wu 28.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 piękne torty Księżniczki z należytą powagą wysłuchały STO LAT a Tatusiowi to faktycznie cosik głosik drżał no i odkupią Cię jeszcze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.02.2013 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 No nie WU z tym się nie zgodzę, wcale tatusiowi głosik nie drżał. Tatuś troszkę jęczał bo mu Krzyś na dużego palucha u stopy stanoł. Zresztą można to zaobserwowac na filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 wolałam nie pytać o co z tym wyciem chodziło bo na jęk mi to nie wyglądało:rotfl: wiem gdzie są drzwi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 28.02.2013 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 To się mnie dzisiaj zbiera. Jak was nie kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.03.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Śliczne okularki, Dziewczynki w okularkach jeszcze piękniejsze..., a urodzinki łezkę wyciskają z oka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 01.03.2013 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 jakie zajefajne kosmiczne okularki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 01.03.2013 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mirku, moze dziewczynki posadz przed lustrem, niech zobacza jakie piekne buziaczki w okularkach spogladaja na nie z lustra. Moze przekona je to do noszenia okularkow? przeslodko wygladaja, sto lat w Twoim wykonaniu swietne ale Edytka chyba dluzej cwiczyla. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 01.03.2013 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Film genialny, dzieciaki fantastyczne Krzyś aż tuptał, żeby siostrzyczką pomóc zdmuchiwać świeczki hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mirek - a napisz mi na pw czy do mnie ktoś przyjedzie na ten weekend, bo nikt jeszcze nie zadzwonił, terminów nikt nie uzgadnia, a potem może być pozajmowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 01.03.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 śliczności !! świetne te okularki i buzie takie uśmiechcnięte dusiek z tym spiewaniem pewnie jest tak że Edytka na wszystkich urodzinach śpiewała więc się wyrobiła a Mirek toasty wznosił to też śpiew mniej trenował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 O tym, czy da się po ludzku leczyć dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.03.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 DPSia, dzieci to jeszcze się da... dorosłych to już wcale. Trzeba być bardzo zdrowym żeby się leczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 02.03.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Proszę mnie nie krytykować za śpiewanie, jak mogłem tak śpiewałem. No ale skoro tak źle to wyszło w mioim wykonaniu, a Edytka to cacy cacy(ach ta solidarność), to Ja oświadczam, że od dziś trenuję. Teraz to będzie wasza zasługa, że dzieci i Edytka będą musiały tego słuchać. Dobra a teraz bardziej poważnieDePeSia jak tylko uda mnie się ustalić kto zlicytował twoją nagrodę to odrazu dam znać. Oglądałem wczoraj program na TV Puls, hmm bardzo blisko naszych dziewczynek. Różnice są ale to nie świadczy o niczym. Na pewno temat zostanie przewałkowany.DePeSia bardzo fajny temat ruszyłaś. U nas idąc do lekarza, czy starając się o wizytę musisz mieć minę "przeprasdzam, że żyję i przyszedłem coś zapytać" Troszkę doświadczenia już mamy w tym temacie. Oczywiście są lekarze z powołania, niestety stanowią oni niewielki procent. Wchodzisz do recepcji i już tam słyszysz jak jesteś marny, głupi, nie rozumny i w zasadzie Pani z recepcji może Ci zdiagnozować problem, dać Ci wskazówki, bo po co Pan ma tam łazić. Pani z recepcji wie lepiej czy jest potrzebna konsultacja czy nie. Wiemy jak działa u nas służba zdrowia i nie narzekamy, ale czy Pan/Pani doktor mogliby nie narzekać? Może sami mogliby zmienić coś w swoim postępowaniu, zachowaniu, organizacji, żeby było lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ty lepiej poszukaj roboty w DE, będzie Wam jeszcze bliżej do nas, a i dzieci będzie o niebo łatwiej leczyć... No to ja czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.03.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Oj coś strasznnie cicho na wątku. Nikt nic nie pisze oprócz DePeSi, hmm dziwne. Jakieś pomarańczowe tło mnie tu zalewa, że normalnie nie sposób się zalogować. Czy to jest ta przyczyna?Wczoraj z synkiem sprzątaliśmy kotłownię, garaż. Ubawiłem się jak nigdy. Posprzątaliśmy garaż i przenieśliśmy się do kotłowni. Poprosiłem Krzysia, zeby podał tatusiowi szufelkę. No i poszedł po szufelkę całe 4 metry. Stoi obok tej szufelki i mówi nie ma tatusiu. Tłumaczę mu schyl się, obróć, Krzysiu na caym stanołeś i tak całe pięć minut szukania szufelki. On biedak mi odpowiada, że nie ma szufelki. Już myślę sobie trzy razy sam bym ją przyniósł, ale nic nadal mu tłumaczę. Koniec koniców podniósł ją i przyniół. Stanoł obok i mówi, tatusiu jak chciałeś mała łopatę to mogłeś powiedzieć. Szczęka mi opadła, no tak ojciec nie wiesz czego chcesz. Tak rozmyślałem caly wieczór nad tym wydarzeniem. Ile to czlowiek dystansu nabrał do życia. Wcześniej pobiegłby sam bo szybko, a teraz spokojnie tłumaczę rechocząc się przy tym. Warto jednak czasami zwolnić i staną obok siebie i spojrzeć na wszystko z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 03.03.2013 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 DePeSia gdzie ja do Niemiec, będzie dobrze kogoś znajdziemy. Miałbym zostawić wszystkich forumowych przyjaciół. Kto by nas tam odwiedził, no kto. Polak naród pamiętliwy i jeszcze mu nie przeszła historyczna przeszłość z II wojny. Sam pewnie spałbym z granatem pod poduszką, a edytka z tłuczkiem do mięsa. Przyjaźń przyjazinią, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.03.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 O rany, uśmiałam się z tego widoku Edytki z tłuczkiem pod poduszką! Wiosna wczoraj taka była, że pewnie wszyscy na dwór wylegli, nikt nie miał ochoty na siedzenie przed monitorem. No a potem, przy sobocie, po robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.03.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witajcie DPS-siu i Mirku z rodzinką ! Tak wczoraj słońce cały dzień to i pracy trochę w obejściu i sprzątanie ! A wieczorem goście niespodziewani to brak czasu na forum ! Ale nadrobimy - najważniejsze ,że jeszcze trochę i więcej słońca będzie ,to raźniej będziemy się ruszać, dzieci na podwórze wyjdą - buzie wystawią do słoneczka ! Będziemy inaczej patrzeć na wszystko! Uściski :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 03.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Dzien dobry Wszystkim Jestem, jestem codziennie na forum Ksiezniczek, tylko nie zawsze sie ujawniam. Nie znam sie na tych wszystkich madrych, medycznych rzeczach, to i sie nie wypowiadam. Ale zawsze moge przeslac przytulaski i calusy dla niesamowitych, dzielnych dzieciaczkow i ich walecznych rodzicow (tu powinna byc ikonka przytulaskowa, ale nie wiem jak ja wstawic). :******* Milej niedzieli zycze! ps. dzis moj jeden synek po raz pierwszy przespal 11 godz "ciurkiem", drugi szkoda gadac. Powoli idzie ku lepszemu im sa starsi. Moze kiedys rodzice wroca na swoje malzenskie lozko. :/ Miras,a jak u Was ze spaniem. Jest jakas poprawa? Edytowane 3 Marca 2013 przez Maciejka2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 03.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 ortezy dla dziewczynek już przyszły???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts