kathi85 21.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Jak dla mnie BOMBA tylko żeby Pan rehabilitant się nie przestraszył jak zobaczy słonia morskiego :lol2: kto będzie ćwiczył z dziewczynkami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 22.02.2013 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kathi :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 kathi nie przesadzaj. Jeszcze nie wiesz jak wygląda ratownik. No ale rozwieje twoje wyobrażenie i nakreślę parę słów: - wysoki chłop - całe metr sześćdziesiąt dwa, - na klacie włosy ciemny bląd no i troszkę na pleckach, - uzębienie pełne snieżnobiałe, jak włoży protezę, - wiek, no cóż słuszny, - waga słuszna do wieku, - cechy charakterystyczne: duży nos z lekkim przebarwieniem, krótkie rączki nie proporcjonalne do wzrostu, ten facet to jeden wielki mięsień, piwny. Bardzo rozpoznawalny po czerwonych stringach kompielowych, wiadomo rehabilitant a zarazem ratownik musi być rozpoznawalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mirek, a napisz no nam trochę, jak wygląda dzień dziewczynek? Miałeś pokazać fotki z zajęć rehabilitacyjnych... Napisałbyś coś więcej co doktory gadajom. Wiesz, zachwyty zachwytami, ale zdałoby się trochę konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.02.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mirku ratownik musi się wyróżniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 jakl widać się wyróżnia . Oczywiście to był żart. Może troszkę nie smaczny ale .. Hmm DePeSiu oczywiście że mogę napisac jak wygląda nasz dzionek. Już dawno miałem to zrobić, ale czy nie wolałabyś to zobaczyć? Jest taka szansa, cały czas jesteśmy w kontakcie z TVN a dokładnie z programem Zielone Drzwi. Właśnie tam będzie pokazany jeden nasz dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 dzisiaj będzie potwierdzenie czy program uda się nakręcić w poniedziałek lub wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.02.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 no i to jest kolejna ważna wiadomosć!! super super super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Kendra a ja ci wiadomośc w sprawie pieca pisałem, przeczytaj no. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 22.02.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Żart???? :(a ja już się nakręciłam heheh ale co do ratownika to poproszę go żeby wszystkie nowe ćwiczenie najpierw przetestował na mnie muszę sprawdzić czy aby odpowiednie dla dziewczynek :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 22.02.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Ja myślałam, że Zielone Drzwi robi reportaże tylko o podopiecznych fundacji TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 No widzisz - jak cię paluszkiem dźgnąć leciutko http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/m050.gif to zaraz sypiesz konkretniejszymi wieściami - ekstra! Opowiadaj, dokładnie! I co doktory mówią, nic nie piszesz, Miras!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 na szczęście nie Tam chcemy pokazać taki nasz jeden dzień, jak to wygląda i co właściwie robimy. jeśli chodzio o diagnoze to nadal jej nie mamy. Czekamy na kolejne wyniki badań genetycznych z Wrocławia. Kathi przeciez nagroda jest twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 a bo DePeSiu co mam pisać, wyników nie ma. Termin następnej wizyty u genetyka no właśnie jak będa wyniki i jak zapłacimy za badania 3600. Kolejne konkretniejsze badania w maju w CZD w Warszawie. W między czasie na pewno zrobymy te następne badanie genetyczne, prześwietlenie bioder i kolanek. Czekamy też na rezonans magnetyczny główek, na marzec może się udać. Wiadomno wiosna a my do szpitala, aco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 22.02.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Mirku - przeczytałam - ogromnie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 nie ma za co dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.02.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 obejrzałam film i dobrze że sama byłam bo ryczałam jak dziecko jak zobaczyłam biedne zapłakane Słoneczka w trakcie rehabilitacji, synusia też rehabilitować musiałam i pamiętam jak strasznie bolało - Jego ćwiczenia a mnie serce, On płakał i ja płakałam i ćwiczyliśmy dalej płacząc oboje:( ale było warto, każda łza która spłynęła przybliżała nas do końca rehabilitacji, my mieliśmy malutki problem, Wy duży ale i Wy z każdą łzą bliżej sukcesu jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 22.02.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dziękuję WU, to co napisalas jest prawdą. Człowiek świadomie naraże własne dziecko na ból i cierpienie tylko po to żeby je ratować. Dokładnie czujemy to samo przy każdej rehabilitacji, przy każdym pobycie w szpitalu. Nie raz już się zastanawiałem kiedy nasz pociechy będa mogły zwyczajnie nabroić, zwalić doniczkę, zbić ulubiony wazonik mamy itd. Oczywiście głęboko wierzymy, że nasze dziewczynki będą chodzić, grać w gumę i biegać boso po trawie. Pomimo wszystkich chwil, tych dobrych i tych złych nasze dzieciaczki uczą. To wlasnie dzięki nim nabraliśmy dystansu do życia. Do potrzeb bez których kiedyś nie potrafilibyśmy żyć. Taka sytuacja jak nasza, ta nie pwenośc jutra, oczekiwanie na kolene wyniki mogą naprawdę człowieka przygnieść, ale też moga go wzmocnić i pozwolić spojrzec co tak naprawdę w życiu naszym jest ważne. Człowiek zwyczajnie szanuje każdą chwilę spędzoną z ukochaną osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 23.02.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 bardzo mądrze piszesz Mirku wu ja taka małą prywatę mam, nie sprzedajesz może czasem swoich cudnych jajek wielkanocnych? takich jak na aukcję zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.02.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Mirasku bo tylko tak człowiek uczy się cieszyć z każdego drobiazgu, nie płacze że nie wygrał w totka ale cieszy się na widok pajęczyny na której krople rosy w porannym słońcu lśnią jak diamenty:) Nita sprzedawać nie ale zrobić dla Ciebie mogę powiedz ile i jak duże no i jakie kolorki preferujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts