Miras12 19.04.2013 04:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 No coś ty Krokusiu. Ważne żeby informacja dotarła do szerokiego grona ludzi. Jednak szkoda, że u nas w Polsce tak jest. . Czasem się zastanawiam, gdzie my zyjemy, co się dzieje. Dlaczego tak jest, leczenie w Niemczech, koszty wysokie. Czy kiedyś będzie inaczej, lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 21.04.2013 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Można powiedzieć, że piątek i sobota upłyneły na wizytach w poradniach. Dostaliśmy tez balkonik dla Karolinki. Trochę nie poręczny i chyba to nie to. Zobaczymy i przetestujemy. Dzisiaj robiliśmy pierwsze próby chodzenia w ortezach i przy balkoniku. Karolinka przeszła całą dlugośc pokoju, czyli jakieś 4 metry. Jak na pierwszy raz poszło jej całkiem nieźle. Troszkę nóżki się plączą i bardzo chwiejnie jej to poszło, ale dała radę maleńka. Jutro pokażemy zdjęcia z tego wielkiego wydarzenia. Niedziela upłyneła na spacerku. W ruch poszedł duży wózek dla księżniczek. Jest on lepszy do takich bezdrożnych spacerków. Księżniczki nawet się troszkę opaliły, nabrały rumieńców. Dość śmiesznie to wygląda przy ich jasej karnacji i bląd włoskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.04.2013 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 No to czekamy na zdjęcia, ze spaceru na dworze i ze spaceru w domu, przy balkoniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 22.04.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 to się u Was działo gratulacje dla Karolinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.04.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 dzielna Karolinka to weekend pracowity u Was - czekamy na foto relację buźki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.04.2013 03:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 najpierw zacznę od fajnego filmiku. Juleczka w roli głównej. Sami powiedzcie o czym ona mówi do Karolinki. Jeżeli usłyszycie to samo to znaczy że jestem normalny i nic sobie nie wmawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nooo Miras.. słyszysz dobrze, bo i ja wszystko słyszałam... Będzią Wam lada moment nadawały Ksieżniczki jak RMFfm... czy Bielicka... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 24.04.2013 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jaka szkoda ze w pracy bez głosu mam, w domu dopiero posłucham. Juleczka super dziewczyna. Miłego dnia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.04.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 no pewnie - filmik jest to zaś się poogladać nie da zaś musze czekać aż do domu dotrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 No pieknie powtarza na Tatą - super! Jeszcze trochę i Was obie zagadają. Jeszcze jakby filmik jak one się poruszają, próbują wstawać, chodzić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.04.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Tez się cieszymy. Obie są bardziej rozgadane przy zabawie, ale wystarczy, że tatuś coś weźmie do ręki i cisza. Nasze księżniczki chyba się troszkę stresują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 25.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No, no z Juleczki mała gaduła się robi Mirku jeszcze trochę i będziesz miał przechlapane bo dziewczynki na pewno nie dopuszczą Cię do głosu A Karolinka śpioszek mały, lubi spać rano jak ciocia Krokusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.04.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Karolinka jak ciocia Krokusia ze spaniem a Juleczka jak ciocia Krokusia z gadaniem :D:D hahahahahha :D::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.04.2013 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Czyli mam trochę Krokusi w domku, fajnie No nareszcie filmik z Karolinką w roli głównej. Kroczki przy balkoniku i w ortezach. Nasza Karolinka ćwiczy kroczki w ortezach przy balkoniku. Jak na razie idzie jej dośc słabo, ale to dopiero początki. Nagrałem specjalnie filmik żeby wam to pokazać. Bardzo się stara nasza mała księżniczka. Biedna Juleczka nie ma takich osiągów jak Karolcia, siada z boku ze słowami "tatusiu ja teź kciem chodzić" Czuje wtedy taki nie opisany ból i bezsilność. "Moja droga córeczko, nawet nie wiesz co bym dał aby tak się stało..." Nasz kochany Krzyś nie odstępuje przyjaciela tatusia na krok. Powtarza wszystkie czynności i wieczorkiem pada zmęczony. Szykujemy nasz trawnik dla księżniczek. Troszkę go zaniedbaliśmy ostatniej jesieni, ale to nic naprawimy jak to mawia Krzyś. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Może i nieporadnie jeszcze, z obawami, ale - pierwszy krok już daaawno za Karolą! Julcia też będzie chodzić, ja w to bardzo wierzę. Powoli, z trudem, ale dadzą radę obie - bo mają Wasze wsparcie. Mirek, będzie dobrze, nie wolno Wam w to wątpić, dla nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 27.04.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Pięknie Karolinka!!! I jak słucha się tatusia Juleczka też na pewno będzie chodzić. W końcu mówi , że kcie a jak kcie to tak będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Mirasku oby jak najrzadziej bolało serce:hug: nic bardziej nie boli jak bezsilność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 27.04.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 dzielne dziewczynki!!! na pewno będą chodzić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 27.04.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Brawa dla Karolinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 ok, film jest ale nóg nie widać. Mirku, na drugi raz nagrywaj od boku, tyłu i "równolegle" bo ja nie wiele wiem Ale fajnie, że chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts