RD2011 24.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś ! Krokusiu ! Czytając Was - to też biorę się za czekoladę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 24.01.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No co Ty mówisz ! Aguś ! Tobie to nie grozi ! Jak na moje rozeznanie - to tak jeszcze ze dwadzieścia lat możesz jeść czekoladę tabliczkami !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 24.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A gdzie Gospodarz wątku? Jakoś nie rwie się aby nas poczęstować słodkościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.01.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja nie lubię czekolady ale chętnie jakieś dobre ciasteczko bym wciągnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.01.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mirek pewnie ze swoimi słodkimi dziewczynami:) RD,, dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 http://www.eyelaser.pl/kontakt.php?lang=pl Przyjmują tam prywatnie i na kase chorych, w glogowie nie ma szans na NFZ a tam się udało. Chyba mieliśmy szczęście W glogowie wizyta też droga 300 zl za dziewczynkęwięc wolę jechać do Wroclawia. No i jestesmy zmuszeni księzniczkom zmienic oprawki i szkla. Szkla bowada wzrosla i nie wiadomo co sie dzieje. Oprawki bo te się nie sprawdzają u dziewczynek ze względu na brak utrzymania stabilności. Zwyczajnie nie chciały nosić poprzednich oprawek. Więc kolejny wydatek, no cóż tu NFZ nie pomaga. Mirku, do kogo jeździcie do Wrocka z oczkami dziewczynek? Poszukuje dobrego okulistę zamist wypraw do prof Prosta z oczami Frania. Tam terminy długie, droga długa a cena za badanie...w 2011 350 zł.. Radek poleciał do 'żabki' po czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 24.01.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 coś ty Aga dziewczyny jeszcze śpia edytka też a ja pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 24.01.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Polecam oprawki MIRA FLEX http://www.optica.pl/index.php?d=szukaj&szukaj=mira+flex&x=0&y=0&szukaj_opis=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 25.01.2013 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 http://www.hosz.pl/index.php?p1214,terry-flex-41-15-2-3-lata albo FISHER PRICE ale sa strasznie drogie :/ http://www.optica.pl/index.php?d=szukaj&szukaj=FISHER+PRICE&x=5&y=5&szukaj_opis=1 jedne i drugie mają gumowy pasek aby nie spadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 25.01.2013 03:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Wy się opychacie czekoladą, a ja miałem słodkie sny A zaraz trzeba do pracy... Dumałem z tym blogiem i wydumałem. Tutaj mam Was i jest gites, a tam zostanę sam... Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Carver - Ty powiedz, że to jeszcze nie ten czas, że jeszcze nie chcesz, a nie wykręcaj się płatnymi domenami albo brakiem czasu... Choć szkoda, bo mam wrażenie, że mogłoby się okazać, iż masz fajną możliwość rozwoju swojego talentu. Że o finansach nie wspomnę. Mnóstwo dziewczyn na blogach pokazuje swoje prace (szydełkowe, decoupage'owe, wszelakie), a potem mają na nie pełno zamówień. To działa! Oprawki... Jak byłam mała, to związywali mi oprawki zwykłą gumą do majtek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Nie wiem jak teraz.. ale kilka lat temu z moim Emilem jeździłam do Katowic na ul. Ceglaną do kliniki okulistycznej.. jako dziecko specjalnej troski ( wówczas bardzo napadowy) nie czekaliśmy w gigantycznych kolejkach. takich kolejek to ja w życiu nie widziałam.. najpierw wołano nas do gabinetu, tam lekarz zlecał badania, zakropienie oczu, ciemnia, badanie dna oka (co w jego przypadku konieczne było) badanie na różnych przyrządach i w kilku różnych pokojach... i tak biegaliśmy z nim od pokoju do pokoju zbierając badania i z tymi badaniami do lekarza.. ten decydował jakie szkła.. (a nosił już ponad +4) Oprawki kupowałam metalowe nie były tanie bo same oprawki kiło 300zł (wówczas) , ale były za to naprawialne i do lutowania..A szukaliśmy okularów wszędzie, co chwilę aż sie nie przyzwyczaił.... znajdywaliśmy na progu w toalecie, na podłodze, w pralce, w zabawkach.. w przedszkolu notorycznie szukali okularów, znajdowali w klockach wózku dla lalek.. zabawkach, łazience.. gdziekolwiek.. już panie i my byliśmy wyczuleni czy młody ma okulary jeszcze na nosie czy już nie..Te właśnie metalowe z racji ściągania.. - obiema rękami jakby rozrywał je- ,zauszniki i noski, i to, że nieraz młody je podeptał dały się naprawić, polutować coś dokręcić.. Te plastikowe już nie dały się przywrócić do stanu poprzedniego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 25.01.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Gumka do majtek w ogóle była niezmiernie przydatna, skakało sie przez nią, proce robiło, włosy związywało. Teraz to ona już chyba nawet niemajtkowa. Kto pamięta, że kiedys porafiła pęknąć? I nawet mówiło się np: "Nie smiej sie tak, bo ci gumka pęknie". Teraz do majtek można mieć wieksze zaufanie:) Luuudzie jaka ja stara jestem!!! Jesłi jeszcze raz powiem: "Kiedyś to..." to walnijcie mnie w głowę Mirku, mam nadzieje, że droga dobra, jedźcie spokojnie i daj znac jak juz wrócicie. Pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 W życiu Cię nie walnę, sama grałam w gumę. I do starości to mi jeszcze baaaaardzo daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 25.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Gumka do majtek w ogóle była niezmiernie przydatna, skakało sie przez nią, proce robiło, włosy związywało. Teraz to ona już chyba nawet niemajtkowa. Kto pamięta, że kiedys porafiła pęknąć? I nawet mówiło się np: "Nie smiej sie tak, bo ci gumka pęknie". Teraz do majtek można mieć wieksze zaufanie:) Luuudzie jaka ja stara jestem!!! Jesłi jeszcze raz powiem: "Kiedyś to..." to walnijcie mnie w głowę Mirku, mam nadzieje, że droga dobra, jedźcie spokojnie i daj znac jak juz wrócicie. Pozdrowienia:) Polikarpio, witaj w klubie starszych.... i nie stara tylko starsza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 25.01.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Wtam wszystkich na początek weekendu ...jupi! :wiggle::wiggle: Guma od majtek była super!! A w gumy grałam, że ho,ho a która w Was potrafiła skakać szyję? Zobaczcie co znalazłam TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 25.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Wtam wszystkich na początek weekendu ...jupi! :wiggle::wiggle: Guma od majtek była super!! A w gumy grałam, że ho,ho a która w Was potrafiła skakać szyję? Zobaczcie co znalazłam TUTAJ Super wieści, naprawdę gwiazdy nam rosną Ja szyję skoczyłam. Raz:lol:. Rykiem wywołałam wszystkie matki do okien. Zdecydowanie wolałam trzepak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 25.01.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dusiek masz rację. Mentalnie to ja wciąż czasami jak dziecko;) A dom jeszcze i tak wybuduję. MÓJ od początku do końca:) I choćbym o lasce miała do niego wejść, to wejdę Dobra, czekamy na Mirka. Czekoladę już zeżarłam. Całą. Więcej nie mogę, no nie dam rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 25.01.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 A dom jeszcze i tak wybuduję. MÓJ od początku do końca:) I choćbym o lasce miała do niego wejść, to wejdę Poli wybudujesz! A jak będzie trzeba to Cię do Twojego własnego domu wniesiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 25.01.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 He he miło jest robić za staruszkę Dzięki wiedziałam, że mogę liczyć na forumową pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts