Miras12 24.01.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 zdecydowanie godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 O raju, jaka tu fajoska atmosfera:) Agnes to przez jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Agnes to przez jaja Noo taaak..Jajcarskie towarzycho;-) Czekolady chce nie jaj!! I to NATYCHMIAST!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 24.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Jajko z niespodzianką może być?http://i.obrazky.pl/prawdziwe-jajko-346-OBRAZKY.PL.jpg Edytowane 24 Stycznia 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Agnes dla Ciebie http://i2.fmix.pl/fmi2884/304aefc100203b7e51018e1d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 24.01.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kiedyś desperacko szukałam jaj w okolicznych sklepach. I warzywniak ostatniej szansy: "Ma pan jajka?" Facet: "Taaaak", "To poproszę dziesięć!:)" Facet: "Ale z niespodzianką!:)". Głupio zadałam to pytanie, wiem8), ale odpowiedź rozczarowała mnie tak bardzo, że pamiętam o tym zdarzeniu nawet po kilkunastu latach:) Inny inteligentny dialog z tego samego sklepu /jakies fluidy tam mieli czy co/: Klient pyta o cebule, sprzedawca:/z góry przepraszam/"Od cebuli to się kuli", kupujący chyba sie przejął, bo od razu zapytał co ma przeciwne działanie. Sprzedawca milczy a ja bez zastanowienia, zawsze chętna do pomocy..."Seler!" Dokąd tam mieszkałam witali mnie w warzywniaku słowami: "Nasz selerek przyszedł A Krokusi czekolada taka apetyczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Krokusiu - uwielbiam ten kabaret ale ktoś mi kiedyś powiedział że trzeba mieszkać na Śląsku żeby go dobrze zrozumieć A Mirku co by Ci tu pedzieć jo ni wia.. gembe mi zawarło...a wiecie że po Śląsku nietoperz to "luftmysza" ?? a skoro o jajach to skorupy z jaj to szupy godej no Mirek jak tam cery i synek znaczy się bajtle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 he,he Kendra jak Ty godosz Gdybym ja obejrzała ten kabaret przed kilku laty, zanim stałam się Ślązaczką z wyboru to też nic bym nie rozumiała Na początku zupełnie nie wiedziałam o co chodzi z tym Sosnowcem, czy tez dlaczego niektórych wysyłają do Rybnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 24.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ...a wiecie że po Śląsku nietoperz to "luftmysza" ?? No i wszystko w tym temacie. Nareszcie wiem dlaczego nietoperzy boje się tak samo jak myszy. A propos dziewczynek: Miras ja już kilka dni temu miałam napisać, że one jakieś takie duże się zrobiły:) Chyba urosły i to nawet na zdjęciach widać. Albo niedowidzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 24.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Krokusiu - co za pyszności ! Miras - ten koncert - choć małe zainteresowanie , z pewnością poszerzy krąg ludzi, którzy będą chcieli iść z pomocą Julci i Karolince ! Tak zawsze się dzieje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 no dobrze nie będe kaleczyl gwary. mam sąsiada który pochodzi z kujaw, o to jest język. Gwary są fajne i szkoda że gdzeiś nam tam powolutku wymierają. dzieciaczki maja się dobrze wlaśnie Krzyś kończy pracę na dziś i idzie spać. dziewczynki śpią, przeciez nie ma jeszcze pierwszej.Jutro jedziemy do okulisty do Wroclawia, więc dzielna zaloga musi być wypoczęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 czekamy zatem na dobre wieści z wizyty we Wrocławiu!! a widzisz polikarpia - Hanys prawdę Ci powie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mirku, do kogo jeździcie do Wrocka z oczkami dziewczynek? Poszukuje dobrego okulistę zamist wypraw do prof Prosta z oczami Frania. Tam terminy długie, droga długa a cena za badanie...w 2011 350 zł.. Radek poleciał do 'żabki' po czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 słodko się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 24.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Radek poleciał do 'żabki' po czekoladę Litości nie masz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 24.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 nie ma nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2013 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nie mam. 2 dni czekolady nie jadłam. Na głodzie jestem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 24.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś ! a jaką czekoladę najbardziej lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś nie chcę Cię prowokować ale właśnie zjadłam pół kostki czekolady mlecznej i popiłam czekoladką w płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kurka wodna, ja wciągnęłam prawie całą tabliczkę.. Ale nic tak nie działa na stres jak czekolada:) Tym razem Radek przyniósł z orzechami:) Jeszcze z rok a w dzrzwiach się nie zmieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts