Miras12 30.01.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 i powiem wam jeszcze jedna sensacyjną wiadomość jak mi pomożecie, a dokladnie naszej wspólnej znajomej AgnesK LUDZISKA POMÓŻCIE NASZEMU FRANKOWI I JEJ MAMIE. TRZEBA GŁOSOWAC NA ICH BLOGA, BARDZO WAS O TO PROSZĘ. Oto sposób Żeby zagłosowac na blog Frania, za co będziemy bardzo wdzięczni, trzeba wysłać sms o treści A00436 na numer 7122(w treści smsa 0 to zero, nie wolno robic spacji). Koszt 1 smsa to 1,23 zł. Głosowac mozna tylko jeden raz przez cały okres trwania konkursu. Co ważne, cały dochód z smsów nie zasili kasy żadnej firmy, lecz zostanie przeznaczony na organizację integracyjno-rehabilitacyjnych obozów dla dzieci z ubogich rodzin i dzieci niepełnosprawnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.01.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Obiecuję, że jak zaglosujecie to powiem wam dzisiaj taka wiadomość w sprawie dziewczynek, że wam szczeki opadną. Zobaczycie jakiego zdolnego tatusia mają dziewczynki No proszę wspomóżcie Franiową rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 30.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Mirku, ja zarobiłam jak na razie razem z moim 4 sms-y No to dawaj sensację teraz Edit. Już 6 smsów Edit 2. 8 smsów Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Krokusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 sesemesy wysłane już dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.01.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 taaa na pewno wszyscy?Ok wiem ale jakby ktos zapomnial to niech wyśle. Dobrze powiem wam tak, wychowaliście niezłe ziółko, dostałem telefon z fundacji do której nalezymy z informacją, że stacja TVN bardzo chce zrobić reportaż o dziewczynkach. Szczegóły poznamy dopiero jutro, ale oczywiście poinformuję was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 -Się dzieje, a tu wszyscy pijani... ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.01.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Była już wstępna rozmowa ale taka ogólna, trza by to uczcić i to wszystko w imieniny marynaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jak będziemy tak wszystkie sukcesy i sukcesiki oblewać, to na forum trzeba będzie dział "Odwyk" otworzyć Ale bardzo fajnie, że się dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 30.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Miras !!! Pięknie !! Jakbyśmy wszyscy przeczuwali takie wydarzenie i w imieniny Marynaty - stosownie czcimy dwa Święta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 30.01.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 ojej przecież dzisiaj marynaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 30.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Telewizja przyjedzie??!!!! Kurde!!!! To trza tą melinę posprzątać, flaszki pod tapczan, broń do szafy :rotfl: Mirku no bomba!!! Chodź niech Cię uściskam To fantastyczna wiadomość! Teraz TVN a potem Hollywood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Krokusiu jak będzie Hollywood, to broń wyciągamy i flaszki na stół... Rambo, może jakiś western Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 30.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Telewizja przyjedzie??!!!! Kurde!!!! To trza tą melinę posprzątać, flaszki pod tapczan, broń do szafy Krokusia, rozwaliłaś mnie!!! Ale cieszę się bardzo, bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 30.01.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Poli szybko odpoczywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 30.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja nie wiem jak to robię, ale TAKIE wieści! Ja tu się nie zregenerować natychmiast? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 30.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Kendra,jak będziesz jutro jechała na śpiocha do pracy,to pisz dalej ten nowy kalendarz z imieninami,bo widzę że tu tylko wszyscy myślą żeby okazja jakaś była :rotfl: tvn,ale konkretnie który program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 30.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A co tylko Ty chcesz imieniny obchodzić? Dobra okazja nie jest zła8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 30.01.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 acha, Mirku, dziś przypomniałam się o płycie i jak to zwykle bywa ktoś inny był za to odpowiedzialny a ten ktoś zapomniał Mam zapewnienie, że dziś wyszła...zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ja Was uwielbiam, wszystkich razem i każdego z osobna normalnie kolki dostałam ze śmiechu Miras, ale obraz cały ? tylko papier się potargał, czy folia też? Mówiłam,ze bąbelka będę szukać ,aż znajdę Wieści o Księżniczkach Gwiazdach -cudowne ( zielone drzwi ???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.01.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Fiuuu fiuuu Ale wiesci Pewnie do reklamy , z eskami będzie.. SMS dla Frania już wysłany. dawno.. Marynata wszystkiego naj i uśmiechu. Ja rysować nie potrafie wcale a wcale, nawet kfiotka czy kury.. ale syn i owszem, tylko tyle, że on do ASP nie dotarł i pewnie już nie dotrze, a rysuje .. jak ja to mówię .. same "diobły" i chyba to się biemechanika nazywa.. Kendra.. dobry masz ten autobus.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts