RD2011 26.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Miars ! Gdybym umiała przenosić wypowiedzi , to to co napisała Poli oddaje to co i ja czuję wobec Was - waszej Rodziny ! Wzajemne Wasze wsparcie w codziennym życiu , Ty i Twoja Edytka dacie radę ! a pomoc będzie do Was płynęła Spokojnej nocy Wam życzę - Julcia i Karolinka będą spały jak małe susełki ! :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 26.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja tu nie mogę przychodzić. Przecież nawet słodyczy nie lubię. Jutro zrobię pączki. Wusiu, jak mogłaś przypomnieć Aga na zdrowie! I dobrej nocki kochani! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A kiedy jest święto Krepla ?? ( tłusty czwartek znaczy się ) ?? ( kreple to po naszemu pączki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Polikarpia no soooooooooory:lol2: Kendra 7 lutego święto krepla ale ja wtedy mam się stawić we szpitalu coby popatrzyli jak się wychylam;) i nie wiem kiedy mnie puszczą więc teraz odwalam "obowiązki" karnawałowe a że małż już coś przebąkiwał że co tak mało pączków to może i za tydzień smażyć będę bo faworki w zeszłą sobotę były;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 pączki!!! mniam! ostał się choć jeden dla mnie?Mirku czekamy w takim razie razem z Wami na kolejną wizytę u okulisty. Jak będzie konieczność zakupu nowych okularów to kaskę będziemy kombinować.Życzę Wam dużo sily i cierpliwości w tych wyprawach. Wiem jak ciężko jest wybrać się gdzieś z dzieciakami, szczególnie zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 jeszcze są Nita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 7 luty - to niedługo a Wy już zaczynacie - Łakomczuszki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 no jak później czasu nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 26.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 tak tak - jesteś usprawiedliwiona. i dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.01.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Pączki wcinam i cieszę się że odwilż od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.01.2013 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 eee no chwilunia, człowiek musi odśnieżać bo jakiemuś bałwanowi petycji się zachciało, a tu proszę pączka nie zostawili. Pierdziele więcej nie odśnieżam, bo pączki mnie omijają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.01.2013 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 wstaaawać!niedziela 6 ranooo! http://digilander.libero.it/le.faccine/faccinea/personaggi/1232.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 27.01.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Melduje się, że wstałam o 6! Cieszę się, że Ty marynato też nareszcie o normalnej godzinie przyszłaś Miras Ty nie odśnieżaj, bierz z nas przykład! Odwilż ma być i ja mimo -12 na termometrze nie przyjmuję innych wiadomości;) Nita ma rację, damy radę zakupić okularki, nie martw się na zapas:) Leeeecę, bo juz zaraz 8. Czas nie płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 27.01.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tak Mirasku, o okularki dla dziewczynek sie nie martw, jak bedzie trzeba to ciocie i babcie pomoga.Widze ze carver spi jeszcze, a tu tyle slodkosci do porannej kawki. Milego dnia zycze Wam Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie przychodzę do Was, dopóki tyle słodkości tutaj! Przecie ja schudnąć muszę, czy Wyście całkiem poszaleli? Przez Was du... siedzenie mi rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 27.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Słodkości , aż ślinka leci ! Miras - pewnie nie odśnieżaj ! A co ! Pączki ' i chrusty ! Dają a Ty przy śniegu zasuwasz ! Jutro smażę chrusty - to Wam podrzucę ! do porannej kawusi ! Miłej niedzieli nam Wszystkim życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Miras nie płakaj dla Ciebie dwa schowałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No ja własnie piekę 2 blachy drożdżowego:) Jedno "wytrawne" z czarnuszka i zurawiną, drugie na słodko z truskawkami i kruszkonką Wpadajcie ludziska:) Nie wiem jak do jutra to wciagniemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.01.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Tak po prawdzie Polikarpio,to budząc Was o 6 kładłam się dopiero spać,a nie wstałam. Wstałam całkiem niedawno i od razu(nie tracąc czasu na pobyt w łazience)załadowałam sobie do otworu gębowego pół tabliczki milki mlecznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 27.01.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witajta ludziska! a co tu się dzieje? Zostawić Was na trochę i zaraz Towarzystwo rozbestwia się na całego, jak nie czekolady, to pączki, chrusty, drożdżowce....i co Sami to wcinacie??? Beze mnie???!!!! Bo zaraz focha strzelę Dobrze napisałam "foch"? No dobrze, przyznam się...właśnie kremówkę wciągnęłam Mirku a okularki jak trzeba to ciocie-klocie kupią księżniczkom, a i pewnie wujkowie się dorzucą Trzymajcie się i nosy go góry...no tylko nie za mocno, żebyś o co nie zahaczył o orła nie wywinął Agnes gdyby ten Twój bocian mógł mnie przewieźć do Ciebie na te drożdżowce to wpadam bez namysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts