Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

chętnie oddam córeczki kochane na cały jeden dzionek. Są takie słodkie no można by je zjeść, cholery jedne.

A zatoki to moje, rozwala mnie na całego. Moja żonka chce mnie zamknąć w izolatce. No nie mogę się doczekać

Edytowane przez Miras12

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żelcia, chyba nie... One nie wyglądają na uszkodzenia oun. Sęk w tym, że nie wiem na co wyglądają...

Mirek- z czyimi zatokami? Dorosłymi czy młodych? I którymi - tymi w czole czy tymi koło nosa? a może pod oczami?

No właśnie nikt nie wie na co one wygladają. Żadnej dysmorfji, no jedynie zez i słaby wzrok. Na pewno będizemy szukac przyczyny dalej.

Zatoki w czole i wkoło nosa, cholernie głupie uczucie.

Cześć Dobrzy Ludzie :)

Tą GSR (grupa szybkiego reagowania) to mnie Miras nieźle rozbawiłeś. Ale chyba coś w tym jest patrząc na to kto, gdzie, kiedy... Awatarki te same :)

Spokojnej niedzieli życzę i dalszego poczucia świątecznego nastroju jaki TU zapanował dzięki Dobrym Ludziom :) Tylko śniegu brakuje...

NO ale z tą GSR tak jest, sam to zauważyłeś i to nie tylko w tym wątku. Powinni jakiś status nadawać tym osobom.

U nas już ten piątkowy śnieg stopniał i mrozik jakiś idze.

chętnie oddam córeczki kochane na cały jeden dzionek. Są takie słodkie no można by je zjeść, cholery jedne.

A zatoki to moje, rozwala mnie na całego. Moja żonka chce mnie zamknąć w izolatce. No nie mogę się doczekać

A stopery do uszu dajesz w pakiecie? :D :D :D

Trzymaj się chłopie! Zatoki to paskudna rzecz. Musisz trochę przystopować i odpocząć bo z przemęczenia będą Cię różne a choróbska dopadać. Wiem, wiem...łatwo mi pisać ja masz tyle na głowie...no ale właśnie dlatego musisz być zdrowy :)

Spróbuję przynajmniej przez monitor posłać dobre fluidy :lol2:

Tak lalunie takie niewinne własnie jedna robi porządki w szufladzie za moimi plecami, druga z mamusi dokazuje. Wiecie jaka jest długa rolka ręcznika papierowego, ja wiem i to nie z opakowania. Krzyś dla odmiany polalował ławę, a co artysta z niego. Kochane urwisy.

Stoperów nie będziesz potrzebować, nasze córeczki nie krzyszczą, one działają po cichemu i czasami z ukrycia.

nasze księzniczki specjalizują się w porządach, zwłaszcza w szafach i komodzie. Jak chcesz to nie ma problemu, one na pewno chętnie zrobia tam porządek.

No wogóle mogę nasze córeczki wynająć do sprzątania przed świętami. Jakby co to dawajcie znać, ustale im jakis grafik.

na zatoki możesz spróbować teraflu zatoki. i acc 200 jest bez recepty. A jak nie pomoże, to steryd do nosa, ale to już na recptę. Te czołowe to zostaje głównie grzać - albo jakąś lampą albo nawet solą nagrzaną na patelni - na ścierkę wysypać i sobie nagrzewać czoło. Tylko się nie poparz. Antybiotyku się na to raczej nie daje, chyba że te zatoki to wstęp do czegoś innego.

Antybiotyk dostalem na przeziębienie, ale coś chyba za slaby a zatoki to tak od piątku mnie jakoś zaatakowały. Masz rację sprawdza się sól w ścierce. Duża ulga tylko zonka i Krzys łacha zemne drą, ale pomaga dzięki.

No i muszę wam wrzucić filmik z Julką w roli głównej, tylko się przegra.

rozumieją i próbują powtarzać. Tyle wiem.

Sinupret to ziółka. teraflu to paracetamol ale przede wszystkim substancja obkurczająca sluzówkę. Jeżeli się go weźmie plus acc plus nagrzanie to można mieć nadzieję, że - wydzielina się rozrzedzi (acc i nagrzewanie), ujścia zatok się otworzą 9to obkurczenie) i świnstwo wypłynie. Przynajmniej można mieć nadzieję ;)

Troszkę mowią, no cięzko im to idzie ale codzinnie mają robione masaże twarzy i jakoś coś próbują. nafilmiku nawet widać jak mówi Julka "a kuku".

Rozumieja co do nich mowimy. Nagram taki filmik jak uczymy dziewczynki mówić. No zabawnie wtedy jest. Najlepiej potrafią pokazać jak tatuś chrapie, zresztą sama zobaczysz.

Jak patrzę na ten filmik to myśę, że jest o co walczyć, a to najlepszy okres. Od jutra dziewczynki wracają na rehabilitacje.

Dość leniuchowania, kończy się L-4.