Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Miras ja do cioci Dusiek...mam rzut beretem ....no jakaś godzinka jazdy samochodem - to kto wiem, może się jakoś namówimy ;)

Krokusia, ciotka duska mieszka za "wielka woda" i bardzo zaluje, ze tak daleko od wspanialych ludzi, jakimi jestescie.Pozdrawiam i cieplego wieczorku zycze.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Krokusia, ciotka duska mieszka za "wielka woda" i bardzo zaluje, ze tak daleko od wspanialych ludzi, jakimi jestescie.Pozdrawiam i cieplego wieczorku zycze.

ojoj! :bash: Dusiek to mnie zmartwiłaś :( rozumiem, że z B-B pochodzisz? Widzisz ja tu zaledwie "kotem" jestem i dopiero Was poznaję :)

Krokusia,skoro do Duśki masz godzinkę,to jeśli dobrze myślę, a Ty z dobrej strony mieszkasz ;) to my możemy być sąsiadkami :)

Malka myślę, że z dobrej strony mieszkam ;) sąsiadkami zawsze możemy zostać niezależnie od odległości :wiggle: a mieszkam pod Katowicami :bye:

ojoj! :bash: Dusiek to mnie zmartwiłaś :( rozumiem, że z B-B pochodzisz? Widzisz ja tu zaledwie "kotem" jestem i dopiero Was poznaję :)

Tak Krokusia, pochodze z tego miasta i caly czas tesknie za nim, ale nic straconego, kiedys napewno zrobimy sobie zjazd forumowiczow, oczywiscie z Miraskami na czele. Mam marzenia ...co ??

a,że tak zapytam pod Katowicami, to z której strony Brynicy ;)

Malka ja zawsze jestem po tej właściwej stronie, niezależnie od położenia ;) ale akurat wypadło mi mieszkać na zachód od Brynicy :)

Tak Krokusia, pochodze z tego miasta i caly czas tesknie za nim, ale nic straconego, kiedys napewno zrobimy sobie zjazd forumowiczow, oczywiscie z Miraskami na czele. Mam marzenia ...co ??

Dusiek marzenia są po to aby się spełniały :) no to ja dalej prowadzę casting na wspólniczkę do opieki nad Księżniczkami ;)

Cześć Dobrzy Ludzie :)

Widzę, że się Ciocie organizują do przejęcia opieki nad dzieciaczkami :D

Miras wypłynął na te swoje zatoki, że go nie widać?

U nas już świątecznie

http://i2.fmix.pl/fmi1886/e7a01f0b001b1c5250bc8ff4

Miłego dnia! :bye:

O rany, Carver, jak pięknie!

Muszę i ja dzisiaj zrobić kilka zdjęć.

No cudnie po prostu, od razu bym tam szła! :D

Witam

Przeczytałam całą historię Twoich ślicznych dziewczynek. Oczywiście jak każdy tu jestem pełna podziwu dla Twojej żony, która tak świetnie radzi sobie z trójką małych dzieci. Myślę też, że słowa ogromnego uznania należą się również Tobie. Na filmikach widać (słychać), jak dobry kontakt masz ze swoimi dziećmi, no i jak dzielnie i nieugięcie walczysz o zdrowie Księżniczek. Wiem, co to znaczy małe bliźniaki (sama mam już czterolatków) więc tym bardziej rozumiem Wasze zmęczenie fizyczne i psychiczne. Tworzycie wspaniałą Rodzinę i to dodaje Wam sił w walce o dzieci.

Bardzo chciałabym jakoś pomóc. Większość rzeczy po moich maluchach już niestety wydałam, ale będę miała na uwadze, że masz synka o rok tylko młodszego od moich szkrabów. Coś tam jeszcze znalazłam, parę zabawek dla Twoich dzielnych dzieciaczków i jakieś ubranka. Podeślij mi proszę adres, postaram się jak najszybciej przygotować wysyłkę.

Pozdrawiam cieplutko i trzymam mocno kciuki za Waszą Rodzinkę.:bye:

Witam wszystkich i dziękujemy, na pewno chętnie oddamy wam księzniczki pod opiekę. Ciocia dusiek jak kiedys przyjedzie to na pewno nas odwiedzi, prawda?. Wczoraj to byl dzien pelen pracy i hałasu. Padlem z nóg, a wróciłem do domku dopiero o 2 nad ranem. Oczywiście księżniczki czekaly na tatusia. Dzisiaj od rana bawimy się z synkiem, a czym to pokażę na zdjęciach. Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że nas tak wspieracie.

No i co ja robilem z Krzysiem od rana

http://i1.fmix.pl/fmi1798/e4be97b9001a26a950bddfcf/zdjecie.jpg

http://i1.fmix.pl/fmi1579/a751da530002836250bdde3c/zdjecie.jpg

Dostaliśmy jeszcze taki ładny rysunek, który zostało ficjanie przez Krzysia powieszony na honorowym miejscu

http://i1.fmix.pl/fmi2982/c435ef8d000bee9c50bde1d9/zdjecie.jpg

Dziękujemy cioci Ani i wujkowi Bartkowi. Krzyś równiez pozdrawia Filipka i dziękuje za zabawki. Powiedział, że da wam buziata.

Edytowane przez Miras12

Ciociu dusiek wszystko wporządku zalatwione, prezenty wręczone, bo sami nie mogliśmy wytrzymać. Wielka radość no i buziaki od dzieciaczków.

Pozdrawaimy cię cieplutko.

carver ale u ciebie bajkowo, zabieram dzieciaczki i jadę do ciebie na sanki. U nas trochę śniegu też spadło, więc było machanie łopatą raniutko. No ale trochę za malo na ulepienie bałwana, czy jazdę sankami.