Miras12 04.02.2013 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 a mówiesz teraz o edytce, bo ja troszkę o innej połóweczce myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 05.02.2013 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Spoznione ale bardzo szczere, zyczenia zdrowka dla naszych cudnych Ksiezniczek. Mirku, utul tak baaardzo mocno dziewczynki od e - babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 05.02.2013 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a mówiesz teraz o edytce, bo ja troszkę o innej połóweczce myślałem Inna poloweczka ? czy Edytka czytala tego posta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.02.2013 01:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 To ja muszę popracować nad moją drugą Połową aby kupił mi prezent za kwotę czterocyfrową Eeee będziesz się produkować,Mikołaja poproś,w końcu w Mirasowym wątku jesteśmy :???: Miras smaruje tam o ten śnieg na sobotę,to niech wodociąg dopisze co mu szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.02.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a Edytka kreację na bal już ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.02.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a zdjęć z imprezy jak nie było tak nei ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Rośnie we mnie wielka ciekawość, jak na balu będzie. Miras, mam nadzieję, że porobisz na balu MNÓSTWO zdjęć i potem je nam pokażesz, razem z BARDZO OBSZERNĄ I SZCZEGÓŁOWĄ relacją z wydarzenia sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jomo 05.02.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Księżniczkom wszystkiego co najlepsze z okazji wczorajszych urodzinek , oby miały kolorowo jak na cudnym filmiku . Chyba jeszcze Rodzinka odsypia imprezę urodzinkową Fanty aukcyjne są super! Trzymam kciuki za SUKCES. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 DPS - mam taką samą nerwówkę jak Ty już się doczekac nie mogę, jak to bedzie!! jak się bal uda, jak sie fanty sprzedadzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 05.02.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a jak się sprzedały bilety?poszły wszystkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.02.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No więc połóweczka miała być zwykłą połóweczką, nie dalaś się Krokusiu sprowokować. Innej połóweczki nie ma, no może 0,7. Imprezy urodzinowej nie było jeszcze i została przełozona na inny termin - po balu. Zdjęcia z balu na pewno jakieś będą. Zaproszenia poszły wszystke, oddew no tak na poziomie połowy, czyli jakieś 140 osób powinno być. Pozostali nie oddzywają się wogóle lub deklaruja chęć wpłaty na fundację. Czy już ktoś cos wpłacił, no jeszcze nikt, ale zobaczymy. Pracy bardzo dużo ale jest ogromna radość bo to bal dla księżniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 a mówiesz teraz o edytce, bo ja troszkę o innej połóweczce myślałem Edytko! Jesteś tu gdzieś? Czytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 No więc połóweczka miała być zwykłą połóweczką, Mirku obawiam się, że cokolwiek teraz napiszesz będzie użyte przeciwko Tobie. Jak to ZWYKŁĄ połóweczką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 połóweczka połóweczką ale ja zobaczyłam ten bilet do zjazdu do kopalni... ludzie, jakby mi mieli dopłacić to bym tego nie ruszyła dwa dni u DPSi to coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 05.02.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 EZS bo tp będzie licytacja przez odwrotność - kto da najwięcej, ten nie zjedzie a reszta pod ziemię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.02.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Krokusiu masz rację, poddaję się, przegralem bilet do kopalni, fajna rzecz, pod ziemia jest fajnie, jakkolwiek to brzmi. Jest tak ciemno, że ciemniej nie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Miras a jaja dotarły bo pisze że doręczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ale oczywiście, że tak i już zostaly dzisiaj dostarczone do biura poseł. Właśnie aktualizuje katalog fantów i tam dodaje też jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 no to niezłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ufffffff bo już w nerwicę wpadać zaczęłam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts