Arnika 11.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ja się w kadrze nie mieszczę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) a ja do kadry mogę -jako masażystka Edytowane 12 Lutego 2013 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 11.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Gdzie jest ten nasz Miras??? niech relacje zdaję co jak, po co i dlaczego hihi ciekawość mnie zżera, co dokładnie działo się na balu:) czy dziewczynki nie bały się takiego tłumu itd..........ohhhhhhhhhhhh dlaczego my kobiety musimy wszystko wiedzieć.....heheh umrę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 11.02.2013 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Nie no Malka,samą śmietankę chcesz spijać Też się zastanawiam dlaczego Miras ani be ani me ani kukuryku,usprawiedliwienie niech mu lepiej Edyta wysmaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2013 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 umarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.02.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Miras no bez jaj, weź coś napisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.02.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 chyba nas nie porzucił celebryta jeden ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.02.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 my tu jak taka zdradzona zona czekamy, a on tam baluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Ludzie, Miras MUSI dojść do siebie po czymś takim. Na pewno to wszystko przeszło wszystkie Jego oczekiwania. Na pewno były baaaardzo duże nerwy przed, w trakcie to pewnie byli jak w transie, a teraz to wszystko musi opaść, muszą od nowa złapać pion. Bo to co się działo, to nieziemskie było. Na pewno jak tylko dadzą rady napiszą, przecież wiadomo, że to dzięki Wam, Miras i Jego rodzinka w ogóle nabrali odwagi by działać. Jak sobie przypomnę ten początek i te nieśmiałe wpisy, jakby przepraszał, że żyję. a potem, po woli z każdą Waszą odpowiedzą upewniał sie, że człowiek nigdy nie jest sam, że los Ich Córeczek nie jest Ludziom obojętny... Daliście Im skrzydła!!! Poczekajcie więc trochę, niech sobie spokojnie polatają.... Wrócą nie martwcie się. Do gniazda zawsze się wraca. Bo przecież tutaj przy Was nabierają siły by móc daje latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Żelciu Wbrew pozorom to nie jest łatwe dojść do siebie po takim speedzie. Kawka, ciasteczka, czy coś mocniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.02.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Żelcia.. masz racje... Co nie oznacza, Ze mogli by coś poklikać... Wszyscy tu ciekawi są i chcą relacji... Carver.. tak od rana z procentami.. ja już 2 kawki wypiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 12.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zero kawki idę spać. Piszę o czymś mocniejszym, bo tu sami znani... AA nie stwierdzono Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.02.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 widzę że poranną alkoholizację czas zacząć :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.02.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no ja tak wnoszę że bez jaj to Miras niczego nie napisze:rotfl: Carver mnie się przyda coś mocniejszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 No ja nie wiem ale może Miras czeka aż Wy troszkę tzreżwości nabierzecie po tych tentego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 12.02.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 to musi nam dać informację czy możemy zakończyć toastowanie My przecież tak z ich powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zadzwoniłam. No i juz wszystko wiadomo. Net mu padł!!! Tyle różnych filmików wszędzie puszczał, zdjęć dziewczynek propagował, przesyłał pism i różności do akceptacji, że zjadł cały limit i wszystko mu padło!!! Miras bardzo przeprasza, że go nie ma, jutro ma mieć to naprawione - oby tak było! Mówi, że siedzieli na balu z Edytką do konca, bo tak poprosiła Pani Poseł, odwieźli więc tylko dzieci wieczorem i wrócili na bal. W niedzielę posprzątali salę i zaraz pojechali na te targi ślubne. Wczoraj dochodzili trochę do siebie, a w sobotę jadą do Łodzi po odbiór ortez dla dziewczyn. Miras mówi, że tęskni za nami. I gorące pozdrowienia dla wszystkich przesyła. Ma nadzieję , że jutro wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 12.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 My tez bardzo tesknimy, co widac w powyzszych postach.Moze i dobrze ze inter. sie zbuntowal, bo taki "przymusowy" odpoczynek dobrze Miraskowi zrobi.Pozdrawiam Wszystkich i proponuje... kilka dni abstynencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.02.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 ufff jestem ale wejście zajeło mi całe 30 minut. Po 12 stej będziemy mieć już dostęp. Przepraszam i wybaczcie ale chyba z tego balu to cały limit wyczerpałem. Atmosfera jest super, dziewczynki zadowolone i Krzyś szczęsliwy. Wszystko opiszę opbiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 12.02.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 no nie da rady wpisać nic, byle do 12 stej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts