Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

i powiem wam jeszcze jedna sensacyjną wiadomość jak mi pomożecie, a dokladnie naszej wspólnej znajomej AgnesK

LUDZISKA POMÓŻCIE NASZEMU FRANKOWI I JEJ MAMIE. TRZEBA GŁOSOWAC NA ICH BLOGA, BARDZO WAS O TO PROSZĘ.

Oto sposób

Żeby zagłosowac na blog Frania, za co będziemy bardzo wdzięczni, trzeba wysłać sms o treści

A00436 na numer 7122(w treści smsa 0 to zero, nie wolno robic spacji). Koszt 1

smsa to 1,23 zł. Głosowac mozna tylko jeden raz przez cały okres trwania konkursu. Co ważne, cały dochód z smsów nie zasili kasy żadnej firmy, lecz zostanie przeznaczony na organizację integracyjno-rehabilitacyjnych obozów dla dzieci z ubogich rodzin i dzieci

niepełnosprawnych.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taaa na pewno wszyscy?

Ok wiem ale jakby ktos zapomnial to niech wyśle.

Dobrze powiem wam tak, wychowaliście niezłe ziółko, dostałem telefon z fundacji do której nalezymy z informacją, że stacja TVN bardzo chce zrobić reportaż o dziewczynkach. Szczegóły poznamy dopiero jutro, ale oczywiście poinformuję was

Ja Was uwielbiam, wszystkich razem i każdego z osobna :)

normalnie kolki dostałam ze śmiechu :oops:

Miras, ale obraz cały ? tylko papier się potargał, czy folia też? Mówiłam,ze bąbelka będę szukać ,aż znajdę :)

Wieści o Księżniczkach Gwiazdach -cudowne ( zielone drzwi ???)

Fiuuu fiuuu

Ale wiesci :)

Pewnie do reklamy , z eskami będzie.. :)

SMS dla Frania już wysłany. dawno..

Marynata wszystkiego naj i uśmiechu.

Ja rysować nie potrafie wcale a wcale, nawet kfiotka czy kury.. ale syn i owszem, tylko tyle, że on do ASP nie dotarł i pewnie już nie dotrze, a rysuje .. jak ja to mówię .. same "diobły" i chyba to się biemechanika nazywa..

Kendra.. dobry masz ten autobus.. :)