Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dzień doberek!

Ja dzisiaj z prywatą, z góry proszę Mirka o wybaczenie. :oops:

Trwa głosowanie na Złote Strony WWW magazynu Wprost.

Proszę więc o Wasze głosy na stronę lokalnazywnosc.pl, gdzie każdy może poszukać dostawców lokalnej świeżej żywności, tej najlepszej, to warta wsparcia inicjatywa!

Szczegóły TUTAJ.

Stronka jest czwarta od góry.

Z góry dziękuję za wszystkie głosy! :D

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się !

Mirku wizyta z Księżniczkami w Łodzi mam nadzieję,

że wypadła tak jak Sobie życzyliście !:)

DPS-siu głosy na stronę oddane !:yes:

Miłego dnia Życzę nam wszystkim ! :yes::yes:

No nie wiem, mieli być w Łodzi i pewnie byli, ale tego nie wiem, bo do mnie Mirek się nie odezwał. Na A4 jakieś koszmarne warunki i masa stłuczek była... Mam nadzieję, że wszystko OK
Hmmm.....ja też czekałam dziś na Mirasów, dostałam listę leków na maila, podzwoniłam od rana załatwić im taniej mleko dla dziewczynek w hurtowniach, ale cisza nikt do mnie nie zadzwonił :(

Ja też odcięta od świata :(

Latam tylko mobilnym po waznych wątkach, ale pisanie mnie na tej popierdółce okropnie meczy - więc wybaczcie :oops:

A mnie się wydaje, że po prostu pochłonięci byli sprawami wyjazdowymi.

Opanowanie biegania po dużym mieście, do tego trójki dzieci, każde chce jeść, pić, siusiu, mamo, ja chcę do domu... :rolleyes:

jesteśmy jesteśmy, wróciliśmy późnym wierzorkiem, albo lepiej już nocą. Wizyta ok, dopasowaliśmy ortezy, które to za tydzień zostaną do nas przesłane, Dzisiaj dzionek pełen pracy i porządków. wybaczcie ale musieliśmy troszkę nadrobić zaległości
Musimy się uzbroić w cierpliwość. Tyle wielkich rzeczy się zadziało od poczatku tego wątku, więc i dużo więcej nadprogramowych obowiązków dla wielkiej 5. Mają teraz więcej możliwości na rehabilitacje , a wiadomo, że doby się nie rozciągnie. Trzymamy za Was kciuki! :)
oj Krokusia to ma racje. Już w miarę spokój udało się zamnknąć zbiórkę publiczną z targów, uzbierało się tam 1000 zł. DePeSiu oczywiście że mam zaległosci tu na forum ale obiecuję że je szybko nadrobię. No co ja też piszę, Ja już je nadrabiam. No i oczywiście coś na poprawę humoru, czyli ciąg dalszy walki w mące. jutro mała fotorelacja z Łodzi, księżniczki były bardzo dzielne.
Ważne, że ortezy dopasowane i w niedługim czasie dotrą już do dziewczynek :) teraz zacznie się ciężka i mozolna praca aby dziewczynki chciały w nich chodzić, ale nasi dzielni rodzice dadzą rade i postawią dziewczynki do pionu :))) :yes: Dobranoc Wszystkim ;)