AgnesK 30.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 To jest po prostu najbardziej niesamowite miejsce, jakie znam. Takich ludzie nie spotka się nigdzie indziej, tylko tu. Maju, :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chogata 80 30.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Aż mi łzy w oczach stanęły ...Super to forum jest .Maja super to Twoje szefostwo .Ciekawe czy sam zainteresowany już wie? Ach cudny weekend się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2012 30.11.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 hejka, dopiero dotarłam do domu po pracy i normalnie cały czas mam banana na twarzy A cała akcja to nie do opisania ponieważ na zebraniu szefowa zaproponowała właścicielom wsparcie i przedstawiła tak krótko komu by firma pomogła. Wtedy padło pytanie od Pani S.(pseudonim Ruda ) czyj to pomysł? Wszyscy głowa w dół no i sobie pomyślałam teraz to mi się oberwie no i podniosłam rękę. Ruda patrzy na mnie groźnie a potem mówi:" Pani Maju postawa godna pochwały i my oczywiście wesprzemy dzieci ale jest Pani odpowiedzialna żeby to te konkretne dziewczynki dostały pieniążki" Szok z wrażenia stałam jeszcze 5 minut dopóki nie dotarło to do mnie. Potem były sprawy inne ale powiem Wam szczerze że nie wiem co było dalej Potem Ruda rozmawiała ze mną że mam podać konto na które należy wpłacić kasę i powiem wam że mam na biurku dyspozycję przelewu na 6 grudzień z okazji mikołajek i obietnicę że bedzie firma robić wszystko aby dziewczynki wyjechały. Normalnie jestem szczęśliwa jakby mi ktoś w kieszeń narobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 30.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Maju - jesteś WIELKA!! I Twoja Szefowa też oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 uf jeju no nie wiem co mam powiedzieć no, choć troszkę wcześniej się dowiedziałem, no płaczemy wszyscy jeszcze ze szczęścia. Jak przeczytałem to wszystko co się dzisiaj wydarzyło no brakuje mi słów. Dzięki maju, dziękujemy wszystkim, dziękuję że jesteście. No chyba dzisiaj nic mądrego nie napiszę. Mnie to przerosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Już straciliśmy nadzieję, że dzieci pojadą na turnus, jej no nie mogę, no cieszymy się i pozdrawiamy żonka Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Ja mam taką cichą nadzieję, że to dopiero początek takich niespodzianek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justa 30.11.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Oooo jaaaa.......... Trafiłam na wątek wczoraj, i sobie po cichu podczytuję, zaciskając z całej siły kciukasy ,za te dwa małe słodziszony, a tu dziś takie wieści!!!:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 tak się cieszymy no dociera to do nas powolutku, tak to niesamowite miejsce i wspaniali ludzie. Jeszcze raz dzięki maju, dziękuje również Pani S, dziękuję wam wszystkim.:lol2::lol2::lol2: no tak własnie skaczemy. kochamy was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Poryczałam sobie, ale już się nieco ogarnęłam i muszę coś wyznać KOCHAM RUDĄ I KOCHAM MAJKĘ http://us.123rf.com/400wm/400/400/yayayoy/yayayoy1101/yayayoy110100018/8598201-emotikon-podajac-serca.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.11.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Czy jest możliwe żebyśmy mogli poznać darczyńcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2012 30.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Cieszę się ogromnie że mogłam w jakiś sposób pomóc a jeśli chodzi o poznanie darczyńcy to nie wiem czy można tutaj napisać nazwę firmy bo sama bez zgody właścicieli nie podam nazwiska Rudej. Tym bardziej że sama prosiła żeby nie robić halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 A ja bym tam z całego serca chciała zrobic halo.....baaaa wielkie HALO o takich Rudych trzeba mówić, trzeba pokazywać, że takie Rude istnieją jesuuuu, jak ja bym kiedyś chciała mieć takiego szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 maja bardzo cię proszę o podanie jakiś namiarów, naprawdę dziękujemy. Tobie za sam pomysł, za odwagę, jesteś cudowna, Pani S, no i wszystkim forumowiczom za pomoc, słowo, wsparcie. Jak mi maju nie powiesz to znajdziemy sami Rudą i będziemy dziekować, tylko głupio mi będzie jak nie trafimy. Dostałem też dzisiaj przemiły telefon też od dusiek, naprawdę Tobie również dziękujemy. Bo musicie wiedzieć, że ona też zrobiła dziewczynom cudowną niespodziankę. Oczywiście pieniążki zostają przeznaczone na turnus i tu maju będziemy cię informować, gdzie w jakim terminie pojedziemy, no o wszystkim, aż będziesz miala nas dość, no i oczywiście będzie fotorelacja. To jesteśmy winni wszystkim forumowiczom. Malka będziemy potrzebować twojej pomocy w zakresie turnusu, jesteśmy zieloni w tym temacie. Mówiono nam o turnusach, ale były one poza naszym zasięgiem, do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maja2012 30.11.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 hehehe to już nie moja decyzja ale powiem wam że było już kilka sytuacji w firmie gdzie Ruda pokazywała że ma jaja i poczucie humoru szczególnie że 90 % pracowników to faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 O turnusach też chciałam z Wami pogadać. Z Frankiem zwiedziłam kilka osrodków;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.11.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 aga liczymy na ciebie, bardzo. Jak zasiadłem do forum, zaczoł pruszyć drobny śnieżyk. Przykrył już całą oklicę i zrobiło się ciepło, tak bajkowo. Dziewczynki jak nigdy juz poszły spać, a przecież Julka ma dzisiaj dyżur. Jest taki cichy spokojny wieczór. Jeden z piękniejszych jakie zapamiętamy, a wszystko dzięki wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 30.11.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Szok, cudownie:) Brak słów z wrażenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.11.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 Mirek, az mi głupio psuc telefon Wam ten fajny wieczór:)Mam dla was na myśli 1 ośrodek, najlepszy zw wszystkich, w których bylismy. Neuron w Bydgoszczy.W razie czego pomogę Wam tam załatwić miejsce i dobry pokój.Bardzi bardzo profesjonalna kadra. Grafik układany pod potrzeby dziecka, nie sztampa.Mają super rehab ruchową, SI, pedagog specjalny jest absolutnie genialny, 2 neurologopedów.Naprawde najlepszy wg nas. Znajome mamy turnusowe też tę opinię potwierdzają.wejdx sobie na ich strone i poczytaj/-cie Na pw dam ci też namiary na firmy, do których możecie napisac z prośba o darowizny.Takie, co to szczodrze dają. Nawet po 1 tys na dziecko. Po jednym turnusie Franio dostał kartke na pamiatkę, na której cudowna terapeutka napisała mu:Franusiu, wszyscy jestesmy aniołami z jednym skrzydłem.Tylko jesli chwycimy sie mocno za rece uda nam sie wznieść do góry. Tak własnie jest. Musicie w to wierzyć.Wszyscy razem damy radę, każdy jakoś pomoże.Nie zostawimy Was samych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.11.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 m Malka będziemy potrzebować twojej pomocy w zakresie turnusu, jesteśmy zieloni w tym temacie. Mówiono nam o turnusach, ale były one poza naszym zasięgiem, do dziś. Miras,ja nigdy nie byłam na turnusie dla dzieci, ani jako rodzic, ani po linii zawodowej. Jedyna wiedza na ten temat, jaką posiadam jest z relacji rodziców,którzy na takie turnusy jeżdżą regularnie. I w tym rankingu najwyżej oceniają ośrodek Zabajka2, a już wiem,że fundacja, pod której opieką są Twoje dziewczynki "kooperuje" z tym ośrodkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts