nita83 07.02.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 ale się zaśliniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Idę do kuchni, do Babci! Już się smażą, to coś podkradnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 no takie ciepłe świeżo usmażone najpyszniejsze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.02.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynka36 07.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 kocham to forum, siedzę przed monitorem i micha mi sie cieszy, te wirtualne imprezki, wypieki i wierszyki. cuda panie cuda Myślę że to dzieki Wam tu piszacym Mirek i Edytka odkryli w sobie ukryte całe pokłady energii i determinacji, i jeszcze dają motywację innym ( np.mi)pozdrawiam Was przy tłustym czwartku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 07.02.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 No tak śnieg zamówiony na bal, mróz jest gratis, więc proszę nie marudzić i nie narzekać. Za dwa tygodnie macie prawdziwą wiosne i ocieplenie, a po 26 lutego to już będzie można twrzyczkę do slońca cały dzionek wystawiać. Uwaga na druga połowę martca, nie dajcie się zwieść. Pączusie zjedzone na powodzenie w tym roku, czy jakoś tak. Do balu ciągłe szykowanie i wykańczanie detali. Ogólnie mamy dość, zmęczenie, nerwy i stres.Co radzicie na stres? proszę o sugestije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.02.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 tabliczkę gorzkiej czekolady tak 70 % kakao:) i nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 07.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Potwierdzam to powiedziała WU ! W całej rozciągłości Edytka i Ty Mirasku po czekoladzie gorzkiej do soboty wcinać ! Serca Wam się przy okazji wzmocnią, i na balu mniej stresa będzie ! I wysyłam dobre fluidy by Wam gładko przygotowania na bal szły ! :stirthepot::stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 07.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 mróz jest gratis,To chyba zapomnieli dorzucić tego gratisa,bo wszędzie jak patrzę okolice zera Zara wyciągam kajak bo liczę na spływ ps mam straszną zgagę po tych pączkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.02.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 na stres? herbatka, coś do podjadania i czytanie forum. Śmiechu co nie miara i można myśli oderwać od problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.02.2013 04:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 nie pamiętam kiedy widziałam tyle śniegujest normalnie jak w bajce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.02.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 czesc ludziska, śnieg popadał także u mnie Miras ale po feriach piszesz petycje o wiosne dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.02.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Mirku na stres to forum polecam ale nie stresujcie się bo przecież wszystko będzie dobrze Marynato u nas zaczyna pruszyć.. już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Gorzka czekolada i meliska na noc. No i najważniejsze - NADZIEJA. Ten bal to nadzieja na postęp dziewczynek w drodze do chodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.02.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bal to: krok do robienia kroków będzie dobrze, przecież nic się złego stac nie może wiec i nie należy sie stresować niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.02.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 A ten bal to już w sobote? no to byle do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 08.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 tak się zastanawiam czy można by było poprosić Administratora forum czy moderatora ( nie wiem kogo, a może i Redakcję) żeby przesłali taką informację do wszystkich forumowiczów ( tak jak czasem wysyłają nam na skrzynkę) z wiadomością, że forumowiecze ( i nie tylko - wiadomo) mogą przekazywac swój 1% podatku na: i wymieniamy po kolei : Julcię i Karolcię, Frania, Stefka - wszystkie nasze "forumowe dzieci" na które mozna przekazać 1% i od razu podać oczywiście nr KRS, subkonto lub brzmienie dopisku ( cel szczegółowy). Myślę że jest sporo osób, które przeglądaja np. tylko tematy techniczne i może nawet nie wiedza o takiej możliwości udzielenia pomocy naszym "forumowym dzieciom" ( przepraszam za określenie ale wiecie o co mi chodzi a nie potrafię tego łądnie ująć ) co Wy na to? myślicie że dałoby radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.02.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Chyba tak,ale można też podwiesić gdzieś wysoko wątek,bo zdaje się niektórzy mają zablokowane powiadomienia od administracji. Śniegu bardzo dużo,ale nie ma mrozu,jest ciepło i obawiam się że do niedzieli to nic z tego nie zostanie oprócz czarnej ciapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.02.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Śniegu bardzo dużo,ale nie ma mrozu,jest ciepło i obawiam się że do niedzieli to nic z tego nie zostanie oprócz czarnej ciapy To u mnie tak samo, ale może w okolicach sali balowej będzie ładnie? Mirek, postarajcie się dzisiaj pospać jak najdłużej, tyle ile to będzie możliwe. Trzymajcie się kochani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 U nas teraz sypie dość gęsto - jest nadzieja, że u Mirka też, w końcu to blisko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts