Arnika 24.01.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witam Jak młody potrzebowała na bal przebierańców kajdanek.. to kupiłam je w sex shopie.. Obrazy cudne.. Czy będzie tylko bal czy może i tu na FM aukcja, czy charytatywny bal walentynkowy???? bo jakby ktoś chciał zalicytować coś mocniejszego to może podrzucę.. ale gdzie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Carver - ja pomyslałam dokładnie to samo, co Marynata, powinieneś bloga założyć. Na blogu mógłbyś prowadzić galerię swoich prac, warsztaty z fotokursikami i takie różn e różności - kompletnie za free. Dodam, że jeśli blog, to najlepiej na wordpress albo na blogger, inne platformy odpadają, są za mało przyjazne dla blogujących. A jaja masz piękne, kochany, nie ma to-tamto! Miras - czy ja dobrze zrozumiałam, że odmarzły Ci... włosy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 carver - herbatkę poproszę ja z niepijących kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.01.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Słuchajcie, a może by przeprowadzić jakiś spęd tych wszystkich z ja... , z dobrymi pomysłami? Redakcja mogłaby zorganizować sponsorów (reklamodawców Muratora). Spędzić towarzystwo w jednym miejscu, namalować trochę różnych jajec, nadziergać serwetków i przy okazji powołać jakiś komitet założycielski fundacji. Aukcja prac i pieniądze z niej, byłyby kapitałem poczatkowym / założycielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No i troszę mnie nie było a tu takie jaja i pomysły. Wlaśnie wróciliśmy z dziewczynkami ze spotkania konferencyjnego zespół "OBERSCHLESIEN" udzieliliśmy wywaidów. Dlaczego tak, bo zespół dzisiaj na swoim koncercie będzie działał na rzecz dziewczynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wszystko było fajnie nasze gwiazdeczki trochę kaprysily, ale jak się wokalista odezwał to dziewczynki w placz. Ma chlop glos, cholera jakby mnie w piwnicy ciemnej powiedział cześc to chyba bym się ze..... i myślał że to diabiel po mnie przylazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kurcze! Człowiek (znaczy się ja) cały dzień ciężko na chleb pracuje a Wy tutaj jaja Sobie robicie!!! carver krokusiowe jaja super, sama takie chciałabym mieć a jak się takie jaja robi? chętnie bym wypróbowała, może coś do Wielkanocy wyjajuję Miras a co Ty tam se odmroziłeś? Bo nie za bardzo zrozumiałam, wytłumacz dokładniej Kolejne wywiady? jeszcze trochę a Księżniczkom będzie trzeba pokłony oddawać, toż to rosną gwiazdy pierwszego formatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 24.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Ło matko,a nie dało się załatwić na przykład Wodeckiego :rotfl: http://www.youtube.com/watch?v=wvDZaQ8BZyA chłopaki z Oberschlesien nie obrażać się,to żart był kochamy Was będzie gdzieś relacja z tej konferencji? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez marynata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 24.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A tak serio, to miałem stronkę, ale koszty wysokie, a kaskę wolę przeznaczać na materiały. -A do czego mi ten blog? no właśnie po to że jest za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 24.01.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Miras fajosko Krokusia jak chcesz, to Ci podeślę materiały na temat robienia sobie jaj we własnym zakresie Marynata dzięki za uwagę, masz rację. Może się zastanowię Tylko kiedy znaleźć na to czasssssss.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Krokusia jak chcesz, to Ci podeślę materiały na temat robienia sobie jaj we własnym zakresie chcem, chcem już na priva namiar wysyłam i z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Marynato to jeszcze nic, posluchaj tegohttp://www.youtube.com/watch?v=WmzZMKKrKzQ troszke historii i niezla piosenka o kopalni. nawiasem mówiąc tylko perkusista ten wielki pracował w kopalni. Slowa napisał Michał wokalista. Dostaliśmy zgodę na wykorzystanie wszekich materiałow zespołu dla dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 nie żebym coś tu chciała akcentować ale widzę że znowu Śląsk na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 hehehe pozdrawia Kendra. Sama widzisz jacy tam dobrzy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 prawda jest jedna to nie jest koncert charytatywny, Panowie przeproweadzą malą zbiorke dla dziewczynek. Nie liczymy na wiele, ale ważne że się mówi o dziewczynkach. Zainteresowanie koncertem dośc małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 małe nie małe - idea jest i życzliwi ludzie którzy coś starają się robić u nas na Śląsku fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ale ja się cieszę, naprawdę. Strasznie mnie się podoba gwara Śląska. Kendra powiedz coś po śląsku, prosimy wszyscy , prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mirku a Ty mówisz czy godosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 a jak chcesz po śląsku to posłuchaj i obejrzyj TUTAJ :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 O raju, jaka tu fajoska atmosfera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts