Krokusia 08.02.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Bry wszystkim U mnie wczoraj trochę sypnęło a dziś już po ptokach Jutro wielki dzień. Oby owocny dla Mirasków jak szczyt Unii Europejskiej dla Polski Znaczy się jutro forumowe trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 08.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dla zainteresowanych przedstawiam sposób na edukację seksualną najmłodszych http://i1.fmix.pl/fmi2432/f86029840025e0ff51152db9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Co pokolenie to zmiany, a niby wszystko po staremu;)Wszyscy czekają na bal? I każdy sam obgryza paznokcie;) Jutro trzeba iść na imprezę, czas szybciej zleci:) W końcu to Ostatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 08.02.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Dobry wieczor. Tez obgryzam swoje. Zagladam codziennie, ale sie nie odzywam. Wy zazwyczaj o dobrym jedzeniu i piciu, a mnie nie wolno (lekarz by mnie sam udusil chyba) Jutro wielki dzien i nie moge sie juz doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.02.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Dobry wieczor. Tez obgryzam swoje. Zagladam codziennie, ale sie nie odzywam. Wy zazwyczaj o dobrym jedzeniu i piciu, a mnie nie wolno (lekarz by mnie sam udusil chyba) Jutro wielki dzien i nie moge sie juz doczekac. Ale z nami Ci wolno:) Jak się tutaj najem i napiję to nie mam siły do lodówki podchodzić. Od razu do łóżka. Jakaś korzyść z tego jest;) To co? Częstuj się, mąż dzisiaj zrobił, uprzedzam, że dolny kawałek pikantny:). Cieniusieńka jest:) http://i3.fmix.pl/fmi1108/407074ec000dcf2c5106c875 Edytowane 8 Lutego 2013 przez polikarpia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Luuudzie, ale wielkie to zdjęcie, przepraszam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 utyłam od patrzenia:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Taka wielka, to nic dziwnego:lol:A ja MUSIAŁAM zjeść kawałek naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 08.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Idę odespać te stresy;) Dobrej nocki, do jutra:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 oj tam Poli musiałaś przyznaj się że nie mógł Cię mąż odgonić od niej:lol2: owocnego jutra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 08.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Spoko,wszystko się uda. Wiem że Miras się denerwujesz bo idziesz tam do pracy a nie na balowanie,ale nic nie musisz robić,chowaj się za Księżniczki,a one już wszystko same załatwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 poli ja Cię zaraz uduszę! to ja tu z głodu przymieram, a Ty mi tak pod oczy takie cudo pchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 MiraskuEdytko wdech, wydech na pewno wszystko się uda, jesteśmy z Wami i trzymamy kciukasy, siła pozytywnego myślenia musi zadziałać Księżniczki podbiją serca, a Książę będzie pilnował porządku Szykujcie te naleweczki, bo jutro się upijemy ze szczęścia. http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/zycze_powodzenia_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 08.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 polikarpia, mniaaaaaam, jak wirtualnie, to ja ten kawalek najbardziej pikantny proszę. W sobote mam babska impreze z mnóstwem pysznego żarcia i fajnymi drinkami, i to bedzie pierwszy raz jak nie pojde. Te wszystki zapachy to by mnie chyba zabily. Ale reszcie zycze szampanskich ostatkow. I nich nasze dzieciaczki błyszczą na balu jak najjaśniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2013 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 ale bym zjadła taką domową pizze....zaśliniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.02.2013 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 No i Miras załatwił ten mróz,u mnie w tej chwili jest 11 na minusie zupełnie nie wiem jakim cudem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 09.02.2013 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Luuudzie, ale wielkie to zdjęcie, przepraszam:oops: Ha, ale jakie smakowiteee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja jak Maciejka, poszczę... Ale trochę siły mam, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 09.02.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dołączam do klubu zaciśniętych kciuków. Zdjęcia nie wkleję, nie nie nie. Na razie muszę potrenować. A z tego napięcia to zasuwam od rana jak mały motorek, jakaś korzyść więc już jest;) Dobrze, że maleńki mróz trzyma, babki będą w dobrych humorach, fryzury się nie rozwalą A to już krok do sukcesu. Widzicie, co się dzieje? Gadam jak potłuczona. Idę...oponki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 09.02.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Też już trzymam kciuki za Księżniczki za bal i za wysokie licytacje !!! Uda się wszystko - bo musi się udać jak najlepiej ! No fakt , że się Wszyscy denerwujemy - ale to już dziś bal , więc to normalka , bo nam wszystkim bardzo zależy , by się jak najlepiej udało !:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts