Miras12 03.02.2013 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Krokusiu mialas rację, alejuż jest. Zdjęcie nie weszlo.Brakuje jeszcze jaj, ale one jeszcze nie doszły.Zdjęc nozy nie zrobilem bo dzieciaczki były zbyt pomocne, ale są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.02.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zdjęc nozy nie zrobilem bo dzieciaczki były zbyt pomocne :rotfl: No ja myślę! Jeszcze się okaże, że masz w domu trzech małych nożowników, zgodnie z ilością dzieciaczków i noży Mirku ja już lecę spać, a i Tobie radzę to samo bo padniesz za tydzień na balu. Dobrej nocki życzę p.s. pamiętaj, że jak tylko luty minie zgłoszę się po odbiór nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.02.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Zdjęcia noży tutaj są - przecież tło nie musi się zgadzać. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209439-Julka-i-Karolina-dzielne-siostry-bli%C5%BAniaczki/page114 A ten obraz z aniołem to malowała Malka ? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2013 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 nie to nie malka, ale niech ona się wypowie co to za artysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2013 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 spokojnej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2013 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A ten obraz z aniołem to malowała Malka ? :jawdrop: świetny jest, nie???? Malował go mąż mojej pacjentki, cudny człowiek, świetny artysta, kiedyś zrobię fotki innych jego obrazów to Ci pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.02.2013 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 W ogóle się nie znam na sztuce i rzadko się zdarza żeby obraz do mnie coś powiedział,a ten powiedział .Wrażenie ogromne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2013 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 To powiem Ci,że "aniołów" jest cały cykl, trzy z nich są w moim posiadaniu , znaczy teraz już dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jak ktoś mówi, że procenty wysuszają gardło, to łże i kalumnie szerzy! Syropy też są często procentowe, o! Fanty piękne, aż miło spojrzeć. Oby tylko hojni goście byli i sprawny licytator - aukcjoner! BARDZO jestem ciekawa, ile uda się uzyskać, mam nadzieje, że będzie powyżej 50 tysięcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.02.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Dużo pięknych i ciekawych fantów! Tak , oby wielce hojni nabywcy na Balu Dziewczynek byli i dobrze licytowali - wzajemnie podbijając cenę na wszystkie fanty ! Miłej niedzieli życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 świetne fanty!! Tyle się tego uzbierało - super!!i koszulki macie.... nazwiska miażdżą więc mam nadzieję że pójdą za konkretne pieniążki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.02.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Bry wszystkim. Oby na licytacji był dobry prowadzący, który ma talent do wyciskania dużych pieniędzy z ludzi A u mnie znów zabieliło się za oknem, ja nadal walczę z wirusami. Poproszę coś na odkażenie organizmu DPS-sia może coś zamieszasz w kotle na te nasze wirusy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2013 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Wiem tylko że licytująca będzie kobieta i ponoć jest w tym najlepsza. Do fantów nalezy dołaczyć zlty medal Radosława Kawęckiego, który to będzie na balu i ma go osobiście wręczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 dolozyłem jeszcze biliet do kopalni przed chwilą. Będzie również pobyt u Depesi, ale cvzekam na akceptacje zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.02.2013 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 http://www.fmix.pl/album/101726/fanty-na-bal-charytatywny/1Dal tych co zbłądzili i jeszcze nie dotarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.02.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 O rajciu :) Faktycznie fanty,ze ho ho..... Na kolka ślinka mi cieknie,ale niestety zasobność portfela nie ta Tu potrzebne grubaśne, a nie piterek na bilon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Poszła do Ciebie pełna akceptacja, tylko jakies literówki wyłapałam, poza tym - genialnie piekne zaproszenie sprokurowałeś! Jestem pod wrażeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Trzymam kciuki za bal i oczywiście za pomyślny rozwój dziewczynek. Super rodzeństwo! Krzysio jaki młody mężczyzna będzie chronił swoje siostry księżniczki. Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 malka- mam to samo... uślinię zaraz klawiaturę ale trudno - mam nadzieję że znajdą się tacy napaleńcy co oddadzą każde pieniądze na dziewczynki Kawęcki - pięknie piękni - iIrek jesteś jak jakiś czarodziej, cuda się dzieją. jak ja się cieszę, że tyle się dzieje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Do fantów nalezy dołaczyć zlty medal Radosława Kawęckiego, który to będzie na balu i ma go osobiście wręczyć :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: Wrócę za moment bo muszę szczenę z podłogi pozbierać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts