dusiek 02.12.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 oj to ciocia musi teraz dobrze tę opcję przemyśleć to byłby niezły sprawdzian moich granic wytrzymałości Krokusia, nie bedzie zle , ja chetnie pomoge, we dwie z takimi slodziakami damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 02.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Tak się właśnie zastanawiałam czy to Julka tak pieknie powierdziała "a kuku" stąd też pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 02.12.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Tata Mirasek, do lozka marsz / wygrzewac te zatoki / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.12.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dusiek zwykle to ja go gonię do spania, jak już nosem wciska klawisz- mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a potem pisze, że błędy ortograficzne mu wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 mało tej dokumentacji. I dziwna. Dziewczyny były badane jednego dnia, przez tą samą osobę. W badaniu Karolina bardziej w kierunku spastycznym, Julka wiotka. Badanie trudne do porównania, takic nieuporządkowane ale dla mnie przentują zupełnie różny obraz a rozpoznanie takie samo. I od razu podejrzenie genetyki czy choroby metabolicznej. Nie klei się to. Domyślam się, że masz opisy innych neurologów, co oni piszą o odruchach itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Oj EZS to pierwsza wizyta neurologiczna od której wszystko się zaczeło, zobacz na datę. Nadal mam problem z wrzuceniem wyników badań do bloga, chyba jest ich za dużo. Oj pozostali to dopiero opisują. Laski już śpią, Krzyś no prawie. Mama prasuje a ja siedze w ciepłych kapciach i popijam ciepłą herbatkę. Jeszcze trochę posiedzę, muszę zrobić nowego bloga. Jutro nie będzie czasu. Tak wiem do łózia, dobrze macie racje ale za chwilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.12.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dusiek zwykle to ja go gonię do spania, jak już nosem wciska klawisz- mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm a potem pisze, że błędy ortograficzne mu wychodzą Masz tu chyba jakąś kamerę, tylko gdzie ty ja schowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 02.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ty masz kamerę i zapomniałeś ją wyłączyć... A może to Julka z Karolinką filmują tatę, gdy pisze nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 02.12.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Ok to poczekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 02.12.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Juleczka słodka, aż się micha do niej do ekranu śmieje Mój starszak z chęcią zawsze ogląda filmiki i się dopytuje co tam u dziewczynek i Krzysia (przede wszystkim Krzysia- eh te chłopaki). Pozdrawiamy serdecznie. A teraz marsz do łóżka! Święta niedługo, tyle pracy przy porządkach i choince, nie możesz im tam kichać i biadolić!!! Wygrzać się porządnie. My czasem robimy moczenie nóg w baaardzo gorącej wodzie z solą. Na początku nogi można zamoczyć najwyżej na sekundę ,ale potem dwie, trzy i na całego. Po "kąpieli" natrzeć stopki maścią rozgrzewającą , skarpetki i do wyrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Sinupret to ziółka. No właśnie po tych ziółkach to ja normalnie czułam, jak mi tam kamienie kruszeją, rozpuszczają się i spływać zaczynają. Dziwne uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Julka to po prostu urodzona gwiazda filmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 02.12.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Krokusia, nie bedzie zle , ja chetnie pomoge, we dwie z takimi slodziakami damy rade. Dusiek musimy to poważnie przemyśleć....słowo się rzekło - a właściwie napisało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 03.12.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Cześć Dobrzy Ludzie Mam nadzieję Miras, że zatoki ok. Nogi wymoczone we wrzątku i spałeś w skarpetkach i czapce. Oczywiście mam też nadzieję, że dziewczyny wszystko nagrały kamerką i wrzucą na forum Trzymajcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.12.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No powiem tak, Księzniczki dzisiaj w nocy przegieły. Obudziły się o 3 nad ranem i straszliwe pogadać chciały. Skończyło się tak, że o 5 rano jak zaczołem szykować się do pracy, kolejne próby usypiania kochanych córeczek podjeła Edytka. Jeśli chodzi o mnie to ok wasze zalecenia pomogły, posłuchałem was i pomogło, chyba. Jak na razie czuje się dobrze tylko nie wiem czemu ale trochę spać mi się chce, to chyba po tej soli w ręczniku co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.12.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Krokusia ty lepiej uważaj bo zjawie się z księzniczkami i powiem że my tylko na chwile je zostawimy. Gdyby ciocia dusiek była bliżej już dawno byśmy to zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Najważniejsze, że ścierki z solą pomagają, choć nie daj się zwieść i dbaj bardzo o siebie nadal, najczęściej choroby się rozwijają wtedy, kiedy delikwent omamiony chwilową poprawą, przestaje dbać. Chyba księżniczki rozmowne są po prostu, nie wiem, czego Ty narzekasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 03.12.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Krokusia ty lepiej uważaj bo zjawie się z księzniczkami i powiem że my tylko na chwile je zostawimy. Gdyby ciocia dusiek była bliżej już dawno byśmy to zrobili. Mirasku, nawet nie wiesz, jak baardzo chetnie bym sie cala trojka zajela. Zycze Wszystkim dobrego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Krokusia ty lepiej uważaj bo zjawie się z księzniczkami i powiem że my tylko na chwile je zostawimy. Gdyby ciocia dusiek była bliżej już dawno byśmy to zrobili. Miras ja do cioci Dusiek...mam rzut beretem ....no jakaś godzinka jazdy samochodem - to kto wiem, może się jakoś namówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Krokusia,skoro do Duśki masz godzinkę,to jeśli dobrze myślę, a Ty z dobrej strony mieszkasz to my możemy być sąsiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts