polikarpia 26.02.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To chyba znowu sprawka Mirka z ta pogodą, ale masz chłopie chody:) STO lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mireczku wszystkiego naj, naj dużoooo zdrówka, sił i duuuużo miłości od Edytki i dzieciaczków Od nas oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 26.02.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) http://imageshack.us/a/img96/343/398pxjawdrowniczekpl.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji imienin, spełnienia marzeń obyś był dalej takim SUPERBOHATEREM dla dziewczynek, jakim jesteś dziś http://imageshack.us/a/img46/91/superbohaterwpowietrzu.jpg Edytowane 27 Lutego 2013 przez kathi85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polikarpia 26.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 dwa razy to samo, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 kathi a Mirek to z której strony lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.02.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jak już wcześniej pisałem dotarły ortezy dziewczynek. Dzisiaj przyszly też okularki dziewczynek. jutro zrobię kilka fotek żeby sami zobaczyli jak nasze księzniczki sa teraz poważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Najlepszego, by zadziało się w Twoim życiu tak jak sobie wymarzyłeś Wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.02.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 przecież obiecalem, proszę pamietać co pisalem o marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 http://www.we-dwoje.pl/files/Image/galerie/6296/galeria_we_dwoje_2.jpg :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 26.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 a co pisałeś o marcu? już nie mogę się doczekać kiedy pokażesz dziewczynki w okularkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.02.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sto lat Mirku! Niech coraz więcej dobrych ludzi Wam się trafia!!! Kciuki trzymamy tutaj wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 EZS czy miały przewodnictwo, nie miały. . Aaa, dlaczego???? dla mnie jest to podstawowe badanie, bo rozumiem, że obraz jest taki, jakby coś się w postępującyc sposób psuło, cały czas to po mnie chodzi, tak jakby się psuły połączenia w kończynach... No, nieważne, powinni zrobić i to kilka razy, żeby monitorować... A tak poza tym, to najlepsze życzenia, żeby wszystko się powyjasniało i to szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 26.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sama jestem ciekawa jak księżniczki będą wyglądały w okularach a jak z ortezami, dziewczynki wpełni zaakceptowały?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 26.02.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Sto Lat Mirku, sił do walki o zdrowie dziewczynek i wytchnienia od codziennych problemów, dużo dużo miłości i ciepła rodzinnego. No to kochani, chlup za Miraska http://www.abramakabra.pun.pl/_fora/abramakabra/smilies/[zdrowie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 26.02.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mirku, zyczenia zdrowia, szczescia i spelnienia WSZYSTKICH MARZEN!!!!!!! przesyla Maciejka ha ha ha... Kathi, ales mu pojechala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 26.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mirku ! Sto lat !! I szybkiego pokonania wszelakich problemów ! Spokoju i radości Waszej Rodzince ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.02.2013 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 EZS wiem i też mnie ta bierność wkurza. Caly czas trzeba wyciagać te informacje od lekarzy. Nie wykonuja żadnych innych badań bo zwyczajnie nie wiedzą jakie. tak jest niestety od początku. To wlasnie przez takie dzalania czlowiek wpada w pętlę długów i złudnych nadzieii. Poczatkowo jak stwierdzono chorobę dzieci to było "troszke ćwiczeń i będzie dobrze, będż chodzić, dojdą do siebie bo to wczesniaki. Nie ma xsensu zakladania subkonta w fundacji". w miarę czasu stan dziewczynek nie wiele się poprawil to bylo "szybko zakladajcie subkonto, nie dacie rady" - marzec 2012 dziewczynki sa zbyt chore. Noz jasna anielka ale pytałem się. Dziś już nie ma nikt wątpliwośc że sa chore tylko pozostaje pytanie na co. Czy ten stan spowodowal poród|? no nie. Powiklania poszczepienne i inne sprawy, no tez nie bo przeciez nic się nie wydarzyło po drodze. No to wlasciwie co? . Tak zawszde kończy się rozmowa. No to jakies badania może zrobimy. No tak zrobiliśmy i co dalej, no nic. Zostały wykonane badania krwi itd wszystko OK. Zrobisliśmy badania z podejrzeniem fenylokoturia itd. Więcej co możemy zrobić? Przecież nie możemy położyć dzieci i je kompleksowo badać bo zwyczajnie nie ma na to środków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 26.02.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 oj kathi ja nie jestem aż tak stary. No ale jak tak dalej będe intensywny tryb zycia prowadził to długo czekac nie trzeba będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ale fenyloketonuria jest badana przesiewowo.Czy coś się zmieniło ostatnimi laty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.02.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mirek, wszystkie opcje są możliwe. I te, że poród i te, że ujawnia się powoli jakaś choroba. Nawet to, że one wcale nie są chore na to samo (to akurat mówi mój nos... ale mój nos może się tu mylić bo on nie jest pediatryczny ).... Jest jedna z zasad - jeżeli nie wiadomo, co się dzieje, to trzeba obserwować, aż będzie wiadomo. To zasada lekarzy. Zasadą pacjentów powinno być - jeżeli lekarz nie ma pomysłu to zmienić lekarza. Nie jest to złośliwe z mojej strony, po prostu kazdy ma okreslony zasób wiedzy i doświadczenia. Zmiana lekarza często oznacza wpłynięcie na inne wody. I wcale nie dlatego, że tamten był do bani a ten świetny (jak to często mówią pacjenci), ale dlatego, że ten akurat kiedyś gdzieś widział coś podobnego... A przewodnictwo powinni zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts