Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Nasze piorytety są takie:

1. rechabilitacja

2. ortopeda

3. badania genetyczne i metaboliczne

Moim też byłby taki priorytet...

W/g mnie dobry kierunek i wybór....

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mirek - BARDZO mądrze piszesz i bardzo dobrze wybieracie z Edytką, najlepiej jak mozna w danej Wam sytuacji. :yes:

Dobrzer, że badania będą kontynuowane, fajnie, że będzie CGH do mikromacierzy i ten wyjazd na sympozjum - boskoooo!!! :lol:

Czy coś z tego musicie pokrywać sami...? :rolleyes:

Mam nadzieję, że nie, bo nie dalibyście rady. :no:

Absolutnie się zgadzam, że rehabilitacja to podstawa, badania to etap "najmniej ważny" w tym momencie, trzeba pomóc im sie spionizowac, a nie szukać wiatru w polu. :hug:

Kciuki jak zawsze, zaciśnięte za Was wszystkich, żeby badania zostały zrobione, żeby dziewqczynki jak najszybciej stanęły na nóżki i żeby na przekór i wbrew niektórym diagnozom szczątkowym ZDROWIAŁY.

Buziaki!!!

:hug: :hug: :hug:

Oj, z Wami...

Czekajcie, zaraz...

Miras - dostałeś na pw przecie! :p

No, jest...

I nie śmiać się proszę ze mnie, bo będzie mi smutno!

TUTAJ

fantastycznie DePeSiu, gwiazda tv jak się patrzy :):):) jak syn podrośnie to chętnie wybiorę się z dzieciakami w takie miejsce :) kiedyś wieś to była wieś, kury, świnki, krowy itd. Teraz to osiedla domków jednorodzinnych są na polskiej wsi i nic więcej :(

Z tym, że akurat u nas to zwierząt gospodarskich nie ma poza kurami, my mamy ekologiczną produkcję roślinną...

A za dobre słowo dziękuję! :D

dziewczynki nie są gwiazdami tylko księżniczkami. Wątek należy do dziewczynek a one bardzo chętnie go udostępnią każdemu. Więc proszę wkeljać i chwalić się. Daswać siłę i motywację nam wszystkim. Dzięki DePeSiu :)

no pewnie - Mirek film wrzuca a mi zaś w pracy na tym dziadostwie się nie otworzy - musze czekać do popołudnia :(

ale wczoraj DPSię oglądałam :D no ekstraklasa !! oj medialna postać z Ciebie :) pięknie!! :hug: