dusiek 03.12.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Miras ja do cioci Dusiek...mam rzut beretem ....no jakaś godzinka jazdy samochodem - to kto wiem, może się jakoś namówimy Krokusia, ciotka duska mieszka za "wielka woda" i bardzo zaluje, ze tak daleko od wspanialych ludzi, jakimi jestescie.Pozdrawiam i cieplego wieczorku zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Krokusia, ciotka duska mieszka za "wielka woda" i bardzo zaluje, ze tak daleko od wspanialych ludzi, jakimi jestescie.Pozdrawiam i cieplego wieczorku zycze. ojoj! Dusiek to mnie zmartwiłaś rozumiem, że z B-B pochodzisz? Widzisz ja tu zaledwie "kotem" jestem i dopiero Was poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Krokusia,skoro do Duśki masz godzinkę,to jeśli dobrze myślę, a Ty z dobrej strony mieszkasz to my możemy być sąsiadkami Malka myślę, że z dobrej strony mieszkam sąsiadkami zawsze możemy zostać niezależnie od odległości a mieszkam pod Katowicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 a,że tak zapytam pod Katowicami, to z której strony Brynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 03.12.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 ojoj! Dusiek to mnie zmartwiłaś rozumiem, że z B-B pochodzisz? Widzisz ja tu zaledwie "kotem" jestem i dopiero Was poznaję Tak Krokusia, pochodze z tego miasta i caly czas tesknie za nim, ale nic straconego, kiedys napewno zrobimy sobie zjazd forumowiczow, oczywiscie z Miraskami na czele. Mam marzenia ...co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 a,że tak zapytam pod Katowicami, to z której strony Brynicy Malka ja zawsze jestem po tej właściwej stronie, niezależnie od położenia ale akurat wypadło mi mieszkać na zachód od Brynicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 A to witam Panie Ślązaczki i pozdrawiam z Zabrza (tu wszystko blisko po sasiedzku ) Miras jak tam dzieciaczki dzisiaj? Grzeczne oczywiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Tak Krokusia, pochodze z tego miasta i caly czas tesknie za nim, ale nic straconego, kiedys napewno zrobimy sobie zjazd forumowiczow, oczywiscie z Miraskami na czele. Mam marzenia ...co ?? Dusiek marzenia są po to aby się spełniały no to ja dalej prowadzę casting na wspólniczkę do opieki nad Księżniczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 03.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witaj Kendra Miras jak widzisz rośnie Ci tutaj śląska grupa wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 03.12.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 coś jest na rzeczy taki niby zbieg okoliczności? coś dużo tych zbiegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 04.12.2012 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Cześć Dobrzy Ludzie Widzę, że się Ciocie organizują do przejęcia opieki nad dzieciaczkami Miras wypłynął na te swoje zatoki, że go nie widać? U nas już świątecznie http://i2.fmix.pl/fmi1886/e7a01f0b001b1c5250bc8ff4 Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 O rany, Carver, jak pięknie! Muszę i ja dzisiaj zrobić kilka zdjęć. No cudnie po prostu, od razu bym tam szła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 04.12.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 jakie szła, jakie szła i wtedy wszystko zadeptane, trzeba stać i podziwiać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.12.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Phi, zawsze się jakiś malkontent znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.12.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam Przeczytałam całą historię Twoich ślicznych dziewczynek. Oczywiście jak każdy tu jestem pełna podziwu dla Twojej żony, która tak świetnie radzi sobie z trójką małych dzieci. Myślę też, że słowa ogromnego uznania należą się również Tobie. Na filmikach widać (słychać), jak dobry kontakt masz ze swoimi dziećmi, no i jak dzielnie i nieugięcie walczysz o zdrowie Księżniczek. Wiem, co to znaczy małe bliźniaki (sama mam już czterolatków) więc tym bardziej rozumiem Wasze zmęczenie fizyczne i psychiczne. Tworzycie wspaniałą Rodzinę i to dodaje Wam sił w walce o dzieci. Bardzo chciałabym jakoś pomóc. Większość rzeczy po moich maluchach już niestety wydałam, ale będę miała na uwadze, że masz synka o rok tylko młodszego od moich szkrabów. Coś tam jeszcze znalazłam, parę zabawek dla Twoich dzielnych dzieciaczków i jakieś ubranka. Podeślij mi proszę adres, postaram się jak najszybciej przygotować wysyłkę. Pozdrawiam cieplutko i trzymam mocno kciuki za Waszą Rodzinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.12.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Witam wszystkich i dziękujemy, na pewno chętnie oddamy wam księzniczki pod opiekę. Ciocia dusiek jak kiedys przyjedzie to na pewno nas odwiedzi, prawda?. Wczoraj to byl dzien pelen pracy i hałasu. Padlem z nóg, a wróciłem do domku dopiero o 2 nad ranem. Oczywiście księżniczki czekaly na tatusia. Dzisiaj od rana bawimy się z synkiem, a czym to pokażę na zdjęciach. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nas tak wspieracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.12.2012 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 (edytowane) No i co ja robilem z Krzysiem od rana http://i1.fmix.pl/fmi1798/e4be97b9001a26a950bddfcf/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi1579/a751da530002836250bdde3c/zdjecie.jpg Dostaliśmy jeszcze taki ładny rysunek, który zostało ficjanie przez Krzysia powieszony na honorowym miejscuhttp://i1.fmix.pl/fmi2982/c435ef8d000bee9c50bde1d9/zdjecie.jpg Dziękujemy cioci Ani i wujkowi Bartkowi. Krzyś równiez pozdrawia Filipka i dziękuje za zabawki. Powiedział, że da wam buziata. Edytowane 4 Grudnia 2012 przez Miras12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.12.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Ciociu dusiek wszystko wporządku zalatwione, prezenty wręczone, bo sami nie mogliśmy wytrzymać. Wielka radość no i buziaki od dzieciaczków.Pozdrawaimy cię cieplutko.carver ale u ciebie bajkowo, zabieram dzieciaczki i jadę do ciebie na sanki. U nas trochę śniegu też spadło, więc było machanie łopatą raniutko. No ale trochę za malo na ulepienie bałwana, czy jazdę sankami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.12.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jaki śliczny rysunek!! Dzieci mają wyobraźnię - żeby akurat sterowiec narysować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.12.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 No jest bardzo ładny, to prezen dla Karolinki, Julki i Krzysia od ich przyjaciół Filipka i Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts