malka 06.02.2013 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Idź Krokusiu,idź juz spaćwartę trzyma inna braćCzuwać trzeba nockę całąby Księzniczkom się dobrze spało Siły bardzo im potrzebaby na balu przychylić niebaWszystkim tym serca dobrego i portfela full pełnego Śpijcie więc dziewczynki miłewielką nabierajcie siłęA na balu zabłyśniecie niczym gwiazdki na niebiesie Edytowane 6 Lutego 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.02.2013 01:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dobranoc, pchły na noc karaluchy pod poduchy a szczypawki pod zabawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 07.02.2013 04:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Takie fajne poematy tworzycie, że w sumie z korzyścią dla wszystkich byłoby nic nie pisać i czekać na kolejne strofy... Awarię pryndu miałem, ale już jestem. Tylko nie przeszkadzajcie sobie niech płynie w świat poezja Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 07.02.2013 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 To ja prozą jeszcze: dobrze, że prąd naprawiłeś, bo napięcie rosło:)Miłego dnia i smacznych pączków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.02.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wczoraj cały dzionek na wysokich obrotach. Byliśmy we Wrocławiu z cała rodzinką. Zachciało nam się zwiedzania to sobie pojechaliśmy Poważniej już teraz, byliśmy na Terapia taktylna według S.Masgutowej . W zasadzie nie wiele wiemy o tej terapi. Jest to jeden z pomysłów, który został zasugerowany przez jedną bardzo fają Panią. Jeżeli ktoś wie coś o tej metodzie, jej skuteczności to proszę, napiszcie. Tylko prosze pisać na prv bo tu wątek poetycki trzeba pociągnąć. Tłustą środą to daliście czadu, jem już od rana co by się szczęściło nam. Ech jakoś to zniosę i zjem ile to możliwe, a wszystko w imię dobrych intencji dla dziewczynek . Człowiek to się musi poświęcać dla dzieci, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.02.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 wstawać wstawać forum całe! chłopy przyszły, zdrowe, całe! na ich cześć..... po pączku zjeść to już szczyt moich możliwości, ale pozazdrościłam Wam weny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 rewelacyjne wierszyki!!! i dobrze żę chopcy się znaleźli cali i zdrowi Smacznego wszystkim!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Weny poetyckiej nie mam, ale jakbyś, Mirku zapytał AgnesK o Masgutową, to chyba co nieco o jej metodach może Ci opowiedzieć. I nie na priv, proszę, bo tutaj dużo mam na pewno czyta i się nie odzywa, niech też trochę wiedzy mają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 matko to lecem te pączki robić coby było czym poetki wzmacniać skoro już oponki się na wierszyk załapały:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dzisiaj tłusty czwartek mamy, pączkami się napychamy, w ruch idą także oponki nawet bez zbędnej nagonki. Nie mieszczę sie już w fotelu Ale kasa jest w portfelu więc do cukierni znów lecę w lato kupię nową kiecę. Fotel zaraz sie poszerzy i po obżarstwie poleży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.02.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ludzie ile śniegu nasypało przez noc to się w pale nie mieści http://digilander.libero.it/le.faccine/faccinea/inverno/0001135.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.02.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ładne poematy płyną nam na forum ! Czytam je sobie i zabieram się za smażenie oponek i choć parę pączków ! Pozdrawiam i smacznego obżarstwa pączkowo-oponkowego życzę nam Wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.02.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Smacznego Kochani!! Marynata - u nas śniegu nie ma i mam nadzieję że nie dotrze do nas ( a przynajmneij do mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 U mnie pada :sick: Mirek znów petycje o śnieg pisał, tylko zapomniał ten opad zlokalizować. :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 u mnie też nie ma śniegu słonko świeci, wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 a no ja - bo Mirek śnieg chciał na bal. No dobrze - jako że cel szczytny to przeboleję jak juz i do mnie trafi. Ale od następnego tygodnia zacznę znowu marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.02.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ciekawe czy do tego śniegu mróz domówił pewnie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 to co jeszcze po jednym ale żeby nie było że skąpa jestem to i miseczka się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 07.02.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 wu - litości nie znasz :D Marynato - myślę że zapomniał o mrozie;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Kendra okrucieństwo to moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts