Krokusia 29.01.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no mieszacze -już się zgubiłam Malka nie przejmuj się, ja też się już gubię.....a sprawcy całego zamieszania najnormalniej w świecie wiszą nam za to własnoręcznie wykonaną naleweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 29.01.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Słuchajcie - przygotuję naleweczki pyszności ! A spróbujecie ich nie wypić - gdzieś przy wspólnie urządzonym ognisku - noo to .... !:smile: Poczekamy - zobaczymy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 29.01.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Prawdziwe księżniczki na bal muszą iść w "księżniczkowych" sukienkach:) http://imageshack.us/a/img14/4463/yyyyhc.jpghttp://imageshack.us/a/img11/8411/90374749.jpg W rzeczywistości jeszcze ładniejsze, niestety lampa błyskała :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 29.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 RD spróbujemy.......wypić wszystko co do kropelki kathi sukienki cudne, godne prawdziwych księżniczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 29.01.2013 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 sukieneczki piękne, mnie się podobają, dzięki Kathi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 30.01.2013 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy godne księżniczek?? już nie mnie to oceniać, ale starałam się aby takie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 30.01.2013 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Czy godne księżniczek?? już nie mnie to oceniać, ale starałam się aby takie były Moja znajoma amerykanka, stwierdzila ze dziewczynki beda wygladaly ... jak milion dolarow. Milego dnia zycze Wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.01.2013 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Sukienki są faktycznie przepiękne No i się narobiło,bo pod wpływem Mirasowego wątku zamawiam jutro podobrazia,akryle,wyciągam stare sztalugi i po dziesięciu latach sięgam po pędzel Wielka sztuka to nie będzie,mam ochotę na coś całkowicie odjechanego w kosmos Na aukcję balową już raczej nie zdążę,chociaż może to i lepiej dla aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Bry To jedziemy po kolei.... RD2011 nie jest moją córką, a ja nie zostałem jej bratem, nikt nas także nie adoptował. Tyle w kwestii pokrewieństwa, sami sobie namieszaliście Cała intryga zaczęła się niewinnie od tego, że postanowiłem namachać drugi obrazek w tajemnicy. W związku z tym , że RD2011 nie radziła sobie ze wstawianiem fotek, to wysłałem jej instrukcję wraz z linkiem do zdjęcia drugiego obrazka. Poszło znakomicie i tylko dzięki RD2011 mogliście go zobaczyć zanim dotarł do Mirka i Edytki Na sukniach balowych się nie znam, ale określenie, że dziewczynki będą wyglądały jak "milion dolarów" oznacza, że jest super Marynata bęcki Ci się szykują, teraz piszesz, że malujesz? -Kto jeszcze coś potrafi? Wyłazić z krzaków! Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No i czy ja nie mówiłam, że całe ASP tutaj się zleciało na wewątku? Dzień doberek, miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.01.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 czytam i czytam bo mnie chwilę nie było.. już carvera spokrewnili z RD, napięcie się buduje a tu stroną dalej wyjaśnienie. jednak muszę częściej odwiedzać forum, to wtedy się lepiej napięcie buduje a nie tak na raz informacje z kilku dni w parę minut wchłonąć. i marynata talenty malarskie ma a odnośnie Marynaty - że tak sobie pozwolę wsiadam dzisiaj rano zaspana do autobusu do pracy. w autobusie na zmianę wyświetla się zegar i informacja o tym kto ma imieniny. Podnoszę oko i patrzę - Marynaty. myślę (dalej zaspana żeby nie było ) - muszę napisać życzenia. jadę chwilę dalej i myślę - przecież nie ma takiego imienia Marynata. czekam z niecierpliwością aż zegar ponownie się zmieni na informcję z imieninami - pisze jak byk : Martyny. A potem stwierdziałam, że Marynaty też by mogło być co Wy na to żeby ogłosić 30 stycznia dniem imienin Marynaty ?? może być ?? żeby już nie wyszło żę zboczona jestem na tle forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Malka nie przejmuj się, ja też się już gubię.....a sprawcy całego zamieszania najnormalniej w świecie wiszą nam za to własnoręcznie wykonaną naleweczkę o ja cieee, ale masz cudne pomysły co Wy na to żeby ogłosić 30 stycznia dniem imienin Marynaty ?? może być ?? żeby już nie wyszło żę zboczona jestem na tle forum Marynata -najlepszego imieninowego http://www.e-kwiaty.pl/images/bo164-xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.01.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 o to skoro się przyjęło Marynato wszystkiego najlepszego w dniu imienin!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 30.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Witajcie ! No i pięknie Carver objaśnił co i jak ! Naleweczki będą robione - daję na to słowo ! Sukienki na bal dla naszych dziewczynek piękne ! Marynato ! Wszystkiego najlepszego w Dniu Imienin !:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Carver,ale moje umiejętności jeżeli chodzi o pędzel,to skrzyżowanie kubizmu z pop artem :rotfl: dzieciom na pewno tego nie można pokazywać :jawdrop: dzie....ee......n....k...i Widzę że okazji do wypitki szukacie Dobra,dobra-postawię Miras wybacz że w wątku dziewczynek,ale widzisz co się dzieje http://weselnydrinkbar.pl/wp-content/uploads/2012/03/jaka-w%C3%B3dka-na-wesele.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 30.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 to taki spontan wyszedł i nie chodziło o flaszkę i ogórki ale już się częstuję - ogórkom nie odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Marynata wszystkiego dobrego Ale kiedy my to wszystko wypijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 30.01.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Carver ! No jak to kiedy - jak spotkamy się na warsztatach malarsko- artystyczno- naukowych u Was na Roztoczu ! A także podsumowanie prac , związanych z utworzeniem Naszej Fundacji , należałoby godnie uczcić ! Zamówimy słoneczną wiosenno - letnią pogodę, materace ciepłe i będzie jak przystało na budujących Forumowiczów ! A jakże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Nie ma problema, tylko namioty będę musiał skołować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.01.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Marynatko - najlepszego! Na Roztocze to ja nie przyjadę. :? Przez całe Polskie musiałabym jechać na ten jeden dzień - na więcej w sezonie nie mogę sobie pozwolić, dobrze, jak jeden dzień, a właściwie jego część uda się urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts