Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam :)

Jak młody potrzebowała na bal przebierańców kajdanek.. to kupiłam je w sex shopie..

Obrazy cudne..

Czy będzie tylko bal czy może i tu na FM aukcja, czy charytatywny bal walentynkowy???? bo jakby ktoś chciał zalicytować coś mocniejszego to może podrzucę.. ale gdzie...?

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Carver - ja pomyslałam dokładnie to samo, co Marynata, powinieneś bloga założyć.

Na blogu mógłbyś prowadzić galerię swoich prac, warsztaty z fotokursikami i takie różn e różności - kompletnie za free.

Dodam, że jeśli blog, to najlepiej na wordpress albo na blogger, inne platformy odpadają, są za mało przyjazne dla blogujących. :yes:

A jaja masz piękne, kochany, nie ma to-tamto! :cool:

Miras - czy ja dobrze zrozumiałam, że odmarzły Ci... włosy...? :lol:

Słuchajcie, a może by przeprowadzić jakiś spęd tych wszystkich z ja... , z dobrymi pomysłami? Redakcja mogłaby zorganizować sponsorów (reklamodawców Muratora). Spędzić towarzystwo w jednym miejscu, namalować trochę różnych jajec, nadziergać serwetków i przy okazji powołać jakiś komitet założycielski fundacji. Aukcja prac i pieniądze z niej, byłyby kapitałem poczatkowym / założycielskim.:bye:

No i troszę mnie nie było a tu takie jaja i pomysły. Wlaśnie wróciliśmy z dziewczynkami ze spotkania konferencyjnego zespół "OBERSCHLESIEN"

udzieliliśmy wywaidów. Dlaczego tak, bo zespół dzisiaj na swoim koncercie będzie działał na rzecz dziewczynek.

Kurcze! Człowiek (znaczy się ja) cały dzień ciężko na chleb pracuje a Wy tutaj jaja Sobie robicie!!! :lol:

carver krokusiowe jaja super, sama takie chciałabym mieć ;) a jak się takie jaja robi? chętnie bym wypróbowała, może coś do Wielkanocy wyjajuję ;)

Miras a co Ty tam se odmroziłeś? Bo nie za bardzo zrozumiałam, wytłumacz dokładniej :lol2:

Kolejne wywiady? :jawdrop: jeszcze trochę a Księżniczkom będzie trzeba pokłony oddawać, toż to rosną gwiazdy pierwszego formatu :)

Marynato to jeszcze nic, posluchaj tego

http://www.youtube.com/watch?v=WmzZMKKrKzQ

troszke historii i niezla piosenka o kopalni. nawiasem mówiąc tylko perkusista ten wielki pracował w kopalni. Slowa napisał Michał wokalista.

Dostaliśmy zgodę na wykorzystanie wszekich materiałow zespołu dla dziewczynek