Miras12 19.02.2013 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 dziękujemy nita . Jest jest betoniarka, cholera że za czasów mojej młodości takich betoniarek nie było. Bym budował, że hohoho. Taką betoniarą to do tej pory to ze 100 domów bym już wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mirku największą nagrodą jest uśmiech dzieci. dobrze, że mówisz że wszystko ok, bo nie widziałam na oczy zabaweczek i się trochę denerwowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 19.02.2013 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Nita zabaweczki cudne, zestaw do herbatki bardzo praktyczny. Od dwóch dni wracam z pracy i dziewczynki czekają na tatusia z "gorącą" herbatką. Przy takiej pogodzie jest miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 no prosze jakie kochane córeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 chwile gdy dzieci się bawią a nie marudzą zawsze są bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 19.02.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Miras,nie wiem jak Ty to człowieku robisz,ale prognozy na początek marca zmieniły mi się z minus 11 na plus 7 to jest szaleństwo jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 19.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 ma synek te względy albo już nie chce słuchać naszego marudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mirek - piękna fotorelacja, szkoda jak się patrzy na Julkę wystraszoną, ale... to minie. Będzie jeszcze dobrze, przyzwyczają się obie do ortez, a przeież wiadomo, że to niezbędna pomoc, żeby mogły chodzić. Teraz tylko ćwiczenia, praca, rehabilitacja - a postępy MUSZĄ przyjść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 19.02.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Super fotorelacja! Dziewczynki były dzielne, i ich rodzice tez A prezent herbatkowy bardzo trafiony Dziewczynki i Krzyś z takim dostojeństwem delektują się herbatką, że jeszcze troszkę a zażyczą sobie pić z najlepszej porcelany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mirek, te ortezy są na stabilizację stopy? A co one mają pomóc, to znaczy w czym jest tu problem? Pzyznaję, że mało tu rozumiem, dlatego tak mało się odzywam, ale z tego, co pamiętam jedna "szła" w spastykę a druga w wiotkość, ale tylko stopy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 19.02.2013 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 dokładnie tak, orteza ma stabilizowac stopki, nie dopuszczać do pokurczania paluszków oraz ich rozszerzania. Jedno zasadnicze pytanie. Ortezyb winno się nosić w dzień czy w nocy, ma ktoś jakieś doświadcznie? Lekarz mówił na dzień, tak na 4-5 godzin, rehabilitant na noc. Hmmm bądź tu mądry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 19.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Znajoma moja ma ortezę na jednej nodze i używa tylko za dnia, natomiast znajomej syn ma ortezę Bauerfeind CaligaLoc i miał nosić dzień i noc. To chyba zależy od modelu............... Edytowane 19 Lutego 2013 przez kathi85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mirek, a kiedy mięśnie bardziej pracują? w dzień czy w nocy ? Orteza ma stabilizować, czyli prowadzić do naturalnego i prawidłowego położenia stopy, korygując patologiczne rozciągnięcie i przykurcz mięśni. Więc moim zdaniem lepiej zadziała w dzień, gdy dziewczynki sa aktywne. Ale to jest moje zdanie. Dzwoniłam dziś do Cię, ale poczta mi się włączyła, a z maszynami nie gadam. Masz juz skypea ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 19.02.2013 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 100% No i nasz najnowszy fiilmik z księżniczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 20.02.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 witam się i ciepłego dnia wszystkim życzę ! i filmik mamy :) dzięki Mirku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 20.02.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Rozpłakałam się jak małe dziecko :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 20.02.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I ja sie popłakałam. Ten filmik jest chyba najsmutniejszy ze wszystkich dotąd pokazanych.Kochane dziewczynki!I niech ten filmik poruszy jak najwięcej serc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 20.02.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 I ja sie popłakałam. Ten filmik jest chyba najsmutniejszy ze wszystkich dotąd pokazanych. Kochane dziewczynki! I niech ten filmik poruszy jak najwięcej serc! Zazdroszcze Wam, u mnie ten filmik nie moge odtworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.02.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Nie ma co płakać, kochani, trzeba tylko nadal pracować, tak jak do tej pory! Przy wytężonej pracy postępy MUSZĄ przyjść, a zapału i miłości Wam, jako Rodzicom, nie brakuje. Trzeba tylko trochę pomóc dziewczynkom, one dadzą radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 20.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Zazdroszcze Wam, u mnie ten filmik nie moge odtworzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts