Krokusia 03.03.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Witam wszystkich Przytulaski dla Księżniczek i Krzysia Mirku historyka z Krzysiem i szufelko-łopatką bombowa! Powinni ten przykład pokazywać na szkoleniach typu "sztuka kominukacji" To tak jak z małopolskim określeniem "idę na pole" a śląskim "idę na dwór" Albo jak sprowadziłam się na Śląsk i mówiłam w pracy, że upiekłam placek to wszyscy pytali "ziemniaczny"? a ja nie z jabłkami - to mnie pouczali, że z jabłkami to jest ciasto Wczoraj było u mnie przepiknie Dlatego dużą część dnia spędziłam na działce przy pracach porządkowo-organizacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.03.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Krokusia a bo z tymi hanysami to tak jest:rotfl: jak miałam chłopaka z Zabrza i powiedziałam że pantofle sobie kupić muszę to mnie zaprowadził do sklepu z kapciami a mnie o eleganckie butki na obcasie chodziło:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 03.03.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mam coś na dobre samopoczucie http://www.youtube.com/watch?v=_CjPTb20Gx4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RD2011 03.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 U mnie coś blokuje oglądanie filmów !:bash Zaczęłam kombinować i dopiero dziś udało mi się zobaczyć urodziny Księżniczek !!: Sto lat wykonane znakomicie !! A torty urodzinowe były z pewnością pyszne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 03.03.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Mirku ja tez codziennie jestem, ale merytoryczne dyskusje są szalenie ważne i nie chcę przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 03.03.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jak tylko wpadam na forum to też zawsze zaglądam,ale coś tematów nie łapę-depresyjne przesilenie zimowo-wiosenne czy cuś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 04.03.2013 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Słonko ładnie grzeje i każdy stęskniony. Wiemy że z nami jesteście i dziękujemy. Niedziela spędzona bardzo rodzinnie. Wieczorkiem pojechaliśmy całą rodzinką na koncert dla dziewczynek. Może frekfencja nie była za duża, ale jaki klimat. Dla nas liczy się każdy gest. To daje nam dużo siły i wiary. Ponadto stwierdziliśmy, że Krzyś będzie słuchał muzyki ciężkiej. Tańczył i szalał, reszta dopingowała. Co się chłopak wytańcował to jego, jestem dumny. Zastanawia mnie fakt po kim on to ma, bo po mnie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 04.03.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 hello!! ja się witam jak zawsze po weekendzie ( w weekend też czytam forum ale mniej się wypowiadam, bo forum to wieczorna "książka" do wina więc czasem bredzę ) i widzę znowu ślonsko godka Mirku - historia z Krzysiem super buziaki przesyłam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.03.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Od wczoraj walczę z paskudnym bólem głowy... Jak będę bardziej kojarząca, to się pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 04.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Drogi Miras bardzo proszę usunąć część wiadomości ze swojej skrzynki, masz tak przepełnioną, że nie można wysłać do Ciebie wiadomości priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 04.03.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Od wczoraj walczę z paskudnym bólem głowy... Jak będę bardziej kojarząca, to się pokażę. Ja z bólem głowy i gilem. Ale też czytam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krokusia 04.03.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witojcie Ktoś tu o gilach wspomina? http://i3.fmix.pl/fmi210/0fbe4718001627715134ee18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.03.2013 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 to co zaczynamy wiosenne gilowanie? To ja pędzę wyczyścić gril, jakieś talerzyki zorganizuje, zestaw na herbatkę dla księzniczek wyciągnę. No i jakiś stolik z krzesełkami. Jak gilować to gilować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.03.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 DePeSia po Wekendziku boli Cię głowa, hmm nie dobrze. Ciekawe jak sołtys się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras12 05.03.2013 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Pracuje sobie Ja wczoraj dzielnie w piwnicy, wiosenne porządki itd. Jakoś tak smutno to idę po syneczka. Krzyś uradowany idzie z tatusiem pracować. Opowiada mi co będzie mu potrzebne do pracy: tatusiu mlotek, miarta, goździe, pila no i ślubki. Oczywiście dałem mu puszkę ze żrubkami no i synuś zaczyna szukać miejsc gdzie je wkręcić. Pracujemy tak sobie ze śpiewem na ustach "biedlonka biedlonka ona nie ma odonka..." poprawiam synecza w zakresie wypowiadanych słów. On tak patrzy i mówi "tatusiu kocham Cię, nie oddam Cię, Pani Cię nie zabezie..." Ze zmarszczonym czołem pytam się więc, która Pani chciała mnie zabrać. On tak patrzy i mówi " no ta od zastsyków, ale ja cię tatusiu nie oddam, zostaniesz z nami, mozesz mieszkać w piwnicy " Czyz to nie słodkie a zarazem wielkoduszne ze strony własnego dziecka. Jak nie kochać synusia, skoro pozwolił ojcu mieszkać w piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.03.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 No pewnie, że słodkie! Uwolniłam się od bolącej głowy, mam nadzieję, że na długo, choć ból kocha wracać przy zmianach pogody. Mirek, opowiedzże wreszcie i pokaż jak dziewczynki ćwiczą, jakie ćwiczenia, co mówi rehabilitant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.03.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 aa to dlatego te porządki w piwnicy żeby przytulniej było historyjka wzruszająca i podnosząca na duchu, Krzyś to zuch chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kendra 05.03.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 słodkie słodkie ale bardziej mnie zastanawia dlaczego Krzysiu poczynił taką uwagę że jakaś Pani jest Tobą zainteresowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kathi85 05.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 na miejscu Edytki to sama bym chodziła z dzieciakami na te zastsyki, cos Pani za bardzo zainteresowana:lol2: Dzieciaki są cudne, ostatnio moja córcia mówi do mnie: mamusiu kocham cie, nie chce innej mamy ty robis wsystko, robis jajo i papapki no po plostu wsystkoooo przynajmniej dzieciaki doceniają mój wysiłek kulinarny :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 05.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 ha, ha ...Krzyś jest super! Taki mały, a taki mądraliński! Ciekawe po kim on tak ma? Wczoraj na spacerze mowie: " Zobaczcie juz drzewa pączki maja, zaraz będą listki". A chlopakom lampki sie zapalily. Pączki!!! I zaczeli: mniam, mniam, mama daj!!!!! Tlumaczylam, ze to inne pączki. Ciezko bylo. Przeszlo im dopiero jak zobaczyli kota. U nas juz wiosna! Tylko ogrodka na grilowanie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts