Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lovella Ty chyba jesteś szpiegiem ich Królewskich Mości Julki i Karolinki :) I znów koncert charytatywny. Super wieści :wiggle: Jedno mnie tylko troche martwi, upodobanie dziewczynek do heavy metalu :lol:

Mirku dawaj te fotki okularkowe ;)

Zgadywać się nie podejmę, zwłaszcza że obie ukryte za okularkami, ale wyglądają przesłodko! :D
z motywami na koszulce to Julcia??? hehehe dokładnie o takie okulary mi chodziło FP :) słodziaki na maxa :************* a jak dziewczynki, chętnie noszą okularki??? Edytowane przez kathi85

Edytko i Mirku !

Macie cudne dzieciaki ! Będą chodziły tego jesteśmy WY Rodzice i my

pewni ! Mądre Ciocie z Forum umieją pokierować - podpowiedzieć , gdzie

się udać , gdzie nalegać o odpowiednie badania ! A to jest przy Waszej

pracy bardzo ważne !

Księżniczki w okularkach są cudne !:)

Ściskam Was ! :hug:

Masz rację Kathi, Julcia w koszulce w kwiatki.

RD zgadzam się z Tobą. Wszyscy dzielnie nam i księżniczkom dopingują, musi się udać i zdiagnozować i postawić na nóżki córeczki.

WU Proszę się nie śmiać. Już dziś wiem że nie dalej a dwa trzy lata jak księżniczki się rozkręca to wspólnie z Krzysiem sprzedadzą mnie i nawet o tym nie będę wiedział.

No i oczywiście mała relacja z urodzinek naszych córeczek.

Mirku dziewczynki w okularkach to po prostu bomba! Przecudnie wyglądają :) Takie fajne, rezolutne panienki ;) Wyglądają jakby o niczym innym nie myślały tylko jak zrobić jak najfajniejszego psikusa tatusiowi :lol:

A imprezka urodzinowa świetna. Dobrze Ci idzie śpiewanie :lol2: