazwę mleka dla dziewczyn lub jeśli potrzebujesz coś z apteki, postaram się pomóc beż marży, jeśli tylko będziecie chcieli :)

Jeśli bedziecie potrzebowali towarzystwa w łodzi dajcie znać.

napisz na priva to podam Ci moj numer telefonu.

Ten bal charytatywny pokazuje, że można liczyć na wsparcie ludzi to bardzo pozytywnie budująca wiadomość. Mało takich informacji w Tv, necie, większość jest negatywnych i człowiek zaczyna w koncu w to wierzyć że dookoła tylko trzeba uważać a to właśnie takie informacje powinny nas zalewać każdego dnia :)

Bry :)

Ale bigos, znaczy piekarnia :D Dzieciaki tak fajosko wyglądają, że człowiek sam rąbnął by się w tą mąkę...

Dobrego dnia :)

Mówi się, że szczęśliwe dzieci, to brudne dzieci...chyba trzeba lekko zmodyfikować powiedzenie, że szczęśliwe dzieci to umączone dzieci :lol::lol::lol:

Ale frajda :) A gdzie fotorelacja z Twoich i Edytki zabaw w mące? ;)

Bry :)

Krokusia może tych fotek to lepiej nie wrzucają. Chociaż jak na celebrytów przystało pewnie w krzakach już mają stado paparazzich ;)