dusiek 10.02.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Brawo!!! A to jeszcze nie koniec!!! Będzie lepsze jutro dla Dziewczynek!!! Coś pięknego! Juz kiedys pisalam i powtorze jeszcze raz.... majac tak wspanialych rodzicow, dziewczynki pokonaja wszystkie przeciwnosci losu. Brawo Miraski, moze wreszcie kazdy nowy dzien bedziecie zaczynac z nadzieja na lepsze jutro. Utulanki sle dla calej rodzinki i dla forumowej mafffi.. tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 10.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 ufff jestesmy i odpoczywamy. DePeSia pierwsza dostała cynk. Co za ile zlicytowano, hmm jeszcze nie wiemy, ale gospodarstwo agro u DePeSi będzie miało gości. Kwota na balu zebrana z licytacji to 66 000 zł. No i teraz uwaga, bo ta kwota może być tylko jeszcze wyższa, o ile nie wiemy. Dojdą jeszcze pieniążki z części zaproszenia. Własnie wróciliuśmy z targów, gdzie była prowadzona zbiórka, pod wieczór będziemy wiedzeć ile się zebrało pieniążków. Tłum ludzi był nie mały więc na pewno coś się uzbiera. Pozdrawiam wyszystkich i dziękujemy za fanty na bal, słowa wsparcia i otuchy. Jeeesu, noo wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 10.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 WoW ale ładna sumka :wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::wave::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 10.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Odpoczywajcie Mirku, odpoczywajcie Spisaliście się na medal...złoty oczywiście My też jesteśmy "zmęczeni" bo bardzo aktywnie wspieramy Was od wczoraj Ale robimy to nie anonimowo tylko jawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Mirek - na pewno jesteście wszyscy nieprawdopodobnie zmęczeni. Ale przecie wiecie że BARDZO WARTO BYŁO!!! Pozostaje teraz cieszyć się tylko i sprawdzić na co i w jakim zakresie wystarczy uzbieranych pieniążków. Fantastycznie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 10.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak odpoczywajcie , należy Się WAM Edytko i Mirku !:yes: A wspaniałe uczucie jakie Was przepełnia jest warte wszystkiego! Cieszymy się z Wami !:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaco 10.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Hej Miraski! Gratuluję wyników aukcji, teraz już będzie tylko lepiej:)))PS. Wyglądaliście super, a Edytka jest śliczna, już wiem po kim Księżniczki mają te czarujące buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Carver błagam jak to jest na osiołka w polu wylądować jak ja tak z Wami chlać będę to mnie do szpitala nie wpuszczą na Walentynki:( a ta sumka niech się pięknie zaokrągla chociaż już ma śliczne brzuszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 10.02.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Carver błagam jak to jest na osiołka w polu wylądować jak ja tak z Wami chlać będę to mnie do szpitala nie wpuszczą na Walentynki:( a ta sumka niech się pięknie zaokrągla chociaż już ma śliczne brzuszki Wepchniemy Cię siłą! Tylko internet weź ze sobą Musimy Cię odwiedzać Ależ jestem naładowana pozytywną energią. Jakby wiosna już była w rozkwicie:) Życie jest dziwne:) I cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Poli i to będzie najbardziej boleć że nie mam jak neta wziąć bo laptop padł a i przenośnego ogonka nie ma:( a bo to tak jak coś dobrego się zadzieje to Ci co blisko to jakby pod prąd podłączeni ładowali baterie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 10.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Dobrze, ze Miras sie odezwal. Milych snow calej rodzince. A druga publiczna zbiorka to kiedy? (Miras cos wspominal, ze beda dwie) Ide spac z "bananem" na buzi! Oby wiecej takich pozytywnych dni bylo! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Edytko Mirasku jesteście cudownymi rodzicami, Księżniczki i Krzyś mają wielkie szczęście. Możecie spokojnie spać z czystym sumieniem, że robicie wszystko co tylko możecie aby dać im szczęśliwe życie. Wierzę, że i wymarzone zdrowie w końcu do Was przyjdzie. Ściskam Was mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 10.02.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Kochani, TUTAJ można obejrzeć niektóre fanty z licytacji Jednego tylko pojąć nie potrafię - jak Mirek ściągnął spinki od mankietów samemu Prezydentowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 10.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Nie mogę sobie odmówić wstawienia chociaż jednej fotki tutaj http://d.naszemiasto.pl/k/r/64/b9/51176e7dbe633_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 11.02.2013 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Cześć Dobrzy Ludzie Nic nie piłem, a łeb mnie n...o boli. Jakiś czujnik frontów atmosferycznych mi się włączył? Jakoś inaczej patrzy się na to, co pisaliśmy jeszcze na początku tego wątku Edytko i Mirku chłopcy z GROMU powinni się u was szkolić z utwardzania charakterów A ja wiem, że to dopiero początek... Wu lądowanie na osiołku w polu opisałem w dzienniku- zapraszam Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 11.02.2013 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 no i jakie super zdjęcie marynato, że jestem przystojny to wiedzialem, ale tu już trochę przesadziłem Dobra, teraz bardziej powaznie. Zmęczenie jest, ale radość jeszcze większa. Pieniążki duże się uzbierały ale niestety to nie koniec, trzeba zbierać dalej. Nie mam jeszcze wiadomości jak duzo udało się zebrać na Targach ślubnych, ale coś na pewno się uzbierało. W sbotę uderzamy na Łódz po odbiór ortez, hmm kogo moge odwiedzić po drodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 11.02.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 szkoda że nie jedziecie przez pomorze Prawdziwi z Was celebryci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Eeeee... hmmmmm.... może na zachód po drodze trochę skręcicie? Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 11.02.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Witam sie Kochani!! Cały weekend byłam z Wami ale na forum nie mogę się zalogowac z domowego komputera bo cś się chrzani ;( ale toasty dźwigałam ogromnie ogromnie się cieszę z udanego balu. musze to napisać - Edytka przepięknie wyglądałaś!! ale mi się pysk cieszy i to nawet bąbelków nei trzebaAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.02.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jeszcze dochodzą do siebie. Obejrzałam fanty. Trzeba przyznać, że pięknie to wszystko zorganizowane było. Brawa dla organizatorów. Piękne zdjęcie, całą Rodzinkę można poznać. Teraz wiem czemu dzieciaki takie ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts