wu 06.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 DPS-ia no jak nic Ci Poli doniosła co na zdjęciu:rotfl: dobra przyznaję znalazłam ostatnio przepis na oponki ale drożdżowe no i nie umiałam się oprzeć a moja wyrodna rodzicielka;) nie chciała mi pomóc w wyborze czy pączki czy oponki na tłusty czwartek no to dzisiaj oponki a jutro pewnie pączki:rotfl: tym bardziej że małż marmoladę różaną zanabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Nita oponka by Mu wyskoczyła od patrzenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 06.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 DPS-ia no jak nic Ci Poli doniosła co na zdjęciu:rotfl: I tym sposobem awansowałam na największą donosicielkę na tym forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 oj zaraz donosicielkę po co takie mocne słowa;) sprawozdawca wystarczy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Witam wszystkich. Co ja widzę? Tłusta środa dziś Wu oponki bardzo ponętne Jutro czekamy na obiecane pączusie Oczywiście wiecie, że im więcej pączków zje się w Tłusty Czwartek tym lepiej będzie się wiodło? No to jutro będziemy się tutaj licytować na ilość pochłoniętych pączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 06.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) TEŻ mi się podoba:D. Ale się na pączki napaliłam. Przez Ciebie wusiu;) Edytowane 6 Lutego 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Poli, Ty tylko uprzejmie donosisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 06.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Krokusiu, ozłocić Cię trzeba za te słowa:) (o pączkach i powodzeniu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 no to musi być też wierszyk wspólny Małe słodkie blondyneczki, które kochają laleczki, dzisiaj swoje święto mają więc niech e-ciocie śpiewają: "rośnijcie zdrowo lalunie niech Wam śmieją się buziunie niech zabrzmi dziś śmiech radosny i da nam namiastkę wiosny" Nie chciało mi się tyle czytać i przewracać te storny ale z tego powodu cieszę się jak smok, że przewracałam. Cudny wierszyk!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Poli ale z tymi pączkami to Krokusia rację ma że musowo chociaż jednego w tłusty czwartek dla powodzenia zjeść a im więcej tym lepiej:lol: Krokusia no oponki to generalnie ponętne są chociaż własnych wolałabym mniej a za dobre słowo dziekować a ja taki feler mam że w okolicach tłustego czwartku no muszę po prostu muszę coś wyprodukować pączki, faworki, oponki no nie ważne co ale muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 wu a masz więcej innych felerów? Bo ten bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 06.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja mam inny feler - lubię pączki i od nich robią mi się oponki:cry:, a wolałabym być jak faworek - kruchutka, delikatna i cienka w talii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 wiesz co Krokusia blisko pewnikiem masz do mnie to wpadnij przedyskutujemy moje felery:rotfl: Poli ale za to zmarszczek masz mniej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Uprzejmie donoszę, że Poli nie donosiła i nie sprawozdawała, przynajmniej w sprawie Wusiowych wypieków! Bo w innych to nie wiem. Przekazała mi foty za to, bez oponek. I bardzo dobrze, że przekazała!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 oj DPS-ia no wiesz tak z jęzorem latać po ludziach:rotfl: to skąd wiedziałaś że oponki a nie pączki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 06.02.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No i jak tu iść spać ? Jak o takich pysznościach piszecie - ślinka leci , że pisać nie można ! Chyba przyjdzie mi już teraz zacząć miesić na pączusie z różą !! Na poranną kawę jak znalazł A to ,że trzeba zjeść pączków jak najwięcej , to dopiero dziś się dowiedziałam ! I jutro solennie wprowadzę to w czyn i bez wyrzutów sumienia - to sobie pofolguję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 No to może jakiś wierszyk Mirasie,Mirasie gdzie podziewasz nam się czy żeś jest zmęczony czy w łóżku u żony czy Cię zasypało czy znowu MO na drodze zatrzymało czy myjesz naczynia czemu Cię tu ni ma no i co? kto napisze drugą zwrotkę do tego genialnego początku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.02.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ja na bal się szykujesz? garnitur prasujesz? może taniec ćwiczysz? albo fanty liczysz? fantów ci dostatek, będzie dużo datek, a żeby się szczęściło, darczyńców przybyło, jutro cały dzionek, Wusiowych oponek jedz bez upustu, i pączków i chrustu my ci pomożemy pączki pochłoniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 06.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 na sobotnim balu uzbieracie szmalu szmalu i kapusty (jutro czwartek tłusty )? oj będzie się działo dwie walizki mało ps Carvera też ni ma ni ma no bo zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 06.02.2013 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Miras, Carver przybywajcie, dziewczyny tu zabawiajcie, bez Was tutaj jakoś smutno. kto pokaże piękne płótno? kto postawi nam kielicha? gdzie jesteście, gdzie u licha? stanem rzeczy zniesmaczona idę spać! bom jest zmęczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts